Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 221
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Melmak
Солариумът е вреден и се надявам да го знаете. Ако правите александрит даже с тен връщат. Пазете си здравето, в момента си патим вкъщи.

# 496
Не просто е вреден, но и състарява кожата. И да, никак не е съвместим с лазера

# 497
Е, щом не е съвместим няма да ходя, пък другото е отделна тема..

# 498
Това със солариума ми е супер ретро...

# 499
  • Mediterraneo
Ако трябва да избирам, винаги бих избрала лазер. Не, че някога съм ходила на солариум, но винаги бих направила изключение, ако цената е да се избавя от космите.

# 500
На мен са ми правили и двата варианта. Чудя се каква е разликата?
Разликата е, че едното е динамичен (гладенето) а другото статичен (точково) режим.
Динамичният режим загрява всичките косми в дадената зона с правоъгълна обиколка 10/15см и по този начин загряти космите “отдават” топлина (всяимодействат си) и постепенно изстиват. Динамичният режим е концентрирана енергия, по-мощна, ударна. Тя се използва за малки зони, (с концентрация на косми), където окосмяването по-трудно се третира или има остатъчни, тънки косми (на лице например), за да не се събуждат там където ги няма

# 501
Момичета, които сте завършили всички процедури за интим, след като сте родили окосмяването върнало ли се е? И наново ли трябва да се започва с процедурите? И съжалявате ли, че не сте изчакали примерно да родите, да се нагласят хормоните и тогава да правите процедурите?

# 502
Здравейте, може ли да се използват вагинални глобули след лазерна епилация? Нали има противопоказания за преди нея , а след това?

# 503
В листовката трябва да пише. Виждала съм на някои орални антибиотици да пише, че може да увеличи фоточувствителността.

# 504
Здравейте, правя си епилация с александритен лазер във Вежен Клиник. На краката са 10, на интима - 7 досега. От интима съм доволна - доста малко останаха, основно на срамните устни (ама за тях е нормално да са упорити). На краката обаче долната част сякаш от 2-3 процедури насам няма разлика. Има някакви упорити косъмчета, които още стоят, но като цяло са ми доста гладки краката и останалите косъмчета са тънички. Не знам дали има смисъл да продължавам с още процедури.

Също така ме викат 1 път месечно. А подмишниците (на друго място преди години) прогресивно се увеличаваше времето между процедурите и след 5 нямах нищо останало.

# 505
  • София
На мен са ми правили и двата варианта. Чудя се каква е разликата?
Разликата е, че едното е динамичен (гладенето) а другото статичен (точково) режим.
Динамичният режим загрява всичките косми в дадената зона с правоъгълна обиколка 10/15см и по този начин загряти космите “отдават” топлина (всяимодействат си) и постепенно изстиват. Динамичният режим е концентрирана енергия, по-мощна, ударна. Тя се използва за малки зони, (с концентрация на косми), където окосмяването по-трудно се третира или има остатъчни, тънки косми (на лице например), за да не се събуждат там където ги няма

Така звучи сякаш динамичното няма ефект? Това така ли е? Мен са ме щракали на бързи удари на крака, ръце, но на интим и мишници са единични удари. Това правилно ли е? Аз имам ефект, де. На краката беше последен ефекта и може би да е заради това?Просто ми е интересно.

# 506
  • Стара Загора
Здравейте, ходих по препоръките в темата в lege artis , вероятно преди са ме правили с друг вид лазер, защото ми беше една идея по болезнено, но се издържа. Най-врроятно това е александритния лазер, който се коментира. Това което ме интересува е, по- бавно ли опадват косъмчетата след това. По другите части нямам проблем, но на интима си стоят като черни точици под кожата и нито излизат нищо . Минаха 15дни и се чудя дали сами ще си излязат. Извикаха ме след 2 месеца на втора процедура.

# 507
Здравейте, започнах лазер преди няколко месеца. Като имам 3 процедури на мишници и две на интим. Като след първата процедура и 30 дена след втората на мишници се забелязваш ефект около 40-50%. Но около десет дена преди 3тата процедура косъмчетата израснаха и изглеждаше сякаш изобщо никога нищо не е правено. На интшм по същия начин.  Правя процедурите с александритен лазер gentle pro**. Споделих на момичето, тя каза ,че в периода 3-4 процедура израствали заспали косъмчета и било нормално. Но от приятелки правили лазер ми обяснява а, че на 3 процедура имат останали по 5 косъма, а при мен дори първоначално не е бил такъв ефекта. Възможно ли е да не се повлияват по една или друга причина космите и да се окаже ,че всички процедури са напразно, след като след 3 ефект няма?

# 508
  • Melmak
Процедурите неслучайно са определен брой. Ако сте с диоден 8-12 процедури. Няма как да искате от 3 процедури да нямате косми. На някакви периоди са в началото се вижда силен ефект, после пак израстват и така.

# 509
Къде в София можете да препоръчате добро студио за лазерна епилация?

Препоръчвам в гр. София, бул. Алексанър Стамболийки 249 студио Маноилова. Апарата е качествен, отношението перфектно имам 4 процедури на крака и космите спряха да излизат, а цените са много добри.

Общи условия

Активация на акаунт