Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 135 268
  • 2 225
  •   2
Отговори
# 555
  • ВАРНА
Не мога да се ориентирам е сайта на РУО Варна за статистика...
Няма такава все още

# 556
По математика изглежда са доста по-високи тази година, по БЕЛ са по-ниски

# 557
Ето резултати досега, нещо Google не визуализира втората графика

# 558
Здравейте! Ние сме на море. И сме забравили листа с паролите в къщи. Има ли вариант да научим резултатите?
В електронен дневник

# 559
  • София
Здравейте,

Не съм писала в темата, но всичко съм прочела. И въпросът ми е следния: по математика като видях резултата има много голяма разлика в точките, които смятахме, когато излезнаха отговорите и сега публикуваните резултати? Към кой трябва да се обърнем, защото на 200% съм сигурна, че точките са поне двойно повече? Може ли да се обжалва нещо?
Само ако става въпрос за разменена работа или за грешно сумиране на точки.

Не подвеждайте, резултатите могат да се обжалват, ако докажете и покажете грешка!
Може ли линк към нормативна уредба, подкрепяща това твърдение? Пенева вече ви посочи източник, че не подлежат на промяна оценките. Както вече казах, може да се изисква промяна, когато става въпрос за техническа грешка - разменена работа, грешно сумиране и подобни. Но оценяването не може да се контестира!

Но е забавно да ме обвиняват, че подвеждам. Само това не ми се беше случвало досега. Joy

# 560
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Трагично, точно влизах да разваля форумната статистика. 🤣 Съжалявам, но ви бием по клетост и ще вземем приза за най-нисък форумен резултат.
35,50 БЕЛ
23,75 Мат
36 ИИ

Мама Ру, а ще ви стигне ли бала, за където искахте ?
Мисля, че да. Изборът е много ограничен с тези резултати, а тя се запъна за училище, в което няма да я пусна.
Плами, Лорентин, Не съм, как е при вас?

# 561
При нас резултата е сякаш не са му писали нито 1 точка за 2 страници преразказ. Мистерия.

# 562
При нас резултата е сякаш не са му писали нито 1 точка за 2 страници преразказ. Мистерия.
Отиди да видиш, може да е объркал пренасянето на отговорите върху бланката.
И от там да е различен резултата.

Но и резултатите са УАУ - математиката на национално ниво е с 20% нагоре...ще се бият в гърдите някои хора.

# 563
Резултатите й са приемливи спрямо подготовката й и не са високи като повечето тук. За БЕЛ очаквани, за математика по-високи от очакваното, но най ме е яд, че си самосаботира съвсем съзнателно МОНСкия изпит по ИИ, защото не иска да ходи в училищата с рисуване към МОН. При нас изпитите все още не са приключили, така че се опитвам "да запазя спокойност".

В един кюп сме, Мартеа... Само дето при моята по МАТ са очаквани (общо взето, ако взема средноаритметичното от пробните, това е постигнала), но по БЕЛ са по-ниски (спрямо пробните). Направо ми иде да рева с глас...

няма да се даваме! Утре да се раздадат на макс.
Предвидливо почаках половин час да ми мине яда за проверката на способностите и се обадих да я поздравя за по-високия резултат от очакваното по математика (не ми трябва смазано дете утре и вдругиден, трябва да се изтъкват и позитивите от една ситуация, тя се е явявала на 2 пробни по математика, реалното НВО е 3 пъти по-високо от първия пробен и 2 пъти по-високо от втория, освен това е страшно травмирана от математиката в училище, та това й оправи настроението). Всеки ще си намери мястото.

# 564
Но и резултатите са УАУ - математиката на национално ниво е с 20% нагоре...ще се бият в гърдите някои хора.
[/quote]

Дидева току що публикува някаква статистика и аз 20% не виждам. Не се заяждам- само питам откъде ви е информацията, или аз не гледам на правилното място.

# 565
От сатистиката на Дидева би трябвало да следва, че баловете за СФ ще са с около 6 т по-високи тази година /+8 т. по мат и -2 по бел/
https://dideva.alle.bg/p/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%81%D1 … D0%B0%D1%81-2024/
Btw тя от къде взема изходни данни след като все още нямаме официална статистика за СФ

# 566
Отиди да видиш, може да е объркал пренасянето на отговорите върху бланката.
И от там да е различен резултата.

То с тия затворени въпроси в първата част... колко ли печеливши с игра на тото за +4т има?

Много е важно в кой диапазон са по-високите точките, съответно баловете, че усреднено да е това + и -... Та може във всиокия доапазнон да има доста надолу бала, заради недовършване на 23та и ползване на а) при доказване на б)... и да имаме повишаване на минималните балове, заради "решени"/уцелени задачи със затворени отговори в първата част Hands V

# 567
  • Варна
Аз имам специален казус. Детето ми кандидатства и в Национално училище за изящни изкуства София /училище, което е към Министерство на култура/като записването там при прием е по - рано от обявяването на резултатите от второ класиране на "нормалните" училища. По - желан от нас, обаче, е приемът в регулярна гимназия. Как трябва да постъпя?? Да го запиша в това училище при прием, а ако на второ класиране ни класират в желаната паралелка в гимназия тук да го отпиша? Възможно ли е? Направо съм в шах.

# 568

Дидева току що публикува някаква статистика и аз 20% не виждам. Не се заяждам- само питам откъде ви е информацията, или аз не гледам на правилното място.
[/quote]
От Дидева Simple Smile
Миналата година среден резултат по МАТ -35,25 точки.
Тази година е с 7,69 точки по-висок - 42.94 точки.
Както и да го смятам в 21,81% по -висок резултат Simple Smile

# 569
От сатистиката на Дидева би трябвало да следва, че баловете за СФ ще са с около 6 т по-високи тази година /+8 т. по мат и -2 по бел/
https://dideva.alle.bg/p/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%81%D1 … D0%B0%D1%81-2024/
Btw тя от къде взема изходни данни след като все още нямаме официална статистика за СФ
Някои училища (имаше по-преден пост от 125 СУ) и директори са се похвалили във ФБ - те получават справка с точките на училището, както и средното за регионално и национално ниво. Вероятно оттам ги е звела.

Общи условия

Активация на акаунт