Сериалите на НВО - Домът на дракона ВТОРИ СЕЗОН и Игра на тронове - 47

• 32 425
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Новия сезон пак ли след 2 години пауза ще стартира ?

# 451
  • Някъде в Матрицата
Аз пък си мисля, че сезонът ще приключи с
Скрит текст:
новите драконови ездачи.
В следващия епизод Ренира ще си говори с Адам - това го видяхме в трейлъра. От там вероятно ще решат, да разширят търсенето не само сред благородниците. Ще изкарат Вермитор и Среброкрил, за да си намерят човешките другарчета. Възможно е да видим горящи хора - отхвърлени от драконите. Ото трябва да се върне. Корлис е възможно да си припознае Адам и Алин като Веларион. Има си достатъчно мат'рял за епизода. Ако не стига - може някой да целуне друг и те така.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 14:08 от Ph0enix

# 452
  • Варна
Чичо и да пусне втора книга, то тя няма никакво отношение към действието. Танца на дрконите приключва в първа книга +още малко след това.
Доста е разтеглен сезона, зяпам от немай къде.
Дори един "злодей" няма, човек да си оплакне окото, когато го сполети съдбата. Толкова ми е безразличен сър Кристън, че чак се прозявам при мисълта какво го чака.
Далеееееч от Джофата и Рамзи, нищо общо. Просто навява скука.
Иначе като изключим някои разтегляния - горе-долу бива. Но ако се бяха придържали към текста за фактите, нямаше да има недомислици като "смъртта" на Ленор, появяването изневиделица на Дерон, разгонената Алисън и т.н.

# 453
Новия сезон пак ли след 2 години пауза ще стартира ?
До колкото знам май да , само че защо ?? Чакахме две години за втори сезон , насадиха ни мненинето че ще бъде в стилът на Игра на тронове . И накрая почти нищо ,  Семейни  войни продължава със смесен стил на Съдебен спор .. Това ми приличат първите два сезона , само че първи беше по добър .

# 454
Дори един "злодей" няма, човек да си оплакне окото, когато го сполети съдбата. Толкова ми е безразличен сър Кристън, че чак се прозявам при мисълта какво го чака.
Далеееееч от Джофата и Рамзи, нищо общо. Просто навява скука.

Ама тоз сър ли е най-големият злодей Joy
За мен (като не чела книгите, а следяща само сериала) той просто е един страж, който понаебва кралицата майка JoyJoyJoy

# 455
Ммне има си човекът роля и се меси активно.

# 456
Не сме написали  че е най големият злодей . Това пък от къде го измислихте ?? Бях написала че очаквам скоро време да умре защото си заслужава съдбата . В този сериал както и във Игра на тронове нямаме герой ( има поне двама,  трима) който или да са само много добри или само лоши . Това е да си многопластов герой. За което поздравявам автора , всичките са показали и добрите и лошите си черти . На мен Сър Кристен не ми е приятен ( говоря за героя му , не за актьора той ми е симпатичен извън сериала) Отначалото ми беше , преди да си покаже другото  му лице на злопаметен , и отмъстителен човек .Правете разлика между героя и актьора , да се обоснова за да ме разберете . Смятам че накрая всеки ще си получи заслуженото .

# 457
  • Варна
Ммне има си човекът роля и се меси активно.
Създателя на крале. Жалко, че сведоха ролята му до жиголо.

# 458
Абсолютно.
Най -зъл е Емонд. Той е чисто зло, но готин иначе.

# 459
Емонд определено е най-големия злодей в историята,тепърва ще откача.
Чичо уж каза,че втората книга ще е до Ерис лудия,та ако са решили да филмират и нея колко му е.Кво като няма да има дракони,малко ли интриги има и съспенс.

# 460
  • Варна
Не визирах сър Крисчън за "най-големия злодей", къде ти. Актьора пък въобще не го слагам в сметката.
Нито Демън, нито Емонд успяват да заграбят титлата. Чиче го играе лошо момче, а напоследък "друсано" лошо момче. Емонд има проблясъци чат-пат, но нищо особено.
Няма зъл герой, на чиято смърт да рева срещу екрана "МРИ ГАДИНО!" Simple Smile
Мисълта ми беше, че героите не са живи по начина, по който бяха в троновете - да предизвикват емоции, било то и крайни.
В случая с КК - ако се бяха придържали към текста, героя щеше да е много по-логичен, пълнокръвен и интересен.

# 461
Ами няма как да сравняваме песента с домът на дракона,едното са 5 книги с диалози и страхотни герои,другото е книга с картинки и суха хроника с пет диалога на кръст.Едното е мислено и писано 20 години,другото отбий номер за пари за година две.
Бела и Джеймс са моите любимци тук,иначе Емонд и книжния Егон не ги понасях,тук са една идея по добре представени.Книжният чичо е много по смислен герой,тука не спират да го "друсат с гъби".

# 462
Оооо, да! Как исках Рамзи да умре, не е истина!
И каква радост беше като гътнаха Джофри.
Ми велик беше ГОТ в първите сезони.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 18:20 от rummi_pl

# 463
  • София
Какво му е злото на Емонд? Типична средновековна жестокост, подплатена с дракон. Деймън не е по-различен от него. А и другите. Разполагат с живота на хорицата, без да се замислят.

Ами Ренис? Изгори един куп хора и окото й не мигна.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 20:28 от АРТЕМИС

# 464
  • Някъде в Матрицата
Актьорът Steve Toussaint (Корлис Веларион) е бил единият от факлоносците на олимпийския огън във Версай.
Пускам евроспорта, гледам почти позната физиономия, чудя се този спортист откъде ми е познат и в някакъв момент "стоплих" кой е. Joy А те взеха, че му пуснаха едно прелитащо драконче на заден фон, докато го интервюираха. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт