Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 59 461
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте!Някой дали купи от евтината прахосмукачка на Мюхлер?
Добра ли е?

# 466
  • 1st floor
Има ли някъде зеле на промоция по големите вериги? Grin Знам, че до миналата седмица беше почти навсякъде, но сега ми поръчаха...

# 467
В Кауфланд в понеделник

# 468
  • 1st floor
В Кауфланд в понеделник
Мерси, но ми е късно. Сега през уикенда само мога да го закарам. Открих в СБА за левче, на друго място не. Не знам по пазарите колко е.

# 469
  • Карлово
По пазарите зелето  е 1,30-1,50 лв. за кило.

# 470
  • Буркина Фасо
даже и поевтино е. и по-хубаво.

# 471
  • Варна
Има ли някъде зеле на промоция по големите вериги? Grin Знам, че до миналата седмица беше почти навсякъде, но сега ми поръчаха...

На брошурата на Булмаг, 0.79лв.

# 472
Аз в камион видях вчера 1.50 лв.

# 473
  • Бургас
Аз само картата в приложението сканирам. Другата е някъде из портфейла ми,но не съм обърнала внимание дали са с еднакъв номер.

# 474
  • 1st floor
Взех вече от СБА. Не изглежда хич лошо, но беше много малко зареденото количество. Както и да е! Свърших работа! 😃 Благодаря на всички!

# 475
  • София
Има ли качествено сухо мляко (без лактоза), основно за кафе и какао.

# 476
Има ли качествено сухо мляко (без лактоза), основно за кафе и какао.
Адаптираното сухо мляко за бебета.

# 477
За любителите на дърпани мазни банички. Сега в Билла има нещо наречено тутманик, но си е баш баничка. Много ми хареса. Определено бих повторила

И до г-н Бонго и любителите на клошарските щандове. Стоката, дори изтичаща същия ден, докато не е намалена от служител, си е на редовната цена. Това ми отговориха във "Фейсбук", но не казаха да потърся служител при нужда.

# 478
И аз съм взимала тутманика от Била. Много ми хареса. Ще купя пак.

# 479
  • Буркина Фасо
аз ти казвам от личен опит. управител/заместник или отговорника за меса/риби  могат да ти дадат намалението.
ако не вярваш може заедно да пробваме за да се убедиш. честа практика е служителите да не са забелязали стоки с изтичащ срок и за това можем да намерим такива вече с изтекъл срок. във бука са ти казали същото - че служител трябва да я намали, но ако не го е направил не означава, че не може да го направи ако му го напомниш.
виждал съм един и същ продукт с изтичащ срок на една и съща дата и в различни тарелки - на едната е намален, а на другата не е. очевиден пропуск на служителя. ако съм в настроение им казвам за пропуска и те го коригират.

пп. я попитай в бука как може да ти отстъпят 1 лв. от сметката ако си чакала повече от 5 мин. на каса.

ако говорим за тутманика , който е продълговат  да, хубав е.  по ми харесва от този в Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт