Отговори
# 30
Да, качихме се. Не, няма вода.
Група силно казано, три мускетарки Simple Smile
Наистина постоянно идваха и съответно си тръгваха хора, но предполагам са ти съграждани, наспят се, хапнат и решат да се разходят. А пък знаеш, там жегата не се усеща, направо рахат Simple Smile

Днес изневерих на роклите, с широк панталон от рамия.

# 31
Боже, от скоро имаме смарт тв, добре, че се уча бързо Joy и сега квартала слуша моята музика. Той и предния май беше смарт, ама не толкоз смарт. Тоя по умен. Joy
Празнувам невежеството на един колега. Ох, и да си толкова прост не е лесно. Направо пази Боже от таквиз колеги.
Тъй, че внимавайте къде си давате парите. Stuck Out Tongue Winking Eye
Пп Може да ме последвате за още съвети. Joy

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 19:26 от Джаста Праста

# 32
По какво разбирате, че е сряда?
Трети ден не ви се работи и сте адски уморени.
............
Абе кво стана със зодиЙте? не са ли на мода тва лято?
Тъкмо щях да карам курс по астрология.
Щото:
- Ако жена на първа среща не те пита коя зодия си, никъв шанс нямаш с нея.

# 33
По какво разбирате, че е сряда?
Трети ден не ви се работи и сте адски уморени.
............
Абе кво стана със зодиЙте? не са ли на мода тва лято?
Тъкмо щях да карам курс по астрология.
Щото:
- Ако жена на първа среща не те пита коя зодия си, никъв шанс нямаш с нея.
Аааа не е така ! Ако портфейла ти е достатъчно пълен с банкноти, че не може да се сгъне или си оправяш веждите пред нея с език изобщо няма да те пита за зодии ! Mr. Green

# 34
  • София
Пълен портфейл и щедър мъж могат да са две съвсем различни неща. За какво ми е мъж с пълен портфейл, който си го държи отзад? В задния джоб де.
Добро утро, искам да кажа.
Днес ми е малко по-малко нервно от вчера.
Стиснете палци за малкия, че е с пневмония.

# 35
Роки, неприятно. Бързо възстановяване!

Лане, днешните мъже са с по-тънки вежди от жените, тъй че твоят лав хак не важи. А и номерът с парите не минава навсякъде и пред всяка ... Мъ-ка.

# 36
Напук на дъжда днес се нароклих с принт на букви.
- -
Много приятно време. Само за гушкане и хбо.
--
Роки, каква е тази лятна пневмония. Бързо и без усложнения.

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 11:48 от BasilA

# 37
Лане, днешните мъже са с по-тънки вежди от жените, тъй че твоят лав хак не важи. А и номерът с парите не минава навсякъде и пред всяка ... Мъ-ка.
Ели, ще ме прощаваш ама има днешни жени и девойки с оформени вежди по-страшни  и от тези на Филип Тотю!
Че някой този стил в комбинация с джуки тип "патешка човка" го рекламират за модерно. Но за всеки влак си има пътници.
Мъж с чар, интелект, добро чувство за хумор и финансово положение никога не страда от липса на женско внимание  Wink

# 38
Лане, лайкнах те, щото си прав, но пък едва сега добави към парите чар, интелект и чувство за хумор. Аз пък ще ти припомня, че героят на Тодор Колев направи показно как без пари, но с чар не страда от липса на женско внимание Simple Smile Та, къде е истината?

Бази, какво е хбо?

# 39
Ели, не забравяй,че има един контингент жени, които се радват на мъжете с пари, без значение за това какви са.
Света е шарен и почити за всяко нещо има решение.

# 40
  • Далечният изток
Какъв контингент?! Всички се радваме на мъже с пари. Мъж без пари най-вероятно е: а) мързелив; б) хазартнозависим или пияница, или има някакъв друг порок; в) има нулева финансова култура и харчи за глупости; г) безработен.... и т. н. Че коя жена би се радвала на някакъв такъв?!

# 41
Елиф, HBO.
Мъж без пари никой не харесва. Това все едно да си осиновиш дете.
Макар че установих, че колкото и пари да има, като ми е скучен и не ми трепва, все тая.
Но пък за самочувствие мъжът трябва да има поне нещо в сметката.

# 42
  • Далечният изток
Елиф, HBO.
Мъж без пари никой не харесва. Това все едно да си осиновиш дете.
Макар че установих, че колкото и пари да има, като ми е скучен и не ми трепва, все тая.
Но пък за самочувствие мъжът трябва да има поне нещо в сметката.
Скучен Grin
Сега си го представи и без пари... Trollface

# 43
Беж краченца да бягаме.

# 44
А вие, като интелегентни и реализирани дами, къде ги срещате тези мъже без пари? В смисъл, вашата и тяхната среда би трябвало да нямат допирни точки. Изключвам Аида, която може би професионално ги среща?
Иначе съм виждала такива хора (мъже и жени) преди години, когато живеех в краен квартал.

Общи условия

Активация на акаунт