Звездни Компромати- Юли'24

• 381 477
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 480
Не би ли трябвало поне институцията да наблюдава тези неща?🤔

Кои неща?

# 3 481
  • Пловдив
На теория категорично не избираш сам окончанието, а то зависи от пола.
На практика никой нищо не следи.

-----
ЧЗлатка изглежда много добре на снимката преди няколко поста.

# 3 482
Чл. 6. Бащиното име се вписва с наставка, -ов, -ев, -ова, -ева съобразно пола на детето освен когато собственото име на бащата не позволява поставянето на тези наставки или те противоречат на именните традиции.

Това е на прима виста от Закона за имената на българските граждани. Но едва ли в болницата ,където се вписват имената , съответната служителка ще тръгне да спори с родилката с какво окончание да е името. Посбе тази справка се подава в службата по ЕСГРАОН, където се вписват в регистър и се дава ЕГН. И те няма да се занимават с това.

# 3 483
  • София
Според мен се правят на интересни в СМ с тези мъжки фамилии, а по документи, както изисква законът. Първа май почна г-жа Макариев. 😒 Абсурд е от ЕСГРАОН да го карат концерт по желание и да нарушават правилата.
За новородени - само при бащиното име има мегдан за оригиналничене в окончанието.

# 3 484
Камерън Диаз празнува 4 година от пускането на нейната марка вино Avaline.
Скрит текст:
, ,

# 3 485
Не е Макариев първа.
По хронология са Руми Чопев,Маги Сидеров,Луиза Макариев.

# 3 486
Тя, Маги Сидеров, чудесно си кореспондира с фамилията.

# 3 487
Ох , тамън исках същото да напиша за Маги 🤣
Руми Чопев някоя клюкарка знае ли защо вече не е близка с Ася Христова ?

# 3 488
  • Пловдив
Надежда Нейнски беше първа. Wink

За Сидеров - Grinning.

# 3 489
  • София
А виждали ли сте им личните карти с фамилията или коментирате само по името в социалките?
Определено на някои жени мъжката фамилия, без окончанието, не им прави услуга. Joy

# 3 490
  • Пловдив
Не сме ги виждали, но ние и за останалите публични личности разчитаме, че се казват така, както обявяват. Wink
Точно сутринта търсех съдебна практика по определен въпрос и попаднах на съдебна секретарка с фамилно име Добрева-Козовски, на нея също не съм и виждала личната карта, но документ - съдебно решение; в други случаи съм виждала пак там подобни имена на съдийки. Напълно вярвам, че в личните карти на всички тези жени е написано "мъжкото" име.

# 3 491
Какъв бизнес има Черната Златка?
Допада ми тялото й, но при нея май не е воля, а удоволствие.

# 3 492
Когато сключваш брак или се ражда дете, сам избираш каква фамилия да приемеш, съответно какво бащино и фамилно име да дадеш на детето.

Някои имена наистина не звучат добре с окончание ов/ова, други обаче са нелепи.

Аз като се омъжвах, попитах дали може без окончание и от общината казаха - не може.
Не знам дали се заплаща някаква сума, за да ги пишат така.

# 3 493
Това с окончанията е идеална илюстрация за разликата между теорията и практиката.

# 3 494
Има фамилии, които стоят добре - Надежда Неински е окей. Но Прея Димитров - ше ме прощава.

Общи условия

Активация на акаунт