Звездни Компромати- Юли'24

• 386 079
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 045
  • София
На който не му харесва подминава, ама чак пък толкова да е ужасно мъже с лепенки и бради, мъже с рокли, жени с панталони, аууу какъв срам. Има и други програми, сменяш канала и воала!
Наистина ли не е ясно, че не става дума за срам и че откриването на олимпиада не е просто “канал”…. После ще се чудим защо из Холивудските деца не останаха такива с оригиналния си пол.

# 3 046
Светът винаги е бил шарен, сега просто това се вижда. А на който му е жал за холивудските деца - да не ходи в Холивуд. Не се подигравам, сериозно го казвам.

# 3 047
На мен ми хареса идеята отборите да минават по Сена, хареса ми как бяха обвързали "похода" на анонимния факлоносител с препратки към френския дан към историята и изкуството... като пътуване във времето... Изобщо ми допадна артистично-историческата призма, поднесена с класа. Много силен момент беше 100 годишния олимпиец, трогнал мнозина. Определено през цялото време създадоха и поддържаха любопитството кой, аджеба кой ще запали огъня. Идеята с балона е фантастична, различна, класна... А Селин - единствена по рода си, точно на място като за финал.

Не ми допадна в началото Лейди Гага и изпълнението й - за мен беше безлично, нищо френско, нищо типично, нищо ярко и забележимо. За сметка на това твърде яркото розово, което си беше направо цикламено, в което бяха пременени танциорите ми стоеше много... кичозно. Но хайде тези двете - иди-дойди, въпрос на вкус, на някой може и да му допада Гага и цикламеното.

Но двамата хомосексуални, който се хванаха за ръце, препратките към религията и то с подигравателна нотка, апела към отстраняване на бодишейминга и различните с лица и хора, които не са просто различни, а уродливи беше излишно и не на място. Все едно един прекрасен кроасан с масло и шоколад  да поръсиш с чубрица.

# 3 048
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Ако не ти харесва каквото ти се поднася си хомофоб, екстра логика. Опит за оригиналност, уви неуспешен. Всички знаем и видяхме за какво иде реч. Това е спортен форум гледан от милиарди души, темата и основния  фокус трябва да са спорта и атлетите.  "Напредничава, оригинална и разкрепостена" Франция, Западна Европа, САЩ и Великобритания не са света. Много хора ще се шокират, но има и други страни, хора и живот извън либералния, розов, драг балон.

# 3 049
От известно време ми попадат откъси от филма на Делион Дион,  които ми харесват. Изглежда искрена.

# 3 050
Не мога да повярвам, че сигурно ще звуча като някоя баба, ама ще си го кажа - не отива на добре тоя свят Laughing
Изплискаха легена французите снощи. И не, не съм хомофоб, ама какво се случва в леглата на хората следва да си остава там. Както аз не съм тръгнала да парадирам какво си правим с ММ, така очаквам и другите 99 пола да не го правят и да не ми хо навират в очите. Иначе нека имат свободата каквото си искат да правят.

# 3 051
Много хора ще се шокират, но има и други страни, хора и живот извън либералния, розов, драг балон.

Но всички се натискат да живеят в него и страните в него изнемогват от емигранти Simple Smile

# 3 052
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Много хора ще се шокират, но има и други страни, хора и живот извън либералния, розов, драг балон.

Но всички се натискат да живеят в него и страните в него изнемогват от емигранти Simple Smile
Естествено, че ще се натискат. Това са хора от бившите им колонии, които години наред са ограбвали, експлоатирали и използвали. Сега му е времето тези държави порядъчно да се напълнят с хора оттам и така всички дружно да заживеят в равенство, братство и свобода.

# 3 053
  • Down south
Коментарите на последните страници ме навеждат на мисълта, че сме гледали различни откривания?
Явно тук, имайки предвид разликата във времето, на драгите зрители са били спестени някои неща, "закривайки" ги с реклами.

# 3 054
За мен най красиво и грандиозно, остава откриването на ОИ в Лондон. Блясък, пищност и хумор, без прекалени провокации. Появата на Кралицата, която уж скочи от хеликоптер в компанията на Джеймс Бонд, си остава класика.

# 3 055
  • При семейството си
Шоуто беше 4 часа.
На този фон дадоха 3-4 драг куин (или както там се наричат) в няколко кадъра, минаващи по подиума и/или танцуващи.
При “различните” имаше и танцьор с патерици, момиче с ампутирани крака, те ми направиха много по-силно впечатление, че са включени, показни.
Имаше интересни, иновативни моменти, имаше силни, символични такива, цвят, пъстрота.

# 3 056
  • Down south
Цитат на: Sugаr
Мъже с рокли или жени с бради,женствени мъже, които си изпускат та*аците... Гейове, травестити, свръх-пълни хора, които трябва да приемем за красиви ... Ужас.  Това ли е свободата и мира?  Trollface
Това определено не беше показано в предаването по откриването тук? Освен да не съм го видяла, въпреки, че бях сравнително фокусирана.
Излъчената церемония беше 3 часа, в които имаше и реклами.
Акцента на спортистите беше на нашата/тукашна голяма група и техноя ентусиазъм.

# 3 057
Моля ви, нека да обсъдим саркофага от варненския плаж Laughing Мисля, че трябва да направят пълнометражен филм
https://boulevardbulgaria.bg/articles/antichen-sarkofag-ot-rimsk … plazha-kray-varna
Рязан с флекс, боядисван с латекс, обслужвал две заведения на плажа, на разстояние 1 км, вероятно пренесен по Дунав от незнайно къде и случайно открит от служител на мвр.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 16:51 от zlatenceto

# 3 058
Не гледах откриването. Но, поддържам тезата, че има едни граници, които не е редно да се прекрачват.  Личен живот, интимен свят, душевен мир, вероизповедание и пр. са теми, по които, не ти ли се налага, е редно да не говориш за тях.
Да, чували сме "данък обществено мнение не давам", но  това не означава, че ще демонстрираш различията си.
Нудизтите ще рипнат да ни се показват голи и ще ни влачат по съдилища, че ние не искаме да ги гледаме голи.
Правилата са ясни, уважавай достойнство на другия, а той твоето.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 17:50 от Benichka56

# 3 059
Мъже с рокли или жени с бради,женствени мъже, които си изпускат та*аците... Гейове, травестити, свръх-пълни хора, които трябва да приемем за красиви ... Ужас.  Това ли е свободата и мира?  Trollface
Не, трябва да се приеме, че съществуват. Само за красивите ли е тоя свят?
Приела съм, че съществуват, но няма как да приема изродеността. Още повече да ми се налага за нещо нормално. То и болести съществуват и е хубаво към такива хора да сме емпатични, но значи ли че болеста сама по себе си е нещо хубаво?! Хайде стига. Който иска да си бъде изроден, само да не развява пръстче, че е нещо нормално и понеже не го приемаме, сме проблем.
А точно картините от откриването на споменатите за мен не бяха на място. Гавра и като парад от преизподнята призоваващ за свобода, мир и приемственост. Merci beaucoup

Общи условия

Активация на акаунт