И между другото, мъжете рядко зарязват, по-скоро повечето правят простотии, докато се сетиш да ги зарежеш, че да си нямат после проблеми да им се влачи жената.
В голям град ли си? В малко населено място с това поведение очаквай само такива, които ще те минават набързо, защото ти се носи славата.
На 26г. съм все пак, не на 16 и съм имала отношения с мъж, без да имам връзка. Това визирах като казах, че когато отношенията са изяснени още в началото кой какво иска е друго. Написала съм в коментар и че това е първият човек с когото имам отношения след бащата на детето ми, а това не е никак малко време.
Имала съм 2 дълги връзки и изобщо не ми се “носи славата”. Не съм от жените който дават на всеки. Проблема е, че когато избера да “дам” на някого влизам в отношения с идеята за дългосрочна връзка, а не просто секс. Но явно не попадам на подходящи. А с детето ми не сме скачени съдове, и аз си имам своето свободно време, все пак съм човек и жена- свободна. Нормално е да искам да имам човек до себе си и да направя опити за евентуално развитие на дадени отношения. Да имаш дете, не е равно на това да спреш да живееш свой живот и тотално да забравиш за това да имаш половинка, както в моя случай, тъй като аз нямам мъж до себе си.
Не се напивам за да правя редовно маратони с различни мъже, ако това имаше предвид.
Просто споделих какво беше този път, и споменах ако сте прочели, че се срамувам от цялостната ситуация, защото не е присъща за мен.