Когато искаш да избягаш от себе си.

• 7 668
  • 133
  •   1
Отговори
# 45
Противоречиш си много. Страхувала се отношения "просто секс", ама изглежда често се навиваш на секс веднага. Кой ти гледа детето, докато се отдаваш на алкохолни маратони?

И между другото, мъжете рядко зарязват, по-скоро повечето правят простотии, докато се сетиш да ги зарежеш, че да си нямат после проблеми да им се влачи жената.

В голям град ли си? В малко населено място с това поведение очаквай само такива, които ще те минават набързо, защото ти се носи славата.

На 26г. съм все пак,  не на 16 и съм имала отношения с мъж, без да имам връзка. Това визирах като казах, че когато отношенията са изяснени още в началото кой какво иска е друго. Написала съм в коментар и че това е първият човек с когото имам отношения след бащата на детето ми, а това не е никак малко време.
Имала съм 2 дълги връзки и изобщо не ми се “носи славата”. Не съм от жените който дават на всеки. Проблема е, че когато избера да “дам” на някого влизам в отношения с идеята за дългосрочна връзка, а не просто секс. Но явно не попадам на подходящи. А с детето ми не сме скачени съдове, и аз си имам своето свободно време, все пак съм човек и жена- свободна.  Нормално е да искам да имам човек до себе си и да направя опити за евентуално развитие на дадени отношения. Да имаш дете, не е равно на това да спреш да живееш свой живот и тотално да забравиш за това да имаш половинка, както в моя случай, тъй като аз нямам мъж до себе си.

Не се напивам за да правя редовно маратони с различни мъже, ако това имаше предвид.
Просто споделих какво беше този път, и споменах ако сте прочели, че се срамувам от цялостната ситуация, защото не е присъща за мен.

# 46
  • У дома... някъде
Свалячите хич не зарязват, хайде малко по сериозно. Всъщност да, не зарязват, просто спират да се обаждат и като ги търси обекта, към който са загубили интерес, все са заети

Точно!Или когато са получили това,което искат от теб.
В случая си е поиграл с теб.Мъжете рядко биха създали сериозна връзка с жена с дете от друг мъж.
Изключение и единици са така.Трябва много да те обича,но и тогава действията му в никой случай не биха били такива,стигащи до тази ситуация.

Като винаги ще има свободни,без деца,защо да избере теб?

Получил е секс,вече не му трябваш.Глупостите които си говорила едва ли са причина за тази ситуация.
Просто е! Не го оправдавай.Намери стойностен и добър мъж,който ще те приеме с детето и няма да гледа на теб като сексуален обект само или като запълване на свободно време,докато си намери подходящата за него,с която ще иска сериозни отношения.
Ние сме жени и мислим по този начин.
Но ето,че и мъж се включи и ти го каза в прав текст.

# 47
Не винаги проблема е в децата. Преди да сте се опознали с един човек няма как да знаеш каква връзка ще се получи. И когато поставяш още в началото въпроса за сериозни отношения нормално е повечето мъже да се отдръпват рязко, защото за тях нещата още не са на този етап. Дай си време за бавни неангажиращи отношения, поработи върху това да си си емоционално самодостатъчна и да не бъркаш целувките и прегръдките с вечната любов и ще срещнеш подходящия.

# 48
Здравейте!
Често чета теми тук, но никога не бях писала до сега. Не и до момента, в който не се оказах сама сред познати.
На 26г. съм и съм самотна майка на момче. С бащата се разделихме, още когато сина ми беше бебе. Интерес  от негова страна към детето няма. Той беше “лошо момче” ако мога така да се изразя, включително и до днес ми създава проблеми (“бащата”) Тази ситуация изключително много ме натовари психически и емоционално. Трябваше ми доста време да приема това, че направих грешен избор и останах сама с дете на ръце. Смятам се за доста привлекателна и не ми липсва мъжко внимание. Имам висше образование и съм от добро семейство. Е времето мина, приех съдбата си и в живота ми се появи човек… който имаше интерес към мен. Аз също имах. Прекарахме една  уникална първа среща, а след това се видяхме още няколко пъти насаме….съответно сещате се какво се е случило. Имаше си доста химия между нас и си паснахме и в тази сфера на отношенията мъж- жена.  Но не това е лошото, а факта, че тогава пихме алкохол на който аз не нося въобще. Напих се страшно много и приказвах страшни глупости. (Нямам тази практика, бях много притеснена) Съответно момчето накрая ми каза, че не желае да има сериозни отношения с мен.Имаше химия, имаше интерес, желание, сходни интереси, приоритети, ценностна система… чак не можах да повярвам, че е възможно да си прекарам толкова добре и да срещна човек - като мен. И съответно се издъних грандиозно… не ми се вярваше, че това момче ще иска сериозни отношения с жена с дете… и от страх да не ме отхвърли се хвърлих в тези отношения прекалено бързо, прекалено много исках да остане с мен, да не съм сама повече, че го отблъснах с непрестанното искане да сме заедно и поведението ми- когато пиехме .(от ден 2 на запознанството ни) ….може би. Бях на предела си, когато го срещнах и самотата ме убиваше, тъй като сериозни отношения не съм имала с никого след бащата на детето ми- не исках и не бях срещнала подходящ човек. Място не мога да си намеря от яд, че си позволих да пия толкова и да се държа така… Не съм сигурна всъщност обаче дали това е причината да прекрати отношения с мен, или това, че просто му е било за 1ния с*кS. Нямал е сериозна връзка никога и му се носи славата малко  на сваляч… но и на добро момче. Също така ми сподели, че иска вече връзка иска любов и т.н. Чудя се, защо ме отсвири така бързо? Аз ли сгреших като се показах в лоша светлина, или той като ме заблуди и използва за да си легне с мен. Никога не са ме отрязвали, мъжете бързо се закачат и влюбват в мен. Но пък аз съм отрязала доста мъже през годините. Не съм споделила с никого, защото се срамувам от поведението си най- вече. Изхвърлих всичкия алкохол който имах вкъщи и сигурно повече никога няма да пия. Плаче ми се… и то за човек който познавах съвсем бегло.. или по скоро за това, че сякаш с тези отношения умря и последната ми надежда. Нямам голям социален кръг и не знам къде бих срещнала мъж, с който да си паснем. Ако сте мъж и попаднете в такава ситуация с жена, каква би била причината да прекратите отношения ?А ако сте жена с дете (без мъж), как се изправихте отново на крака след поредния несполучлив опит да създадете връзка? И как изобщо се случва жена с дете да намери човек до себе си на който да се довери…. ?Благодаря!

Такава жена съм. Ама съм десет години напред от твоите. И мирогледа ми е друг. Аз мъж не си търся. Мъж не ми трябва за нещо различно от секс. И за какво ще ми е? Да си го взема у нас да му готвя и да му пера чорапите ха-ха Joy нЕма как да стане. Тааа смени си нагласата, мило момиче. Мъж не ти трябва. Можеш и сама. И то прекрасно. Не ти трябва да се заробваш пак. Играла си го вече. Живей си в свобода и ползвай мъжете за забавление. Това е. Имаш нереални очаквания от тоя пол и ще страдаш в противен случай.

# 49
Противоречиш си много. Страхувала се отношения "просто секс", ама изглежда често се навиваш на секс веднага. Кой ти гледа детето, докато се отдаваш на алкохолни маратони?

И между другото, мъжете рядко зарязват, по-скоро повечето правят простотии, докато се сетиш да ги зарежеш, че да си нямат после проблеми да им се влачи жената.

В голям град ли си? В малко населено място с това поведение очаквай само такива, които ще те минават набързо, защото ти се носи славата.

На 26г. съм все пак,  не на 16 и съм имала отношения с мъж, без да имам връзка. Това визирах като казах, че когато отношенията са изяснени още в началото кой какво иска е друго. Написала съм в коментар и че това е първият човек с когото имам отношения след бащата на детето ми, а това не е никак малко време.
Имала съм 2 дълги връзки и изобщо не ми се “носи славата”. Не съм от жените който дават на всеки. Проблема е, че когато избера да “дам” на някого влизам в отношения с идеята за дългосрочна връзка, а не просто секс. Но явно не попадам на подходящи. А с детето ми не сме скачени съдове, и аз си имам своето свободно време, все пак съм човек и жена- свободна.  Нормално е да искам да имам човек до себе си и да направя опити за евентуално развитие на дадени отношения. Да имаш дете, не е равно на това да спреш да живееш свой живот и тотално да забравиш за това да имаш половинка, както в моя случай, тъй като аз нямам мъж до себе си.

Не се напивам за да правя редовно маратони с различни мъже, ако това имаше предвид.
Просто споделих какво беше този път, и споменах ако сте прочели, че се срамувам от цялостната ситуация, защото не е присъща за мен.

На колко години е детето ти? Моето е на 5 и все още сме скачени съдове. Кой ти гледа детето, докато се напиваш в алкохолни маратони няколко поредни вечери? За съжаление майка на малко дете, което гледа сама, няма как да живее свой живот, по начина, по който ти явно го разбираш това живеене, без да неглижира детето и евентуално да го поставя в опасност, ако не е впрегнала някой друг да ѝ гледа детето.

Лесна си. Съгласяваш се на просто секс, като ти предложат, и се успокояваш, че не ги целуваш, и били честни с теб, като ти предлагат директно просто да те минат няколко пъти. Казваш, че си влюбчива и от единия секс се влюбваш, ама изпадаш в подобни отношения.

# 50
Такава жена съм. Ама съм десет години напред от твоите. И мирогледа ми е друг. Аз мъж не си търся. Мъж не ми трябва за нещо различно от секс. И за какво ще ми е? Да си го взема у нас да му готвя и да му пера чорапите ха-ха Joy нЕма как да стане. Тааа смени си нагласата, мило момиче. Мъж не ти трябва. Можеш и сама. И то прекрасно. Не ти трябва да се заробваш пак. Играла си го вече. Живей си в свобода и ползвай мъжете за забавление. Това е. Имаш нереални очаквания от тоя пол и ще страдаш в противен случай.

Това е само твоят горчив опит и съвсем не е универсално вярно. Аз пък мога да кажа таман обратното - без моята половинка не съм пълноценна, реалността ми е празна като съм сама. Тоест не я навивай така едностранчиво, не се знае как ще и се развие животът и кого ще срещне.

Лесна си. Съгласяваш се на просто секс, като ти предложат, и се успокояваш, че не ги целуваш, и били честни с теб, като ти предлагат директно просто да те минат няколко пъти. Казваш, че си влюбчива и от единия секс се влюбваш, ама изпадаш в подобни отношения.

И тук не съм съгласна. Какво лошо има в "просто секс"? Тя нужди няма ли си? Ако и се прави секс да прави, само да е наясно за какво става дума. Няма да живее като монахиня докато дойде Мъжът (с главна буква). Защо пак се приема, че само мъжът има право да изчука някоя, а жената трябва да се стиска и да не ДАВА???

# 51
Искаш сериозни отношения с несериозни хора, нали се сещаш, че просто няма как да стане тая?
Пак ти казвам, глупостите ти докато те таковат дори не ги слушат, така че не се самообвинявай.  Просто порасни и смени категорията на желани партньори, и въобще не слушай разни потребителки колко им е готино без мъже докато хейтят наред из темите по целокупната мъжка част от човечеството

# 52
Някак си не мога да имам доверие към хора, които се изразяват с "половинката ми". Ти нещо си половина човек ли..?!
Човек първо трябва да си е самодостатъчен и независим и чак после да привлече достоен партньор.
И ако ти замине "половината" какво ще правиш?
Понеже майка ми наскоро си загуби "половинката". И сега аз съм стълба на семейството. Тя е свикнала някой да й е опора. Смаа трудно, чак невъзможно на тия години. Ама ако нямаш деца да те подкрепят?
Затова е полезно човек да изгради самодостатъчност. Да не зависи от други емоционално. Пък ако срещне някой, супер. Ако не, пак супер. Щастието ти не може да зависи от други хора. Ти и само ти, си отговорен за себе си.

# 53
Аз мога и сама, но няма да е същото. И затова казвам "половинката", съвсем съзнателно.

# 54
E-e-e, хайде осъзнайте се малко, престанете с това даване (вие) и получаване) мъжете. Какво чак пък толкова давате? Нещо златно ли ще е ? Интимните отношения жена-мъж са напълно равновесни. Даваш това, което имаш и искаш да дадеш, получаваш това, което нямаш, но искаш да имаш, опиташ, насладиш.
С изключение на доста редки криминални деяния, нищо не те насилва да даваш нещо, което не искаш.

Вие тук обаче гледате на тези отношения от някаква, по-скоро търговска гледна точка. Постоянно ви е страх някой да не ви излъже, да не получи "най-скъпоценното" ви, без да ви е дал това, което вие искате. А какво иска една жена? Сигурност и спокойствие, тоест на модерен език - пари. И власт, разбира се.

Докато се опитвате все да "изтъргувате" това, с което разполагате, риска да попаднете на търговци, по-добри от вас в пазарлъка, си остава голям.

Къде виждам аз проблем? Много жени се опитват да влязат "на пазара" (тук научих тоя лаф) единствено с природните си дадености или ресурси. Това защото надграждането, усъвършенстването, изисква усилия и труд.
Само че в този свят се цени повече нещо, в което е вложен труд. Едни диаманти, които уж са толкова редки, и пак, необработен диамант нищо не струва. Докато не попадне в ръцете на майстор, който да направи от него бижу. Диаманти - много, майстори обаче - малко.

А, и другото клише, което май не само на мен ми писна, прането на чорапите Simple Smile Не зная от къде излезе това, но не познавам жена, която да пере чужди чорапи. Може би майките, до 4-5 годишна възраст на децата, не повече.
С едно изречение израза - "няма да му пера чорапите" компроментира използващия го. Може и да е било смешно едно време, ама след толкова повторения... аман.

# 55
Животът е за двама. Мога и сама, но друго е с половинката ми. Да, половинки сме си.

# 56
Жал ми е за хора, които живеят половин живот.
Половин живот от 100 години е нищо в сравнение с цял, пълноценен живот от 20 години, да кажем.
Свободата, Санчо...

# 57
"Прането на чорапи" е събирателен образ, както е и "половинка".

# 58
Мисля, че той просто е искал да се забавлява с теб, а не да има наистина сериозна връзка с теб и детето ти. Мъжете, които все още нямат деца, не са толкова уверени в това да гледат чужди деца, те предпочитат просто да правят лесен секс без проблемите, които идват в една връзка след време.

Ще срещнете друг по-добър, винаги има по-добри.

# 59
Добре, кажете друг израз, който да се използва за "вършене на цялата ежедневна домакинска работа от тоя с пеперудката за тоя с хоботчето". Ще.ползвам него. Нямам претенции за израза, просто метафора на обслужването, което много мъже очакват и като не става, става страшно... емоционален срив Scream

Общи условия

Активация на акаунт