Сериалите на НВО - Домът на дракона ВТОРИ СЕЗОН и Игра на тронове - 47

• 33 295
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Разработва се проект за сериал за Егон Завоевателя. Не е гаранция, че ще види бял свят, но след Домът на дракона, очаквам да се спрат именно на него.

# 211
Чела съм преди години някои от книгите, по които беше направен сериала Игра на тронове и там по спомен въпросния син на Регар и Лиана не е Джон Сноу, а някакъв съвсем друг герой, който се намираше в Пентос или някой от свободните градове. Беше отдавна и не си спомням, но предположих, че може да има някакво продължение, в което да разберем историята напред на неговият герой, или този на Джон Сноу в случая на сериала.

# 212
  • Някъде в Матрицата
Младият Гриф. Млад човек, за който се твърдяло, че е Егон Таргариен, синът на Регар и Елия Мартел. Но е възможно и да е самозванец. Боядисва си косата в синьо, както правят в Пентос.

# 213
В книгите нещата около Лиана, Регар и Джон Сняг не са разкрити още.
Този, за когото си чела, е Егон - синът на Регар и Елия Мартел, който се предполагаше, че бил убит от Планината. Но най-вероятно е самозванец и не е този, за когото се представя, а някакъв потомък на Блекфирите.
Дано един ден видим сериал и за Блекфирите.Sunglasses

# 214
  • Варна
А на кого е дракона Мераксес , че не го виждам в списъците и картинката ?
Не съм го вписала, защото няма отношение към историята с Танца.

П.П. Блекфирите - да. да , да!
Емонд Таргариен не напомня ли на Кървавия Гарван - слаб, еднооок, актьорът после може да се пробва и като Бриндън Реките. Simple Smile
Между другото  и Емонд и Бриндън носят Тъмна сестра - меча на Висения. Че Емонд и нейния дракон язди, не се бях замисляла.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 20:42 от Хексе

# 215
Днес спорихме с един друг фен.Мечът който носи Егон в момента,не камата е на Егон завоевателя нали?Имаше помня някъде статия за всички мечове и какво се случва с тях,но не я намирам.Дали не беше в темата за книгите обаче.

# 216
Да, това е мечът Блекфир.

# 217
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Ами много е красив Слънцеплам, ако можех да избирам дракон бих си избрала него.

За тези от вас, които не знаят цялата история на танца и искат кратко, ясно и точно
да научат, качвам едно 20-тина минутно видео /на английски е/, където всичко е обяснено.
Включае и съдбата на основните заподозрени, затова го третирайте като огромен
СПОЙЛЕР и пускайте на ваша отговорност. За престрашилите се от вас, после ми е
интересно дали ще успеете да познаете гласовете зад кадър, признавам си аз успях
твърдо да разпозная два от тях Grinning.
Скрит текст:
Помислете пак, после да не се сърдите Smiling Imp

Скрит текст:

И малко кадри на снимачната площадка и извън. Тези дето хейтели горкия Фабиан /КК/ явно не са ги гледали.
Хората яката се забавляват и изглежда се и харесват.

Скрит текст:

# 218
  • Варна
И още забавления "пред кадър" и зад кадър. В роля:

И после:
Скрит текст:

# 219
  • София
Много са готини всички. Аз забележки към актьорите нямам. Само към продуцентите и сценаристите.

# 220
Благодаря за 20-минутното клипче!
Само не разбрах честно казано как цялата история ще се събере в този сезон, при положение, че остават още 3 епизода мисля ...

Наистина много тъжен край за всички герои, ех този Мартин...

# 221
Кой е казал, че ще се побере в този сезон? Има сигурно потвърден трети сезон, а плановете по принцип са за 4 сезона.

# 222
Благодаря за 20-минутното клипче!
Само не разбрах честно казано как цялата история ще се събере в този сезон, при положение, че остават още 3 епизода мисля ...

Наистина много тъжен край за всички герои, ех този Мартин...
Щастлив край има само в приказките. Това на Мартин си е чисто Средновековие с истински дракони. Няма как краят да е щастлив.

# 223
  • Варна
А на кого е дракона Мераксес , че не го виждам в списъците и картинката ?
Не съм го вписала, защото няма отношение към историята с Танца.

П.П. Блекфирите - да. да , да!
Емонд Таргариен не напомня ли на Кървавия Гарван - слаб, еднооок, актьорът после може да се пробва и като Бриндън Реките. Simple Smile
Между другото  и Емонд и Бриндън носят Тъмна сестра - меча на Висения. Че Емонд и нейния дракон язди, не се бях замисляла.

В 'Рицарят на 7те кралства" трябва да видим Бриндър Ривърс и поне един Блекфир. Цялата  сюжетна линии е вързана с тях. Емонд и според мен ще пасне.

# 224
Не вярвам да поканят същия актьор,а и нали вече има кастинг и скоро почват снимките?
Емонд би трябвало да снимат вече трети сезон на Дракона.
Малко мемета от групата във фейса 🤣.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт