Сериалите на НВО - Домът на дракона ВТОРИ СЕЗОН и Игра на тронове - 47

• 33 295
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Аз не мога да разбера защо бъзикат момъка, че има малък размер. Не видях такова нещо, съвсем нормален беше, а и той ако има комплекси никога няма да се снима фронтално чисто гол.

# 226
  • Някъде в Матрицата
....
Между другото  и Емонд и Бриндън носят Тъмна сестра - меча на Висения. Че Емонд и нейния дракон язди, не се бях замисляла.

В 'Рицарят на 7те кралства" трябва да видим Бриндър Ривърс и поне един Блекфир. Цялата  сюжетна линии е вързана с тях. Емонд и според мен ще пасне.

Тъмна сестра е меча на Деймън.
Като възрастен Бриндън Ривърс (триоката врана) в троновете видяхме Макс фон Сюдов. Възможно е да решат да потърсят някой, който има някаква прилика с него. В някакъв филм наскоро мернах Лоурънс Фокс и реших, че със съответния грим може да се получи един по-млад Бриндън.

# 227
Аз не мога да разбера защо бъзикат момъка, че има малък размер. Не видях такова нещо, съвсем нормален беше, а и той ако има комплекси никога няма да се снима фронтално чисто гол.

И аз това се чудя , а и това е стандартното положение на един такъв орган в нормално състояние . Аз разбирам да е под хормони и възбуда , за да го бъзикат …, но не е.

# 228
Че какво му има на члена на Емонд. На мен ми се видя приличен размер, напълно нормален.
Тия дето се подиграват магарешки ли искат, ако е така магарета бол. Да ходят да гледат, да снимат, да се възхищават.

# 229
Че какво му има на члена на Емонд. На мен ми се видя приличен размер, напълно нормален.
Тия дето се подиграват магарешки ли искат, ако е така магарета бол. Да ходят да гледат, да снимат, да се възхищават.

Благодаря ти , че ме развесели и оправи деня ми ! 😂😅

# 230
на някои им се ще да му е драконов...

# 231
Нали с нещо трябва да се заяждат,нормален си е,ама явно очакват от Таргите нещо уау и драконско.

# 232
Сега ще трябва да гледам пак епизода.
Къде съм бляла, че съм пропуснала ... членЪт Joy

# 233
Нали с нещо трябва да се заяждат,нормален си е,ама явно очакват от Таргите нещо уау и драконско.
Нали е мийм. Там може всичко.

# 234
Сега ще трябва да гледам пак епизода.
Къде съм бляла, че съм пропуснала ... членЪт Joy
Е как може такова нещо, това е най-хубавата сцена в първите три епизода.
Момъкът е слаб, сух с мускули, добро достойнство и ходи напето гол пред над 100 човека сигурно екип. Може да го показват на студентите по медицина.

# 235
Оооо, сетих се! Нищо особено Satisfied
Не си заслужава връщането, ама тез белокосите, хеле пък гльоджави не ме впечатляват мен Sunglasses

# 236
И аз съм пропуснала тази сцена... 🤨 , само помня кльощавото страшно тяло в ембрионална поза, и повече не съм гледала, че ме стресна. Много е скучно, буквално не ми пука за нито един герой. Последната серия беше ок.

# 237
И по добре да не се привързвате,че накрая при Мартин всеки умира 🤣.
Майтапа настрана,в троновете оцеляха моите любимци Аря и Джон(книжния),но вълчищата не можах да прежаля.Виж за драконите ми е все тая,по ефектни са спор няма.
Мисля че всички чакаме с нетърпение завоеванието на Егон,но там бюджета трябва да е огромен с толкова много дракони постоянно в сюжета.

# 238
сцената с голия разхождащ се емънд беше в следващия епизод
тук малко са го резнали https://www.youtube.com/watch?v=IZeIc_UoLbI
Скрит текст:

И аз съм пропуснала тази сцена... 🤨 , само помня кльощавото страшно тяло в ембрионална поза, и повече не съм гледала, че ме стресна. Много е скучно, буквално не ми пука за нито един герой. Последната серия беше ок.

# 239
  • Някъде в Матрицата
Лещичка, той Мартин е споменавал, че Аря е любимата героиня на жена му. И в тази връзка, може би ще оцелее до края (и в книгите - ако излязат).

Общи условия

Активация на акаунт