Изпитани сайтове за парфюми - юли и август 2024

• 104 599
  • 679
  •   1
Отговори
# 90
Благадаря за труда, който полагате да имаме това място! Пазарувам от почти всички препоръчани сайтове, но най-много от Висша козметика и Елинор.

# 91
Здравейте,
Знаете ли дали парфюмерията в Изгрев на Тинтява работи?

# 92
# 93
Здравейте,
Знаете ли дали парфюмерията в Изгрев на Тинтява работи?
А защо да не работи? Последно ходих там края на април и си работеше. Нали знаете че се премести по надолу след моста срещу Еконт?

# 94
  • Бургас
И да споделя разочарованието си от Koku.
Поръчах парфюм с наложен платеж. Сега дойде куриера и ми носи пратката. Приготвих не малката сума от 400+ лв.
Попитах има ли опция преглед, каза Не. Хванах кутията , ами тя празна. Пише, че е 400 гр , но кутията беше лека и празна. За сравнения имам същия парфюм при мен. Куриера също потвърди, че за него кутията е празна и отказах пратката.
Нямам какво да добавя повече, в потрес съм… имайте 1 на ум вече с тях.

# 95
Аз от Koku не съм имала проблем. Последно поръчах миналия месец, всичко беше точно. Парфюм, който не се намира другаде на страхотна цена.
Според мен не е била празна кутията, парфюмът колко мл беше?

# 96
  • Бургас
Аз от Koku не съм имала проблем. Последно поръчах миналия месец, всичко беше точно. Парфюм, който не се намира другаде на страхотна цена.
Според мен не е била празна кутията, парфюмът колко мл беше?
75 мл Делина ексклузив. Само капака тежеше повече от кашончето. Куриера жонглираше с него с един пръст, няма как да е бил пълен.

# 97
  • Sofia
Не вярвам да са изпратили празен кашон , по-скоро някъде по трасето да е обран.

# 98
  • Бургас
Не вярвам да са изпратили празен кашон , по-скоро някъде по трасето да е обран.
Сега видях, че на кашона е пишело 0.1 , а когато сканира товарителницата по инфо трябва да е 400 гр.

# 99
Yves Saint Laurent Elle

Отдавна не съм го виждал на подобна цена!

Да повторя една топ оферта пак от Елинор за непарфюм (дамски серум за лице).
Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate - 75 мл. след "april" става 113,10 лв.

# 100
# 101
# 102
# 103
Здравейте,
ако е за подарък или държите да е в "пазарен" вид, в Монна ще ви е изгодно. Там има и 20%. Автентични са им продуктите, не се тревожете.
Тук излиза по-скъпо- https://www.brasty.bg/ralph-lauren-polo-ultra-blue-toaletna-voda-za-mazhe-75-ml

Ако няма проблем да е тестер, а и не бихте отказали повече за по-малко:
https://www.starcorp.bg/ralph-lauren-polo-ultra-blue-eau-de-toilette-for-men

Благодаря от сърце! 💗

# 104

Общи условия

Активация на акаунт