Слънцето силно грее, а ОКТОМВРИЙЧЕ в коремчето ни лудее Тема 6

• 37 684
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
И аз искам мнения за метода на Щарк?

# 136
Здравейте, момичета. Днес минах втората морфология. В 23-та седмица съм. Заведох каката да гледа (14) и беше много впечатлена, а докторът започна с "Виж, напът е твоята сестричка." ❤️❤️❤️
Всичко е наред, кръвното рисково, миомата вече не расте. Изчисли, че бебето е една седмица назад... Ами сега? На някоя от вас случвало ли се е? По принцип знам, че се случва да има разминавания, но се стреснах. 
Аз утре ще правя обременяването с глюкоза. Не знам гладна и жадна и без сутрешните хапчета, как ще съм три часа подред, стискайте палци. Обмислям да взема с мен интересна книжка, и така.
Аз съм раждала секцио, сега пак ще е така, но не зная за този метод, ще се информирам какво представлява.  Simple Smile

# 137
Juji 1 Благодаря за идеята! И аз ще взема моята дъщеря на следващата фетална. Ще е много щастлива.

# 138
Аз на моята ѝ обещах да я взема утре с мен. Малко ми е притеснено, но ще видим.

# 139
Момичетата от София, имате ли препоръка за ендокринолог по ЗК, който да се специализира с бременни? Не знам как да избера специалист... гледам ги в супердок, знам, че е дискриминативнно, но гледам снимката например на лекар мъж и се чудя - той дали ще ми обърне внимание, че става дума за стойности повреме на бременност или ще ми каже  "нищо ти няма"  и ще ме прати вкъщи?

# 140
Момичетата от София, имате ли препоръка за ендокринолог по ЗК, който да се специализира с бременни? Не знам как да избера специалист... гледам ги в супердок, знам, че е дискриминативнно, но гледам снимката например на лекар мъж и се чудя - той дали ще ми обърне внимание, че става дума за стойности повреме на бременност или ще ми каже  "нищо ти няма"  и ще ме прати вкъщи?

По ЗК не знам, само за супердок или Healee да видиш се сещам. Иначе на частно Яначкова в Щерев се води репродуктивен и със сигурност трябва да ти обърне внимание. 50-60 лв беше прегледа.

# 141
Здравейте, момичета. Днес минах втората морфология. В 23-та седмица съм. Заведох каката да гледа (14) и беше много впечатлена, а докторът започна с "Виж, напът е твоята сестричка." ❤️❤️❤️
Всичко е наред, кръвното рисково, миомата вече не расте. Изчисли, че бебето е една седмица назад... Ами сега? На някоя от вас случвало ли се е? По принцип знам, че се случва да има разминавания, но се стреснах. 
Аз утре ще правя обременяването с глюкоза. Не знам гладна и жадна и без сутрешните хапчета, как ще съм три часа подред, стискайте палци. Обмислям да взема с мен интересна книжка, и така.
Аз съм раждала секцио, сега пак ще е така, но не зная за този метод, ще се информирам какво представлява.  Simple Smile

Juji 1, а как протича самият преглед по втората фет.морфология? Предстои ми идната седмица и не знам какво да очаквам.

# 142

Аз ходих при д-р Емил Начев в Ендокринологията към Майчин дом. Сега се следя при друг през Healee, за да не пътувам.

# 143
Аз водих моето момиченце на втората ФМ беше и много интересно. Всъщност ние пред кабинета й казахме, но тя си усещаше и на 4 год. разбират много.
Събирам информация за метода Шарк, защото уж бил по щадят и се наранявали само три слоя, имал и по-бързо възстановяване.
Момичета, май ме хваща летен вирус, относно Бионзин мама по 1т ли мога да взимам на ден или при симптоми може и по 2 таблетки? Някоя от вас са обмисля раждане в МЦ Щерев или да е раждала първия път там?

# 144
airgirl, може по 2 таблетки на ден, дано ти се размине.

Аз раждах преди повече от 5 години там нормално, доволна съм. Там се следя и ще раждам, дано стане естествено. Иначе знам, че те са доста “против” секциото по желание, така че си помисли дали е подходящото място. Първо е по-скъпо, второ може да срещнеш съпротива. А този Щарк кои лекари го правят?

Моята госпожица мислех да я водя на обикновен преглед, само ме притеснява, че ще трябва да ми взимат сигурно и МБ, ама нищо - да се информира какво що от рано. Grinning

# 145
Въобще не ви разбирам тези с фалшивите болнични.

# 146
Въпрос на приоритети и гледна точка 😄 някой ако иска може да ражда на работното си място, но щом масово се позволява не виждам защо човек да не се възползва.. Не говоря да излезнеш във втори - трети месец, но ако се налага да, все пак най-важното е бебето да е добре Simple Smile

# 147
Въпрос на приоритети и гледна точка 😄 някой ако иска може да ражда на работното си място, но щом масово се позволява не виждам защо човек да не се възползва.. Не говоря да излезнеш във втори - трети месец, но ако се налага да, все пак най-важното е бебето да е добре Simple Smile
Но масово не се налага и е чиста лъжа. За какво се занимават с тези комисии не знам. Като един познат, който излъга, че е онкоболен, за да си изкара ТЕЛК.

Тарикати сме си в тази държава и това е.

# 148
Да лъжеш за рак е много по-различно от жена, която и става лошо или и работата и идва тежка, все пак не всяка работа е съвместима с бременност, ако трябва да вдигаш тежко, да работиш с опасни химикали или условия, понякога се налага Simple Smile
Но масово не се налага и е чиста лъжа. За какво се занимават с тези комисии не знам. Като един познат, който излъга, че е онкоболен, за да си изкара ТЕЛК.

Тарикати сме си в тази държава и това е.

# 149
Айде бременните майки са най-големите тарикати и измамници в държавата. Това да ѝ е проблемът. Евала за твоя познат, това е подигравка, ама има голяма разлика между двете ситуации. Ако не можеш да направиш разлика, просто не знам какво да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт