Отговори
# 15
  • София
Джасте, тенк ю за хубавата тема!
И ние снощи се поразхладихме в една бирарийка в парка. Heart Eyes

# 16
Днес ми е понеделник и ми трябва силен тласък да вляза в работен ритъм.
Амакак се работи в това лятно време?!

# 17
Горджъс, къде си, бре? Яя, разкажи, разкажи. Grinning

Джастето е талант признат от бгмама. Kissing Heart

# 18
Горджито е заета да яде, пие и мръсува. Живее си живота на макс. Надявам се да е добре.

# 19
талант си, Джасте Heart
време е да се приемат сиестите и тук..
и без това хората основно се правят, че работят, в тази жега..

# 20
време е да се приемат сиестите и тук..
и без това хората основно се правят, че работят, в тази жега..
За сиестите +1000
За правенето - зависи, много зависи кой си, къде си и защо.
И като отворихме дума за работа, знаете ли коя е най-гадната? Да продаваш хляб. Изненадах ли ви? Simple Smile
Ми, гадна е. Ако си жена ти викат "хлебарката", ако си мъж те питат "мек ли е?"Joy

# 21
  • Варна
И като заговорихме за работа, аз днес замествам в друг отдел. Интересно ми е. Винаги се радвам да видя работата от друга гледна точка, от друго място и да науча нови неща. Човек като излезе веднъж от зоната си на комфорт, после свиква да го прави и му става даже забавно.

# 22
  • Далечният изток
И като заговорихме за работа - след работа ще ходим да се черпим с моите дружки Grinning
По този повод съм се облякла с лятна жълта рокля днес Joy Като слънце съм Nature Sunny

# 23
И като заговорихме за работа - след работа ще ходим да се черпим с моите дружки Grinning
По този повод съм се облякла с лятна жълта рокля днес Joy Като слънце съм Nature Sunny
Т.е. някой ще го огрее Mr. Green

# 24
  • София
Ох, аз съм втори ден на работа и вече ми е черно, въпреки че нищо не се случва.

# 25
  • Далечният изток
LaughingLaughingLaughing

Лане, с другарки ще съм, няма мъжове... Grinning

# 26
Може да ви обградят и нападнат (откраднат) мъже. Flushed

# 27
  • Далечният изток
Много сте забавни днес Joy

Сетих се за оня виц дето една я нямало 3 дена, върнала се и мъжът ѝ я питал - Жена, какво става, къде беше? Тя - Остави се, мъжо, отвлякоха ме двама мъже и 5 дена ме изнасилваха. Той - Как 5 дена, теб те няма от 3. Тя - Ами аз само идвам да ти кажа да не се тревожиш и се връщам.

# 28
LaughingLaughingLaughing

Лане, с другарки ще съм, няма мъжове... Grinning
Ми именно - има кой да те надъхва и участва в подбора на правилния екземпляр Wink

# 29
Елифче, не успях да те питам одеве /от работа Grinning/ - качихте ли се над водопада? И ако да - имаше ли вода там? Тази година ходихме, сигурно април беше, почти нямаше вода горе, така не съм го виждала, ама какво да се прави. Аа, и група ли бяхте? Ние минахме оттам попътно, в неделя, та на връщане се чудихме, че още има хора, които тръгват нагоре - към 14 часа и кусур. Жегавко е там като не си покрай рекичката. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт