Звездни Компромати- Юли'24

• 381 480
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 465
  • София
Тук лично неземна красота не виждам аз.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 3 466
НиЛо-то само муцки, чупки и стойки..за 20 години не се промени и надгради това момиче, а след 20 години какво ще качва, не знам...

# 3 467
НиЛо-то само муцки, чупки и стойки..за 20 години не се промени и надгради това момиче, а след 20 години какво ще качва, не знам...
И като почне да пише на английски - ще каже човек, че я следват от цял свят пък то местни чалгаджии и някоя и друга клюкарка Grinning

# 3 468
Черната Златка - нищо не се чува за нея. Въпреки че беше в същата графа като Николета, Светла, Моника Валериева, Русата Златка, като че ли успя да излезе от този образ. Не прилича на киборг. Не се навира в публичнота пространство на всяка зена. В тялото вече не е като мъж 😀 но е супер изваяно, евала за волята. Интересно ми е с какво се занимава сега
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 11:51 от Little heart

# 3 469
Черната Златка аз я харесвах , когато стана плеймейт , после прекали с корекции и тренировки . Като цяло ми е груба и то доста .

# 3 470
Юни видях черната Златка, на едно събитие бяхме - въобще не е толкова груба на живо или може вечерта  да омекотяваше чертите й. Но нито изглеждаше груба в тяло, нито в лице.

# 3 471
Може , имам спомен от снимки в темата.

# 3 472
Юни видях черната Златка, на едно събитие бяхме - въобще не е толкова груба на живо или може вечерта  да омекотяваше чертите й. Но нито изглеждаше груба в тяло, нито в лице.
Интересно
Аз я видях в Блу бея в Созопол/ресторанта и изглеждаше много зле. Кожа на лицето, почти релефна, с дебел слой фон дьо тен и пак като настръхнала. Остри черти, видимо кърпена, т.е. някакви части от лицето, край носа и устните - неподвижни.
През деня беше, може и тежкия грим да е влошавал положението.
Как може жена да се обезобрази така, имах чувството, че ключови лицеви нерви са били безмилостно прерязвани...

# 3 473
Вчера видях Силвия Кацарова в Сладоледената къща в Пловдив. Беше с една дълга, лятна пъстроцветна рокля. Много добре изглеждаше за възрастта си. Някакъв младеж й обясняваше с какво се бил занимавал. Може и интервю за работа да е било.

# 3 474
Преслава май и тя е минала в отбора “Бял зъб”. Видеото го има на стори, това е скрийншот, затова е с лошо качество.
Скрит текст:

# 3 475
  • София
Черната Златка си гледа бизнеса, гледа си детето и има сериозен приятел от няколко години. Разумно постъпи, че излезе от въртележката на светския живот.

# 3 476
Препечена кожа и бели зъби от Лъки Бой - класика в жанра.

# 3 477
  • София
Прея се е омъжила за дългогодишния си приятел. И тя се е писала с мъжко окончание.
Скрит текст:

# 3 478
Не би ли трябвало поне институцията да наблюдава тези неща?🤔

# 3 479
Когато сключваш брак или се ражда дете, сам избираш каква фамилия да приемеш, съответно какво бащино и фамилно име да дадеш на детето.

Някои имена наистина не звучат добре с окончание ов/ова, други обаче са нелепи.

Общи условия

Активация на акаунт