Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 135 186
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 1 155
При заявяване на желание трябва да се посочи код на паралелката. Откъде се взема? В инфоприем имам код на училище и идентификатор за конкретна паралелка от дадено училище. При отваряне на системата тя автоматично ли например ще ми сдвои код училище с идентификатор на паралелка или нещо друго?

# 1 156
  • София, Лагера
Да, въведи кода на паралелката и то ще ти "изплюе" коя е тя
(ами я провери за всеки случай)

Аз още съм в шок. Стига му за (почти) всичко, без желаното... (което е едно единствено и което очаквахме, предвид пробите матури)

и хич не ме е грижа, че влиза във  "високо-баловите", ако не са "неговите". За трето клсиране не смея де се пробвам, много ми е рисково

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 22:33 от Ноеми

# 1 157

Аз още съм в шок. Стига му за (почти) всичко, без желаното... (което е едно единствено и което очаквахме, предвид пробите матури)

и хич не ме е грижа, че влиза във  "високо-баловите", ако не са "неговите". За трето клсиране не смея де се пробвам, много ми е рисково
Ноеми, понякога рисковете си струват, но хубаво гледайте и пресмятайте. Не се оказвайте от сега - има време, има обстоятелства, има и късмет. Стискам палци!

# 1 158
Искаш да кажеш да въвеждам код на училището и системата ще ми предложи възможните паралелки? Защото паралелките засега в инфоприем нямат отделен код, а идентификатор

# 1 159
Кодът на паралелката от справочника/екселския файл с държавния план-прием отговаря на идентификатора в infopriem (проверих го с произволна паралелка за София).

# 1 160
Тоест в инфото въвеждаме два кода, така ли? Един на училището и един на паралелката?

# 1 161
  • у дома
Аз съм забравила от преди 4год,ама сякаш имаше падащо меню по региони и само избирахме,нямам спомени да ми е трябвал код,още по-малко да съм го писала.

# 1 162
  • Някъде там...
Един код. Или търсиш по училище и избираш паралелка. Аз не съм ползвала кодове.
Налазихме ви темичката настоящите осмокласници, ще прощавате. Стокхолмски синдром. Simple Smile

# 1 163
  • София, Лагера
Още не са заредени в системата, затова е така. Изчакайте малко. Имаме време. За Сф имам предвид, не знам как е по други региони.

И да, рисковете може да си струват, ама за високо баловите училища са особено рискови. Там е ва-банк - или всичко, или нищо.

Спомням си при големия ми син на 3то класиране се появи за 19то дете с 475 бал. Което удари форума здраво, всички се чудехме какво ли е това "животно" (за незнаещите това е езиковото с Шведски, Фламандски и т.н)

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 23:09 от Ноеми

# 1 164
Като влезете в профила на ученика и отидете на бутон "желания" излизат указания относно кандидатстването. Още в първото изречение има едно "тук" - кликване го и се отварят подробни указания относно електронното попълване на заявлението.

# 1 165
Аз съм забравила от преди 4год,ама сякаш имаше падащо меню по региони и само избирахме,нямам спомени да ми е трябвал код,още по-малко да съм го писала.
                Точно - падащо меню и избираш паралелка. Не съм ползвала код нито веднъж в последните четири години.

# 1 166
Не по темата, но да си кажа. Днес в Киров и аз посетих култовото WC. След потреса от обстановката, пуснах водата във WC...., ми то страх ме хвана, шурти от всякъде, пръска, шуми като Ниагара
Ох, бе! С глас се смея. 😂 Баш по темата си е. Печелите приз за най - смела майка.
Аз даже не посмях да пробвам.

# 1 167
Мама Ру, точно оттам четях. Пишат "попълваш код на паралелка", а то няма самостоятелен код. Ще чакаме. Във файла на руо с балове от предни години излизат два кода, като втория за паралелка както писа merilen,  е идентификатора.

# 1 168

И ние сме така…
Иска немската младежа ама не ми се струва възможно с 455…
Мислех за трето ,но там риска е огромен …
Просто не знам какво да го посъветвам . Той сякаш не може да проумее и само си повтаря пиша Немската. Аз му казвам Ок , но до 10то желание надолу какво и как искаш да пишеш ?
Няма идея?
Понеже и ТУЕС отпадна , не съм сигурна за Дон Атанасов. Той също …
Чуденка голяма…

# 1 169
  • European Union
Нямате нужда от кода на паралелката. Избирате училището от списъка и след това се появяват само паралелките в конкретното училище.

Общи условия

Активация на акаунт