Изпитани сайтове за парфюми - юли и август 2024

• 104 586
  • 679
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Като споменахте темата за кешбек се сетих, че наскоро попаднах на друга платформа - Tipli.
За първа регистрация дават бонус 10 лв. (трябва да се изпълнят условия), за някои сайтове %-ите са повече, отколкото в Cashway. Имат app за смартфони, но през него нещо не се получава, както трябва прехвърлянето към сайтовете и затова го ползвам през браузър. И нещо, което ми направи добро впечатление. Реагират много бързо на тикетите, ако не ви е отчетен кешбека в профила. В рамките на 2-3 часа  след справка от изпратените данни за поръчката ръчно добавят сумата в регистрирани.
Засега съм много доволен!

Аз го ползвам и откровено не съм доволна. Нямам нито една покупка, която от първия път да се “осребри” в акаунта. Всеки път пиша на съпорт, за да се случи и отнема повече от 24 часа да реагират. Последните 3 или 4 покупки отказват да ми отчетат кешбек по различни причини. Последната ми поръчка беше от миналата седмица (неделя, Нотино) и във вторник пуснах тикет. Не ми зачетоха покупката, защото използваният код в поръчката не бил активен на тяхната страница. Кодът беше в неделя вечерта сложен на страницата за пренасочване към Нотино. Но понеже започна нова седмица и офертите се рефрешнаха, във вторник при пускане на тикет, кодът вече е неактивен и го няма в Типли. Имах подобна ситуация и с поръчка от parfium.bg. Аз поне не ги препоръчвам.

# 76
Кофти изживяване, за жалост. Иначе, колкото повече мнение, толкова по-добре, защото май са нови на нашия пазар (доколкото видях шетат из още няколко други държави).
Винаги си изключвайте adblocker-ите, ако имате такива на устройството, от което поръчвате. Всеки път, когато го забравя включен не ми е бил отчитан кешбека.

# 77
И аз благодаря за новата тема! 💐
Най-често пазарувам от Parfium.bg, последната ми придобивка е на Tom ford eau de soleil blanc 50мл за около 175 лв от тези дни
Слънчево лято на всички, да ви мирише по-често на плаж, море и хубави летни аромати☀🌊

# 78
  • София
Пазарувам най-често от нотино и прити шоп онлайн. Последно поръчах от един от немските сайтове.

# 79
И аз благодаря за новата тема! 💐
Най-често пазарувам от Parfium.bg, последната ми придобивка е на Tom ford eau de soleil blanc 50мл за около 175 лв от тези дни
Слънчево лято на всички, да ви мирише по-често на плаж, море и хубави летни аромати☀🌊

Привет, от къде закупихте Tom ford eau de soleil blanc за 175 лв.?

# 80
Написала съм - parfium.bg

# 81
Привет и моля за помощ🌞
Не съм поръчвала от този сайт https://parfium.bg/
Сега опитвам да поръчам,  но ми начислява такса за доставка.
Дайте ми идея как да избегна таксата в случая. Не ми дава също възможност за въвеждане на код, има ли някаква тънкост?
Скрит текст:

# 82
  • Пловдив
Привет и моля за помощ🌞
Сега опитвам да поръчам,  но ми начислява такса за доставка.
Дайте ми идея как да избегна таксата в случая. Не ми дава също възможност за въвеждане на код, има ли някаква тънкост?
Скрит текст:

Няма как да избегнете таксата за доставка.

# 83
кодове
prom10
PBG10
и още доста - на 1ва страница

# 84
Благодаря ви много и за кодовете 🤗
Стори ми се, че прочетох някъде за безплатна доставка,  но понеже въртях няколко online магазина, вероятно е била безплатна, в някой друг сайт.👌

# 85
  • София
Привет и моля за помощ🌞
Сега опитвам да поръчам,  но ми начислява такса за доставка.
Скрит текст:
Код RCV120DD

# 86
Шанелче, благодаря ти😊
Веднага ще го използвам.🤗🍀

# 87
# 88
  • София
Екстракт е или поне така пише на кутията, бялото не е капачка предпазен ринг е на тестера.

Здравейте,
някой запознат ли е с тази визия на Chanel N°5 Parfum? Това би трябвало да е екстракт. Не съм го виждал в такава бутилка, та и със спрей.
https://parfium.bg/chanel-no-5-parfum-parfyum-za-jeni-bez-opakovka-edp

Въпреки отрицателните ми впечатления от този сайт, за които наскоро споделих, силно се съмнявам Parfium да предлагат непроверени/неавтентични парфюми, а и виждам, че тук редовно пазаруват от тях, тъй че възползвайте се от офертата, защото наистина е добра.

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 11:19 от krisitop

# 89
Обикновено тестерите, които ползват в магазините са в такъв вид с картонен ринг вместо капачка. Купувал съм такива тестери но по принцип компаниите не ги предлага за продажба а са за дистрибуторите, които като зареждат магазин доставят и тестер, за да не се разпечатва продукт.  Което на моменти ми навява едни мисли дали има разлика между тестер и реален продукт....

Общи условия

Активация на акаунт