Отговори
# 45
Това не са само маргинали.
Има просто храненици на съдбата и мамини момчета.
Иначе сладкиши.

# 46
  • София
У, кви сте меркантилни. Simple Smile
Не мож сички да са милюнери. Simple Smile

Скрит текст:

# 47
  • София
Аз съм скромна - нека да има 50 лв повече от моето нетно състояние.

# 48
Милионери не.
Но барем да може да си покрива масрафа по ежедневието и хоби нещо, семейство, деца, жена/ приятелка.
Да може спокойно да седнем да хапнем някъде. Програма минимум.

# 49
  • София
Е, тва е по дефолт. Simple Smile

Но и критериите са различни, де. Simple Smile

Некои немат за хляб, други, за Хавай. Grinning

# 50
  • Далечният изток
Абе нямат за хляб. Всяко семейство с минимум 2 автомобила... Заведенията пълни... Пенсионери мятат хилядарки през терасите...

# 51
  • София
Детето е ок. Енергичен, с апетит, с две думи - нищо му няма.

# 52
Милионери не.
Но барем да може да си покрива масрафа по ежедневието и хоби нещо, семейство, деца, жена/ приятелка.
Да може спокойно да седнем да хапнем някъде. Програма минимум.
Хоби и жена ... трудно Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз може би живея в някакъв балон, но всеки път като седна някъде и един мъж да има на масата, ще ми плати питието. Обаче. Пия малко и обичайно избягвам алкохол.

# 53
  • Далечният изток
Не, Елифче, и аз така. Никога не съм си плащала сметка, ако съм в заведение с мъж. Аз да съм с мъж де, не в заведението да има мъже Simple Smile

# 54
А вие, като интелегентни и реализирани дами, къде ги срещате тези мъже без пари? В смисъл, вашата и тяхната среда би трябвало да нямат допирни точки. Изключвам Аида, която може би професионално ги среща?
Иначе съм виждала такива хора (мъже и жени) преди години, когато живеех в краен квартал.

Що за риторичен въпрос? Ми ето, и в мамата ни има. Дебнем за някоя богата наследничка. Това щото жена с работа няма как да забогатее. Не че мъж има как де, ако ще и да се изгърби.

Обаче Аида ме хвърли в едни съмнения... Сега се чудя в кой персонаж от списъка ѝ се включвам най-пълно?? Само хазарта (паричния) не ме вълнува. И не живея в Люлин 4.

Абе да живее външния дълг на Щатите, благодарение на който все още мога да платя едно кафе на гадже на първа среща. Са ше агитирам да преизберат Алцхаймера, той ше дигне кредитните лимити. Не той, ми тия дето му мърдат ръцете и краката.

# 55
  • София
Не, Елифче, и аз така. Никога не съм си плащала сметка, ако съм в заведение с мъж. Аз да съм с мъж де, не в заведението да има мъже Simple Smile

Аааа, пропуск. Работи по въпроса, де.

# 56
Онзи, почерпката от непознати е малко като да бръкнеш в кутиите на форт Бояр (помните играта, надявам се). Мноого внимателно.

# 57
  • Далечният изток

Аааа, пропуск. Работи по въпроса, де.

Ааа ако се юрнат всички мъже да ме черпят...?! Чак толкова не ща Innocent

Джеймс, ти пък къде се слагаш към оня списък?! Ти имаш пари Sunglasses

# 58
Веднъж и аз да съм в списък (и то - "Оня" Simple Smile ) и веднага да ме отрежат Simple Smile
Пари нямам, ама имам кредити. Хората с пари обикновено са скръндзи. Докато ние, кредитоимащите, сме щедри. На всичко, на чувства също Wink
Щото, ако случайно не знаете, дълговете на Сев. Америка ги плаща останалия свят Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 59
Хората с пари обикновено са скръндзи. Докато ние, кредитоимащите, сме щедри.
До характер е ... с който обикновено се раждаме.

Нашата модераторка знае ли, че има нов храбър потребител?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт