Студенти в Нидерландия - 22

• 54 818
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Тъй като и полети от България биват пренасрочвани, може да е полезна информацията:
https://skyrefund.com/bg/obezshtetenie-otmenen-polet?utm_source= … I2uxoCf74QAvD_BwE

# 76
Днешният полет на Wizz от Айндховен до София е отложен за 17.25 - дъщеря ми, която в момента пътува от Грьонинген до Айндховен е получила съобщение току що. Дано да е само това, да няма последващи неприятни изненади!
И моето момче е със същия полет и е получил съобщение. Дано няма нови промени.

# 77
Здравейте, някой търси ли квартира в Утрехт?
Много е вероятно дъщеря ми да освободи своята до дни.
Живее в THE FIZZ Utrecht.

# 78
  • Varna
Здравейте!
Ние търсим, писах Ви!

# 79
  • в гората
Здравейте! Не съм била активна тук (във форума) от има-няма 16-17 години:))))), но ето че синът ми е приет да учи в Хага и разбрах, че тук има тема по темата:). Първо, искам да изкажа своите благодарности към авторите на темата за събраната информация. Това е огромен труд, благодаря! Търся квартира за него в Хага или околностите, просто давам знак, ако някой търси съквартирант или има инфо, бих била безкрайно благодарна. Успех на всички!

# 80
Липса на наземен персонал ... това разбрах от сайта на Райън еър, тип ръководител полети или подобно. Проблемът не е в Уиз или Райън, или друг! И това, само за Европа.
Дано да се справят и да не отменят полети, ама все пак да са безопасни де Wink Simple Smile

# 81
След неуспешно търсене на стаж, безумните и дискриминиращи условия на холандските фирми, както и никаква помощ от страна на университета...най вероятно дъщеря ми ще се наложи да се прибере за 6 месеца в България, след което следва обмен. В тази връзка най вероятно ще се наложи преотдаване на квартирата за 1 година. Същата се намира в Арнем и предполагам до другата седмица ще знаем на 100%, защото в момента са само 99%.

# 82
След неуспешно търсене на стаж, безумните и дискриминиращи условия на холандските фирми, както и никаква помощ от страна на университета...най вероятно дъщеря ми ще се наложи да се прибере за 6 месеца в България, след което сле,два обмен. В тази връзка най вероятно ще се наложи преотдаване на квартирата за 1 година. Същата се намира в Арнем и предполагам до другата седмица ще знаем на 100%, защото в момента са само 99%.
Възможно ли е да се запише стаж в България .

# 83
Възможно е да се запише стаж в България, но университета трябва да го одобри. Изискванията са доста високи.

# 84
След неуспешно търсене на стаж, безумните и дискриминиращи условия на холандските фирми, както и никаква помощ от страна на университета...най вероятно дъщеря ми ще се наложи да се прибере за 6 месеца в България, след което сле,два обмен. В тази връзка най вероятно ще се наложи преотдаване на квартирата за 1 година. Същата се намира в Арнем и предполагам до другата седмица ще знаем на 100%, защото в момента са само 99%.

Да възможно е разбира св, стига да отговаря на условията на университета, но дъщеря ми до последно искаше да е в чужбина и подаде апликации в над 50 фирми  , но за съжаление нищо.

# 85

Да възможно е разбира св, стига да отговаря на условията на университета, но дъщеря ми до последно искаше да е в чужбина и подаде апликации в над 50 фирми  , но за съжаление нищо.

Желая и успех и да не се отказва.

# 86
  • София

Здравейте! Дъщеря ми търси в Утрехт, пиша на лични и аз.

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 10:11 от Polya

# 87
  • София

Да възможно е разбира св, стига да отговаря на условията на университета, но дъщеря ми до последно искаше да е в чужбина и подаде апликации в над 50 фирми  , но за съжаление нищо.

Желая и успех и да не се отказва.

А какви са условията на университета, бихте ли споделили?
Ние също почваме с одисеята за намиране на стаж. Моята девойка иска да е в чужбина, но аз ще настоявам и в България да подаде (все пак е по-добрият вариант, отколкото да прекъсне).

# 88
  • Бургас
А за времето на стажа задължителна ли е здравната застраховка, както при работа или като е стаж може и без

# 89
  • София
И ние сме в джаза със стажа.
Изискванията на университета са абсурдни понякога. Имаше фирми, които предлагат стажове от юли или август, но според университета трябва да е от септември.
Поне си е при нас вече. Не си беше идвал от януари и много ми беше домъчняло

Общи условия

Активация на акаунт