Когато искаш да избягаш от себе си.

• 7 701
  • 133
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Впрочем, много са ми смешни мъже, които се стараят да напият жена, за да легне с тях. Аз всъщност държа на пиене. Единствената "глупост", която правя е, че след като пийнем и правим каквото правим, аз хващам едно такси и заминавам.

# 61
Човекът просто е търсил секс,намерил го е бързо и е продължил напред. Супер банална причина, но е това, а не заради пиянските ти изцепки. Казал ти е неща, които всяка самотна майка иска да чуе и е постигнал своето

# 62
  • Melmak
Не знам защо сериозна връзка с мъж се принизява до пране на чорапи и слугуване. При нас пере пералнята.

Аз мъж, който не съм родила, не бих отглеждала. Вие с какви мъже се занимавате, осиновявате ли ги? Ако ще го отглеждам, да, не ми трябва, освен ако не ми е син и то пак е до време. Но партньор?? Какво има да му отглеждаш и да му переш? Аз също цапам дрехи, ям и сама да бях, то си върви. От месец не съм готвила, оцелели сме.

Мая откак се раздели направо е друг човек в тоя форум. Не настройвайте тая млада жена, авторката, че не й трябва мъж. Просто да намери качествен и да не си маха главата на първа, втора среща.

# 63
А докато намери качествения мъж няма нищо лошо да прави и неангажиращ секс, само да не се мъчи да го напъхва в калъпа на сериозната връзка.

# 64
Rockstar
Впрочем, много са ми смешни мъже, които се стараят да напият жена, за да легне с тях. Аз всъщност държа на пиене. Единствената "глупост", която правя е, че след като пийнем и правим каквото правим, аз хващам едно такси и заминавам.

Намери с какво да се похвалиш.. Grinningпознавам една хубава бразилка на 48, изглежда доста добре има добри гени, но пие от сутрин до вечер и само бира, има няколко апартамента, вили на морето, също 5 деца от различни мъже от все богати мъже.

# 65
"Прането на чорапи" е събирателен образ, както е и "половинка".

"Зад всеки събирателен образ се крие реален такъв"
Достоевски - Записки от подземието.

# 66
Е, че Майче, то нали за това е драмата и воплите. Очакват да са обслужвани и истерясват, ако това, според тях полагащо им се право, бъде отказано.

# 67
"Прането на чорапи" е събирателен образ, както е и "половинка".

"Зад всеки събирателен образ се крие реален такъв"
Достоевски - Записки от подземието.

Кой е този Достоевски? Не го знам.....някой руски писател ще да е, а сега всичко руско е модерно да е лошо....

# 68
Така е, сега е модерно да не знаеш.

# 69
Достоевски същия които се изказва лошо за България и българите.

# 70
Кой е този Достоевски? Не го знам.....някой руски писател ще да е, а сега всичко руско е модерно да е лошо....

Защо ли?

# 71

Защо ли?

Не знам. Аз и Достоевски не знам кой е.....някой руски простак ще да е.

# 72
Знаете ли кой е Ген? Иван Колев бащата на българската кавалерия, дори гробът му беше забравен доскоро заради голямото уважение към Русия през социализма. Wink

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 01:44 от Нено Байлов 744664

# 73
Правиш дете с "лошото момче" и след всички за проблеми с него се хвърляш на "сваляч".
Наричаш млад мъж "момче".
Вярваш на сладки приказки.
Напиваш се на свиня и се излагаш.
Вманиачаваш се по мъже от един секс.

Този мога да гарантирам, че просто е искал да те мине или макс да те ползва известно време за секс. Но ти имаш още много да зрееш и много поуки да си взимаш, защото още не си избягала от акъла, който те е вкарал в ситуацията да си самотна майка с дете от идиот. Съжалявам, ако мнението ми ти звучи грубо, но смятам трябва да се погледнеш отстрани, иначе ще продължиш да се вкарваш в такива ситуации, а вече си майка.
Интересно. Как да я ползва ? Тя не е ли участвала ? Не е ли било хубаво.
Това да не е кърпа да я използваш и да я върнеш на стената.

Ако е така жената си има сериозни проблеми, не мъжа.
Докато се мисли че равностойния секс е използване няма да има оргазми !
Само страх, че леле мале той ми открадна девственосста. Аз съм раждала ноооо съм си девствена.
Незнам колко дълбоко е залегнала тази глупост в съзнанието на жената.
Че някой е използва и не тя него.

Но да всеки има право да си е нещастен.

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 10:41 от RoninBG

# 74
Хайде бе, кво се правите всичките на модерни. Той искал да еве, тя си мислила, че ще се ожени за нея като я наеве. И за тва сега е драмата.

Общи условия

Активация на акаунт