Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 59 452
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • Буркина Фасо
Ползвайте била приложение и винаги ще имате карта под ръка. А ако е нечия друга, праща ви принт скрий и готово.
ако и телефона е на дъното на торбата файна нЕма Smiley
истината е предварително да си подготвен.  бил съм свидетел и картата за плащане да не е приготвена , и дори да са си забравили ПИН-а за картата.

# 121
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ползвайте била приложение и винаги ще имате карта под ръка. А ако е нечия друга, праща ви принт скрий и готово.
ако и телефона е на дъното на торбата файна нЕма Smiley
истината е предварително да си подготвен.  бил съм свидетел и картата за плащане да не е приготвена , и дори да са си забравили ПИН-а за картата.

Понякога човек "забива", не може 24/7 все за всичко да си приготвен Simple Smile

# 122
Особено с тия приложения, телефони , карти ни направиха луди маймуни.

# 123
  • Пловдив
Аз ползвам приложения, там където има. За пластиките свалих приложение, в което прибавих всички карти, вместо да ги тъпча в портфейл.

# 124
Да, това приложение е много удобно, и аз го ползвам

# 125
  • София
Баркодовете на купоните за тези сладоледи на Била еднакви ли са? Ако е така бих помолила да ми изпратите един. Имам карта, към която има сладолед, но кодът не е при мен. Картата е само физическа.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 16:23 от Таня67

# 126
В BILLA от 01.08 до 14.08 при покупка за над 30лв. и маркиране на BILLA Card получавате код за отстъпка в размер на 70% за един брой сладолед Oreo 480мл, Milka ванилия и шоколад 480мл, Milka ягодов чийзкейк 480мл, Toblerone 480мл, Kit Kat 480мл. Кодът ще е видим на касовата бележка, както и в приложението и ще важи до 18.08, но не може да се ползва повече от веднъж. Могат обаче да се натрупват кодове(кодът е еднакъв, но може да се ползва толкова пъти, колкото пъти е имало покупки за над 30лв.).
Днес напазарувах в Била за 55 лв., но на касовата бележка няма никакъв код за отстъпка за сладолед.  Ползвам само физическа карта.
Идеи? Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 22:55 от bgladybg

# 127
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В BILLA от 01.08 до 14.08 при покупка за над 30лв. и маркиране на BILLA Card получавате код за отстъпка в размер на 70% за един брой сладолед Oreo 480мл, Milka ванилия и шоколад 480мл, Milka ягодов чийзкейк 480мл, Toblerone 480мл, Kit Kat 480мл. Кодът ще е видим на касовата бележка, както и в приложението и ще важи до 18.08, но не може да се ползва повече от веднъж. Могат обаче да се натрупват кодове(кодът е еднакъв, но може да се ползва толкова пъти, колкото пъти е имало покупки за над 30лв.).
Днес напазарувах в Била за 55 лв., но на касовата бележка няма никакъв код за отстъпка за сладолед.  Ползвам само физическа карта.
Идеи? Rolling Eyes
Освен касовия бон, на нас ни изпечатаха още една хартийка, която дадохме при купуването на сладоледа.

# 128
  • 1st floor
Знам, че този оборот не важи за цигари, храни за кърмачета и още някакви неща. Иначе е трябвало да питаш още на касата. Моята сага с ФБ чата им продължава от 06,08 - всеки ден почти им пиша, всеки ден ми отговарят, че работят по въпроса! Laughing
Вчера реших като за последно да вкарам  едни 30+ и аз не знам за какво, но да забърша един тублерон или кит-кат (били заредили през деня). Обаче отидох първо до фризерите - нямаше, та се обърнах и си тръгнах. Друг сладолед ще се яде! Smile

# 129
  • София
Вчера взех Кит-кат с прословутия купон. Хареса ни. Но на редовна цена не бих го купила. Grinning

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 09:21 от magicjo

# 130
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Идеи? Rolling Eyes
Освен касовия бон, на нас ни изпечатаха още една хартийка, която дадохме при купуването на сладоледа.
на всички са давали кас.бележка с допълнителна бележка с баркода.

# 131
Срокът на ползване на вече получените кодове за отстъпка е удължен до 23.08 включително!

# 132
  • 1st floor
Хахахахах, супер! Дано успеят до тогава да ми “оправят” неработещия код! 😬

# 133
В нашата Билла преди 3-4 дни се изпразни хладилната витрина с тези сладоледи и не я зареждат повече.. Явно чакат да свърши валидността на тия ваучери, че тогава да заредят..

# 134
  • Пловдив
В нашата Била също редовно липсват продуктите на промо. Няколко ваучера за продукт на стойност 1 ст. ми изгарят, за покупки над 200 лв. в рамките на месеца..

Общи условия

Активация на акаунт