Отговори
# 2 670
  • Пловдив
Кайс, моя кара доп. 3 часа. Искаха му 60лв.

Нямам идея за вечеря...а трябват и кутийки за утре Thinking

# 2 671
Стрейндж,честит рожден ден!

# 2 672
  • София
Аз за автоматик с всичко, учебник, изпити платих 1050 лв преди година.
Карах винаги сама с инструктура.

Стрейндж, здраве и мир, км на две колела.

# 2 673
Благодаря на всички, които отчитат присъствието ми в този готин сайт!

# 2 674
  • тук и там
Жив и здрав да си Стрейнджър! В Изи Пей как се плаща?Ако искате ми вярвайте,за първи път ще плащам ток и вода тук,даже не знам до кое число се плаща.В стария апартамент,директно от банката плащаха,от сметката на ММ.Направих си регистрация в ЕVN днес , и ще плащам вече и ми поиска някакъв клиентски номер.Има каса до нас на Изи Пей,ама като не го знам този клиентски номер ,ще мога ли да платя тока?

# 2 675
Честит да си, Стрейндж! Здрав, заобиколен от любимите хора. Наздраве!

Кайс, някаква става фактура или касова бележка нямаш ли? Там трябва да пише клиентски номер. Сигурно и по име ще стане в краен случай, ако не знаеш номера.

При нас задуха много силен вятър на плажа, чак не се стоеше. Смениха флага от зелен на жълт. Във вътрешността пак подухва, но не толкова силно. Прибрахме се рано-рано и аз съм отворила офиса, но много ми се доспа. Боря се да не окапя, че е късно вече и довечера ще има да броя овце или пияници по улицата.

# 2 676
Кайси, без клиентски номер или ИТН няма да можеш да платиш. Поне така беше преди, може и да ми е стара информацията. Виж ако имаш някоя стара касова бележка, мисля номера седеше в началото на бележката. Друга опция е да звъннеш в отдела за обслужване на клиенти и там да ти го издирят и кажат.

# 2 677
  • София
Честит рожден ден, Стрейндж! Да си жив и здрав! И успешен!

Боядисах няколко дрехи със случайно попаднала в пералнята червена салфетка. 😡 Сега как да ги оправям...

# 2 678
Честит рожден ден, Стрейндж! Да си жив и здрав! И успешен!

Боядисах няколко дрехи със случайно попаднала в пералнята червена салфетка. 😡 Сега как да ги оправям...

Пусни ги пак да се изперат, но този път сложи бяла салфетка. Може и да се получи, макар аз да не вярвам Simple Smile

# 2 679
Здрави и щастливи да са рождениците 🎉🎂🍀!

Аз съм крива , та крива ☹!

# 2 680
  • тук и там
Бър,с нищо май не може да се оправи.Все пак някой ако знае начин,да сподели.Аз все изтървам по нещо при бялото,за това и избягвам да купувам бели дрехи и бельо.Каката има де,ама дали са бели?!Тцъ,синеят всички.Confused

# 2 681
  • София
Стрейндж, честит да си! От хубаво да не се отървеш!

# 2 682
Честит рожден ден на Стрейндж!!! Хубави емоции, щастие и спокойствие желая!!!

Сис, и това ще мине...

# 2 683
  • София
Сиско, ако не е здраве, недей.

# 2 684
Цикъл е 😩!

Общи условия

Активация на акаунт