Звездни Компромати- Юли'24

• 381 437
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 495
Фамилиите, които не завършват на -ова, -ева, звучат някак си добре, но защо й трябва да е Прея Димитров?
Не звучи по-малко славянски или по-международно, нито по-звучно или по-лесно за изговаряне...

# 3 496
Добре, те може по документи да са си -а/ова, а само публично да си се представят така.

# 3 497
  • Пловдив
За мен и Надежда Нейнски, и Прея Димитров са все като "един гаща плява", но явно е въпрос на вкус.

# 3 498
Е, тя Прея Димитров цял живот иска да избяга от Люлин, ама грешен път е избрала, ако си мисли, че така ще е много оригинална.

# 3 499
Направо си представям как й говорят на  "госпожа Димитров"  😂. За мен лично е нелепо. И оттук идва чуденката според модерното време зад това обръщение какво се крие мъж, жена и някой от 27-те пола. Бинарни и небинарни. 🤔

# 3 500
Бащините също само на теория са -ов, ова и т.н. На една позната дъщеря и е записана като бащино име Заприн, по закон трябва да е Запринова, но не е.

# 3 501
Всъщност първа май е Кѐми То̀доров. 😁
Изключително тъпо е и според мен, но... зор да се оригиналничи.

# 3 502
Гери Дончева също е Янков.

# 3 503
Прея бях я гледала в Тикток как се чудеше каква фамилия да приеме след сватбата - драмата беше от това, че тя има много имена и ако сложи фамилията на мъжа си с дефиз, става още повече.
Не знам какви са правилата. За мен е без значение, последното нещо, за което ще имам мнение, са чуждите имена.

# 3 504
Скоро гледак клип от първото появяване на Прея ...ами доста по-тъмна кожа има от сега.И не говоря за лицето, а като цяло е много тъмна.

# 3 505
И на мен ми е интересно какъв е бизнесът на Златка Дъ Блек.
Тя се раздели с Кирил Танев, с кого е сега?

# 3 506
Това идва от хората в чужбина, някои от които се записват с мъжко окончание, щото в чужбина много не им разбират на -ова и -ава. Та и Кеми Тодоров затова е така, а нашенските уонабита чули отнякъде и те да в модерното на топа. Уж.

# 3 507
  • София
София Вергара с гаджето
Скрит текст:
Натали Портман
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Минка Кели и Дан Рейнолдс
Скрит текст:
Никол Кидман
Скрит текст:
Селена Гомез
Скрит текст:
Джесика Алба
Скрит текст:

# 3 508
Аз съм си запазила българското окончание -ова, защото иначе би ми било супер странно честно казано.
Но разбирам и много приятелки, които останаха с мъжката форма, включително и дъщерите им, за да има цялото семейство една фамилия. За нас е ясно, че Петров и Петрова, примерно,  е едно и също - на пощенската кутия пише Петрови. Но тук в Германия трябва да пише Петров/Петрова. Случвало ми се е и при попълване на документи при доктор да ме попитат “Кое е правилно - Петров като при детето или Петрова като при мен?”
Или да напишат момчетата с женското окончание и обратното.
Но за хора,  които живеят в България нямам обяснение.

# 3 509
  • София
През годините се е променяло наследяването на фамилиите. Явно това е тенденция и ще се наложи до следващата мода.

Общи условия

Активация на акаунт