Бившата ми съпруга се опита да ме съблазни

• 11 623
  • 163
  •   1
Отговори
# 120
  • Далечният изток
Дори и така да е. Защо друг човек трябва да го знае?

# 121
  • София
Предложеното от мен беше с цел сам да си отговори на въпроса дали е имало нещо нередно в действията му...

# 122
Да трябва ли? Защо да трябва? Все едно някой да изневери и тук в темата да го окуражаваме да каже на бременната си жена. Защото това си е изневяра, нищо че няма секс. То вино, то гледки, то носене... Защо наистина трябва друг човек да знае, пък било то и собствената жена?

# 123
  • Далечният изток
И аз това се чудя...

# 124
Нищо не трябва. Питат го, ако се има за толкова невинен, защо не е разказал на жена си за изпълненията на бившата, тъй като сам каза, че тя знае за срещата им, но без подробностите. Ирония. Друг е въпросът, че и да беше я отрязал директно, без вино и гледки, ако беше казал на жена си пак щеше да има ядове.

# 125
  • Далечният изток
А аз питам - невинен или виновен, защо е необходимо въобще да разказва цялата среща с всички подробности на настоящата си жена?! Защо бе, хора, защо?

# 126
Не е необходимо. Обаче пък ми е много интересно, ако темата беше "Бившата на мъжа ми му се сваля, а той крие от мен", дали щеше да кажете "А защо да ти казва ?" ?

# 127
За да си направи настоящата съответните заключения. Аз не мога да повярвам, че има хора, които искат да живеят като щрауси.

# 128
  • Далечният изток
Не е необходимо. Обаче пък ми е много интересно, ако темата беше "Бившата на мъжа ми му се сваля, а той крие от мен", дали щеше да кажете "А защо да ти казва ?" ?
А защо да ѝ казва?

За да си направи настоящата съответните заключения. Аз не мога да повярвам, че има хора, които искат да живеят като щрауси.
И какви заключения ще си направи като ѝ каже? Аха - бившата ти е ковра. Ми хубаво. И?

# 129
А аз питам - невинен или виновен, защо е необходимо въобще да разказва цялата среща с всички подробности на настоящата си жена?! Защо бе, хора, защо?

Иронично беше предложението да казва на жена си. За да се чатне той самият, че изневерява и се поддава на манипулациите на бившата. Защото той явно има за съвсем нормално да си ходи на вечери, да си пият, да си я разхожда посред нощ по романтични гледки, да си я носи на ръце...

И от какъв зор бившата е някаква? Тя насила ли го изведе на вечеря и с пистолет ли го закара на гледката? Сама ли се метна в ръцете му? Той невинен като момина сълза.

# 130
  • София
Точно.

# 131
  • Далечният изток
Иронично беше твоето, ама го подеха като съвсем сериозна идея...

# 132
А защо да ѝ казва?

И какви заключения ще си направи като ѝ каже? Аха - бившата ти е ковра. Ми хубаво. И?
Нея няма да я интересуват действията на бившата, а какво е направил мъжа й. Най-малко не реже бившата и най-вероятно съвсем скоро няма да устои на изкушението.

# 133
  • Далечният изток
А то остава и на жена си да си разказва фантазиите... Вие въобще чувате ли се?!

# 134
Защо пък да не го каже? 😀Какво толкова? Нищо нередно няма в това!😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт