Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 59 462
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • оттам, откъдето започва България
В края на октомври ММ пазарува с ваучер за рожденик -10%, но с мобилно приложение. Проблеми не е имал, а и ние също купуваме продукти на промоция.

# 451
  • Буркина Фасо
Нямам инсталирано приложението и реално го имам само на имейл. Може би ще го сваля (апп) и ще видя там дали излиза, но вече 2 пъти пробвам с различни продукти и не го отчита на каса. А и ми казаха, че не може за намалени продукти, демек най-вероятно няма да стане.
ваучера може да го използваш еднократно. ти как го пробваш 2 пъти?
кога (дата) са ти изпратили ваучера и кога е РД ?

# 452
Според вас, редно ли е ако в магазин Билла има 3 отредени парко места за инвалиди , едно от тях да е винаги заето от кола на служител на магазина ?

# 453
  • Буркина Фасо
провери този служител инвалид ли е, може ли да паркира на такова паркомясто.

# 454
На мен служител на Била ми обясняваше, че ваучерът за рожден ден важи само за ненамалени, но от тук знам, че важи и за промоционални стоки. Така го и ползвах и ми намали и намалените стоки.

# 455
  • Бургас
Някой ползвал ли е ваучер за 10% отстъпка за рожден ден? На мен ми пратиха преди време такъв ваучер, който изобщо не се отчита на касите.
Шоколадът Милка е 88 цента в Германия на нормална цена, смятайте...
В понеделник си използвах талона. Първо се сканира талона за отстъпката за РД и после картата на Билла.

# 456
Някой ползвал ли е ваучер за 10% отстъпка за рожден ден? На мен ми пратиха преди време такъв ваучер, който изобщо не се отчита на касите.
Шоколадът Милка е 88 цента в Германия на нормална цена, смятайте...
В понеделник си използвах талона. Първо се сканира талона за отстъпката за РД и после картата на Билла.
Защо е нужна и карта? Нали имаш приложението на телефона, то реално ти е като физическа карта.

# 457
  • Буркина Фасо
картата в приложението и пластиката са една и съща карта, с един и същ номер.
коя от двете ще сканираш е все едно.

# 458
  • Пловдив
Защо е нужна и карта? Нали имаш приложението на телефона, то реално ти е като физическа карта.
За да ползваш ваучера за РД, както и всеки друг ваучер в приложението на Била, трябва да маркираш и номера на картата - било то виртуална или пластика. Чекваш талона и картата на четеца.

# 459
Не са едни и същи картите.
Моите например - пластиката е с един номер, в приложението е с друг номер.

# 460
  • София
картата в приложението и пластиката са една и съща карта, с един и същ номер.
коя от двете ще сканираш е все едно.

Не, не са синхронизирани. От трите карти, които имаме, само тази на дъщеря ми е с еднакъв номер на пластиката и дигиталната карта. Тогава при заявката на дигитална карта попълвахме специален формуляр. Аз и мъжа ми сме с по две карти. Simple Smile Дори доста време използвахме и двете намаления, но в един момент ваучерът за рожден ден започна да се появява само при дигиталната. Simple Smile Но пък тъй като физическите на практика не ги използваме, току им отпуснат 2-3 лева бонус или някоя друга отстъпка, за да привлекат клиентите, които са спрели да пазаруват. Дори в началото имах объркване, защото получих на имейл съобщение, маркирах дигиталната карта и не стана нищо. Оказа се, че е за физическата. След този случай, когато ми изпращат бонус, пише и за коя карта е. Simple Smile

За да ползваш ваучера за РД, както и всеки друг ваучер в приложението на Била, трябва да маркираш и номера на картата - било то виртуална или пластика. Чекваш талона и картата на четеца.
Разбира се. Simple Smile

# 461
  • Буркина Фасо
да, може да бъдат различни картите, но така стават и недоразуменията защо не ти отчитат даден ваучер или отстъпка. те се дават на един номер, а често искаш да го използваш на друг номер, с друга карта.  един познат е така - все Биллата му е виновна, че не се отчита нещо, а той плаща с различни карти, вината е в него.
аз също използвам няколко карти, но следя на коя карта какво и се полага.

# 462
  • Пловдив
Талонът за РД трябва да е вързан към картата, която се сканира, за да се отрази...

# 463
# 464
Според вас, редно ли е ако в магазин Билла има 3 отредени парко места за инвалиди , едно от тях да е винаги заето от кола на служител на магазина ?
Не само там на местата за инвалиди паркират нямащи право на това!

Общи условия

Активация на акаунт