Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 59 453
  • 742
  •   1
Отговори
# 480

пп. я попитай в бука как може да ти отстъпят 1 лв. от сметката ако си чакала повече от 5 мин. на каса.

Аз редовно чакам на каса по 10 мин., това вярно ли е?

# 481
  • Буркина Фасо
над лентите на касите висят 4 жълти табели. прочетете ги.
на страницата им и в приложението също е написано.

# 482
При нас не висят табели над касите. В Кауфланд има, но в Билла никога не съм виждала. Напоследък служителите са доста груби с клиентите, представям си, ако ги накарам да ми отстъпят 1лв от сметката.

# 483
  • Буркина Фасо
в различни Билли в 4 различни населени места съч го виждал.
това са табелите

# 484
Бонго, не съм го казала с укор. Ако им обръщам внимание, ще трябва да го правя всеки ден. Винаги си харесвам по нещо, но ми е неудобно, все едно прося.

# 485

Не във всички магазини Wink

аз ти казвам от личен опит. управител/заместник или отговорника за меса/риби  могат да ти дадат намалението.
ако не вярваш може заедно да пробваме за да се убедиш. честа практика е служителите да не са забелязали стоки с изтичащ срок и за това можем да намерим такива вече с изтекъл срок. във бука са ти казали същото - че служител трябва да я намали, но ако не го е направил не означава, че не може да го направи ако му го напомниш.
виждал съм един и същ продукт с изтичащ срок на една и съща дата и в различни тарелки - на едната е намален, а на другата не е. очевиден пропуск на служителя. ако съм в настроение им казвам за пропуска и те го коригират.

За тези случаи направо на:
"Свежо или безплатно
В нашите магазини се стремим винаги всичко, което предлагаме, да бъде свежо и прясно, но ако все пак откриете продукт с изтекъл срок на годност, ние ще ви дадем същия или подобен безплатно!"

# 486
  • Бургас
Вчера купих от Билла нар. Много хубави бяха!

# 487
  • Буркина Фасо
Бонго, не съм го казала с укор. Ако им обръщам внимание, ще трябва да го правя всеки ден. Винаги си харесвам по нещо, но ми е неудобно, все едно прося.
направо се сецнах и забегах към магазините. бях сигурен, че ще намеря, взех и снимах.
в Билла пак бяха забравили да сложат намалението. повиках служител и го намалиха.
в Лидл също - 5 дни преди изтичане на срока на годност на лазанята (незамразена) намаляват с 20%. взех я, намерих служител и ми я намалиха. от утре ще е с по-голяма намаление. за двете неща не ми отне повече от 1 мин. време да ги намалят.
сега и двете покупки са във фурната Smiley

Скрит текст:
[/quote]
в приложението го имаш. показваш и минаваш на каса.

# 488
Като порасна искам да стана Бонго! Grinning

# 489
Здравейте, някой да е засичал вчера или днес налични тези кукли в Т-маркет магазин? Преди малко видях реклама по телевизията. В бошурата до утре са.

# 490
  • Fairbanks, Alaska

пп. я попитай в бука как може да ти отстъпят 1 лв. от сметката ако си чакала повече от 5 мин. на каса.

Те дават, но май имаше уловка-5 минути, броено от момента на поставяне на стоките върху лентата.

# 491

Те дават, но май имаше уловка-5 минути, броено от момента на поставяне на стоките върху лентата.
Глупости! Ако се брои от поставяне на лентата, какъв би смисълът?

Бързо обслужване на каса
Ние в BILLA ценим Вашето време, затова, ако чакате повече от 5 минути на опашка на касата, получавате ваучер на стойност 1 лев. *Не важи в случаите, когато работят всички каси.

# 492
  • Fairbanks, Alaska
В противен случай, много повече клиенти биха имали претенции и магазинът ще бърка в джоба  доста повече пъти. А така почти няма да се налага. Все пак голяма част от практиките са побългарени.

# 493
  • Буркина Фасо
над лентите на касите висят 4 жълти табели.

Soft_Rain, бихте ли казали в кой магазин няма. някога ако имам възможност ще проверя.Smiley

# 494
  • Варна
Споделям, не се оплаквам. От колелото  на Билла получих ваучер за солети с кашкавал, вчера видях, че остава само 1 ден и хайде, но ги нямаше на регала. Все пак питах на касата, ами сорри, идете до др. магазин...Да, де, за едни солетки...Взех банани и толкова хваления тутманик( не ни хареса, мазна баничка).

Общи условия

Активация на акаунт