Подходящо мъжко облекло за лятна сватба

• 3 520
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
  • SF
Е, това е много. Аз не ходя толкова често на сватби. Имам и години без нито една.
Ако ходя 10 пъти в годината, може и да не купувам тоалет за всяка сватба, а да въртя наличните. Само бих се съобразила с гостите и ако се повтарят, ще вадя другата рокля.
Ако приятелят на момичето си има дрехи, да не купува нови. Това е съвсем нормално. Правя предложения, в случай, че се чудят какво да купуват. Тя не е уточнявала.
Иначе аз много обичам да се тупам с дрехи и ако не е 1. финансовата част и 2. ограниченото място и трупането у нас, и за 10-те сватби бих се издокарала в нови дрехи и обувки, но ще ми дойдат в повече тези сватбарски тоалети в гардероба.
10 сватби на година, почти не мога да си представя. Аз не познавам толкова хора, които да имат намерения да се женят.
А и не съм с 5 деца и не ми е проблем да си купувам тоалети.
Ако момичето от темата няма намерение да купува, защото е поредната сватба, защо изобщо пуска темата. Няма как да не му предложим панталон и няма как да не му предложим риза. Но за панталон и риза няма нужда да се пуска тема.

# 31
  • София
Тя авторката май отдавна не е писала. Още отдавна каза, че си е съставила мнение от написаното и има идея какво да изберат с приятеля ѝ за повода.
Ако никога не са ходили на такова събитие като възрастни и самостоятелни хора, напълно нормално е да сондират мнения. Вече дали ще купуват или от наличното - зависи от тях. Важното е да се чувстват красиви, да им е удобно и да се забавляват!
А темата се поизмести, но мен много ме вълнува, заради настоящите приготовления за тържеството на нашите бъдещи младоженци след месец и половина.
Не са само сватби събитията при нас. Кръщенета, балове, годишнини (приятелите и колегите ни вече са напред с възрастта), разни събития на клиенти, на посолства, с които работим и т.н. А за един минималист от женски пол, каквито идеи сме прегърнали семейно, е трудно хем да задоволява женската нужда да е шик, хем да не пълни гардероба. Simple Smile

# 32
  • SF
При мене няма такова насищане откъм събития. Затова за сватба мога да си позволя да си купя нови. Но не е задължително. Зависи много каква е сватбата и на кого. Всъщност аз на неглиже сватби не съм канена. За плажна сватба нямам подходящи дрехи и бих купила. Никога не съм ходила на такава сватба и много бих се радвала.

# 33
  • Down south
Където и да е сватбата, в никакъв случай риза с къс ръкав.
Уважение към младоженците е гостите да бъдат облечени подобаващо.

# 34
  • SF
Ризите с къс ръкав трябва изобщо да се забранят от производство! Simple Smile
Мисля, че им се радват само в някои държави от Анадола и други селски региони.

# 35
Ъпдейт за мястото на сватбата. След подписаването ще бъде в заведение с градина. Ще бъдем в градината.

# 36
  • SF
Ако сте купили панталон с риза, вратовръзка и елече, сега да не вземете да купувате градинки дрехи?!!! И в първия вариант ще изглеждате супер!

# 37
Още не сме взимали нищо.

Общи условия

Активация на акаунт