Съвет за по-младо момче

• 7 900
  • 149
  •   1
Отговори
# 60
Къде ги виждате тези добре изглеждащи жени след 40? И не говоря за фолк певици и богати жени с десетки корекции, ботокси и т.н. Нали виждам майките пред блока...жени на 30 с наднормени килограми, вързана коса и огромна тениска, масово са така, обикновените жени. Във фитнеса е пълно с мъже, жените са рядкост. Постоянно чета и оплаквания за хигиената на жените, няма да конкретизирам къде и как....Просто жените могат по-лесно да крият недостатъци с дрехи и грим...
Не говоря само за България, а и за чужбина. Мъжете на 30 са като момчета, жените на 30, масово приличат на лели, особено в Германия, Англия и почти цяла западна Европа.....
А какво общо имат космите на мъжете?! Нормално е мъж да има косми, това са старост ли се брои, тук ме убихте хахахах, нормалния мъж има косми, да? Плешивостта също не е в техен контрол и няма общо с поддръжка. Мъжа е важно да изглежда добре в тяло, другото няма особено значение, като при жените. Истината е, че масово жените страдат от наднормено тегло и повечето не се справят след раждането. Имам позната на 53 която излиза с млади мъже, за съжаление е тъжна гледка, но тя вярва, че е млада и изглежда много добре.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 01:44 от Somebody12

# 61
Не съм казала, че плешивостта е в техен контрол, но за мен красив мъж и плешив мъж е оксиморон. Също, там е работата, че не изглеждат добре в тяло мъжете около и над 35. Не знам вие къде ги гледате тези момчета на 30, аз друго видят като се прибрах 2 пъти в БГ. И доста стоях, и пообиколих насам-натам, мъжете масово не са красиви.
Лично аз нямам приятелка или позната, която да не се е възстановила на 100% след раждане и да е останала дебела. Масово тръгнаха на фитнес, дори и тези, които преди това не бяха стъпвали там, като някои станаха по-слаби отколкото преди да забременеят.

Познатата ти на 53 все пак излиза с млади мъже, колкото и на теб да ти се струва тъжно. Значи има млади мъже, които я харесват и я канят, съмнявам се тя да ги извежда с пистолет опрян в челата. Приеми, че има хора с всякакви вкусове и предпочитания и недей осъжда чуждите избори, защото това не те поставя в добра светлина.

# 62
Нали виждам майките пред блока...жени на 30 с наднормени килограми, вързана коса и огромна тениска, масово са така, обикновените жени. Във фитнеса е пълно с мъже, жените са рядкост. Постоянно чета и оплаквания за хигиената на жените, няма да конкретизирам къде и как....
Ще сравняваме майки (а като знаем БГ мъжете, си отглеждат +1 дете вкъщи и постоянно търчат между задачи) с мъже, които просто, ъ, няма как да родят, какво е тяхното оправдание, защото "неподдържаните" чичковци изобщо не са по-малко? Другото са анекдоти, аз почти нямам приятелки, които не се занимават със спорт, за хигиената пък е ясно кой пол има 637268272 неща за под душа и кой не. 😂

Просто жените могат по-лесно да крият недостатъци с дрехи и грим...
Ма никой не е спрял мъжете да се обличат добре, вече има и мъже, които носят грим. 🤷

Плешивостта също не е в техен контрол и няма общо с поддръжка. Мъжа е важно да изглежда добре в тяло, другото няма особено значение, като при жените.
Аха, плешивостта не е под техен контрол, ама от една жена се изисква всеки ден да прави чудеса, за да влезне в рамките, че е "красива" и (повръща ми се от тая дума) "поддържана". В интерес на истината, като ще сме жлъчни, не съм чула жена да си умира за плешив, а това, че жените не гледат лицата или косите, е пълна глупост.

Имам позната на 53 която излиза с млади мъже, за съжаление е тъжна гледка, но тя вярва, че е млада и изглежда много добре.
Харесват я, търсят я, излизат, всичко е точно. Като ти е тъжна гледката - недей гледа, слънце. Или 50-годишен с 25-годишна ти е по-щастливо да гледаш?

Абе, някой знае ли защо през ден-два се появява някой да ни обяснява колко сме зле жените, пък не съм чула жена да е отишла в мъжки форум и да се оплаква от мъжете?

# 63
  • В небето
Нали виждам майките пред блока...жени на 30 с наднормени килограми, вързана коса и огромна тениска, масово са така, обикновените жени. Във фитнеса е пълно с мъже, жените са рядкост. Постоянно чета и оплаквания за хигиената на жените, няма да конкретизирам къде и как....
Ще сравняваме майки (а като знаем БГ мъжете, си отглеждат +1 дете вкъщи и постоянно търчат между задачи) с мъже, които просто, ъ, няма как да родят, какво е тяхното оправдание, защото "неподдържаните" чичковци изобщо не са по-малко? Другото са анекдоти, аз почти нямам приятелки, които не се занимават със спорт, за хигиената пък е ясно кой пол има 637268272 неща за под душа и кой не. 😂

Не е ли един мъж да ти замирише на пот и чесън, пиши го бегал.Laughing
И сериозно за темата с хигиената - много важно нещо. Но нека не бъркаме мъжа с жената - ние не страдаме от вагинална сухота (без да иронизирам), тялото ни не е устроено да е перфектен развъдник на разни неща. Така че нормално е една жена да ползва доста повече препарати, за да поддържа нормална хигиена на тялото.

Просто жените могат по-лесно да крият недостатъци с дрехи и грим...
Ма никой не е спрял мъжете да се обличат добре, вече има и мъже, които носят грим. 🤷

Елегантният мъж, макар и чичак с шкембе, не е за изпускане. Обаче това с грима ми дойде в повече.

Плешивостта също не е в техен контрол и няма общо с поддръжка. Мъжа е важно да изглежда добре в тяло, другото няма особено значение, като при жените.
Аха, плешивостта не е под техен контрол, ама от една жена се изисква всеки ден да прави чудеса, за да влезне в рамките, че е "красива" и (повръща ми се от тая дума) "поддържана". В интерес на истината, като ще сме жлъчни, не съм чула жена да си умира за плешив, а това, че жените не гледат лицата или косите, е пълна глупост.

Че не си чула, още по-малко - видяла, не означава, че плешивите мъже са второ качество. Смятам, че за един мъж, особено на зряла възраст, красотата изобщо не е важна. Може да е нисък, плешив, пухкав, но от интелектуална гледна точка да превъзхожда доста по-млади и добре сложени мъже. И да накара една жена, без да прави усилия, да го пожелае физически. За съжаление няма как да разбереш това, докато не се научиш, че често добре изглеждащите ябълки са безвкусни.

Имам позната на 53 която излиза с млади мъже, за съжаление е тъжна гледка, но тя вярва, че е млада и изглежда много добре.
Харесват я, търсят я, излизат, всичко е точно. Като ти е тъжна гледката - недей гледа, слънце. Или 50-годишен с 25-годишна ти е по-щастливо да гледаш?

Абе, някой знае ли защо през ден-два се появява някой да ни обяснява колко сме зле жените, пък не съм чула жена да е отишла в мъжки форум и да се оплаква от мъжете?

Не те знам на колко години си, но, в случай, че си над 30-те, много жалко, че разсъждаваш по този начин. Трябва да си щастлива, ако имаш мъж до себе си. И да се поддържаш, да се поддържаш. Обаче не само физически, особено ментално. В момента, в който реагираш по такъв начин, по който си написала мнението си, не вярвам да има уважаващ себе си мъж, който и за миг да пожелае да бъде до тебе.
С горното не искам в никакъв случай да те обидя. За много неща си права - българинът по ген си е мърляч, неподдържан, често простак, но това е градено с поколения. И вие жените можете да промените това. Но не по този начин, който изявяваш. Това само ни отблъсква. Същото, впрочем, важи с пълна сила и за отношението на мъжете към жените.

# 64
А най-грозно майки да плюят майки. Айде нераждалите и мъжете не знаят какво е да си бременна, да родиш и да гледаш бебе, ама майките знаят и пак ще се намери някоя да обясни какви са гнусарки и неподдържани съседките пред блока... аз съм от Варна и мога да кажа, че има добре изглеждащи и мъже, и жени след 30, след 40, след 50. Има и зле изглеждащи. Но като цяло жените много повече се поддържаме, то козметики, то фитнеси, процедури, пируети, че да не вземе съседката да ни сложи в графа "разчорляни миризливки". А на мъжете какво им е.. стават сутрин, къпят се за 5 минути и са готови. И като има шкембе, то е очарователно, обича биричка и жена му го гледа добре. И като има бръчки и бели косми - остарява като хубаво вино. А я кажете какво се говори за жените??!?!? Гледай я ТАЯ, има 2 милиметра паласки, егати свинята.. покаже се някой бял косъм, няма ли боя за коса за ТАЗИ... за бръчките не ми се коментира..

# 65
Нито съм над 30, нито съм сама, нито съм притеснена да остана сама, нито съм на принципа "мъж да е, ако ще от кал да е", нито се трогвам, че ще "отблъсна" някой сексист, защото на мен това ми е целта. 😙

Другото интересно нещо в този форум, е че пишат много мъже, които мислят, че всички мъже по света са като тях, а ако някой не е типичният бг "мачо", нещо му има. За щастие има всякакви на този свят и се намираме. Simple Smile

# 66
  • София
Мъже на 40 изглеждат перфектно.

Това само мъж може да си го помисли Laughing

Нормално е във фитнеса да не засичаш толкова жени, те ходят повече на друг вид тренировки, като пилатес, канго, спининг и сие, някои от които доста тежки. Фитнесджиите не могат да издържат на такова кардио.

Моето наблюдение е, че плешивостта и шкембетата са доста масови сред мъжете. Започват след 30, а след 40 е рядкост да липсват. В поддръжката също имам доста забележки. Има и фитнесджии на 40+, но кожата вече поувисва въпреки тренировките и не стои като на 20-30-годишен. Ако пък са от типа с мускули и повече маса, спрат ли с интензивните тренировки, затлъстяват брутално. Да не говорим, че масово не се пазят от слънцето, съответно са съсухрени и с неприятно почерняла, преждевременно състарена кожа. Повечето си отговарят на годините в най-добрия случай или са по-зле. И при жените има всякакви случаи, но моето впечатление е, че се поддържат много повече, грижат се повече за тялото, здравето и вида си, и им личи.

# 67
За много неща си права - българинът по ген си е мърляч, неподдържан, често простак, но това е градено с поколения. И вие жените можете да промените това.

Ако някой мъж не се сеща да се къпе всеки ден, нямам желание да го променям. Просто намирам някой, дето се къпе Grinning Интересно оправдание, мърлячи сме, защото е градено с поколения.. Ми то и "лелките след 30" е граден с поколения манталитет, защото си спомням как изглеждаха майките ни като бяхме деца.. а сега 30-40 годишни жени с по няколко деца слагат ученички в малкия си джоб. За протокола съм на 36, имам мъж, дете, слаба съм, хубава съм.. ехеейй кой като мене Joy

# 68
  • В небето
Нито съм над 30, нито съм сама, нито съм притеснена да остана сама, нито съм на принципа "мъж да е, ако ще от кал да е", нито се трогвам, че ще "отблъсна" някой сексист, защото на мен това ми е целта. 😙

Другото интересно нещо в този форум, е че пишат много мъже, които мислят, че всички мъже по света са като тях, а ако някой не е типичният бг "мачо", нещо му има. За щастие има всякакви на този свят и се намираме. Simple Smile

Не ме разбра какво искам да ти обясня, но не очаквам и нещо различно. Живот и здраве, като наближиш и минеш 40-те, ще разбереш за какво говоря. Човешкият живот има три основни етапа - младост, зрялост и старост. В момента, в който настъпи зрелостта, човешкото тяло започва необратимо да се променя. И колкото и да се опитваме да "сме млади", винаги има издайнически нещица.

Самото противопоставяне "мъж-жена" е неправилно и ненужно. Две противоположности, които се допълват едни-други. Няма нищо лошо човек да има определени изисквания, но всяко нещо, трябва да е с мярка. Другото е свръх-каприз, който е вреден. Важи както за мъжете, така и за жените.

Ако някой мъж не се сеща да се къпе всеки ден, нямам желание да го променям. Просто намирам някой, дето се къпе Grinning Интересно оправдание, мърлячи сме, защото е градено с поколения.. Ми то и "лелките след 30" е граден с поколения манталитет, защото си спомням как изглеждаха майките ни като бяхме деца.. а сега 30-40 годишни жени с по няколко деца слагат ученички в малкия си джоб. За протокола съм на 36, имам мъж, дете, слаба съм, хубава съм.. ехеейй кой като мене Joy

Ели-Мели, получаваш адмирации от моя страна. Но говорех за друго - като изключим хигиената, която се възпитава до 7-годишна възраст, жените можете да оказвате силно положително влияние върху мъжката част от света. Това, обаче, няма как да стане с излишен сексизъм и нападки.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 07:07 от mordohai

# 69
Вечният въпрос кой пол остарява по-хубаво. Laughing Ми има всякакви случаи бе. Която и теза да поддържаме, все ще има доказателства и за хубаво, и за лошо остаряване.
И "красотата" е нещо субективно. Записах се в темата за "красиво мъжко лице" с мнение за Орландо Блум, оттогава отварям и FearfulScream такива лица виждам, пък те били красиви, ти да видиш.
За плешивост - била е проблем преди да е модерно да си обръснат главата. Сега нито знаеш дали е плешив по принцип, нито пък изглежда зле. Виж, жена ако оплешивее, там не знам какво може да направи. А съм виждала възрастни жени с такъв проблем.

# 70
  • София
Бръснатите глави грам не ми харесват Neutral Face Но разбирам, че при плешивост са някакво подобрение.

# 71
Бръсната глава не на всеки отива, но е станало белег на един доста спорен социален статус - имам пари, нацепен съм, батка съм и жена ми има джуки... Няма да забравя едно време студенти турци са ми разказвали, че като дошли в България най-голямо впечатление им направило, че мъжете са все с нула номер прическа. И е факт, никъде другаде в чужбина не съм виждала така масово да се ходи без коса или с много къса. Напоследък вече като наотвориха тези барбер-шопове и май взе да става модерно мъжете да си правят прически, тези с коси.

# 72
  • София
Аз остарявам добре. Затова и не ми харесват мъже моя възраст или много рядко.

# 73
Вечният въпрос кой пол остарява по-хубаво. Laughing Ми има всякакви случаи бе. Която и теза да поддържаме, все ще има доказателства и за хубаво, и за лошо остаряване.
И "красотата" е нещо субективно. Записах се в темата за "красиво мъжко лице" с мнение за Орландо Блум, оттогава отварям и FearfulScream такива лица виждам, пък те били красиви, ти да видиш.
За плешивост - била е проблем преди да е модерно да си обръснат главата. Сега нито знаеш дали е плешив по принцип, нито пък изглежда зле. Виж, жена ако оплешивее, там не знам какво може да направи. А съм виждала възрастни жени с такъв проблем.
В повечето случаи е въпрос на ген. Всякакви опити за замаскирване и замазване на процеса, са предварително обречени на неуспех. Освен ако не сте поклонник на "модерната наука", която твърди, че всеки телесен чарк може да се замени с изкуствен такъв.

# 74
Това деление - мъжете така, а пък жените - инак и обратно е изключително тъпо. Не може да се обобщи. Отделно че 40 далеч не е някакъв кой знае какъв предел вече. Не е изключено като по-млад да си изглеждал по-зле отколкото на 40-40 и нещо. На всеки живота се е стекъл по различен начин. И както има прекрасни жени на тази възраст, така има и прекрасни мъже на по 40-45-50, че даже и на 60. Естествено масовката, където и да отидеш е от по-неподдържани хора принципно и мисля, че винаги е било така, затова и винаги са били желани и забелязвани изглеждащите добре хора.
Ето например вчера една позната изрази впечатления, че масово младите майки били тунинговани и с корекции, а аз по площадките точно обратното виждам - съвсем нормални жени. Много зависи къде ходиш и какво те впечатлява. Аз също имах един период, в който всички мъже ми изглеждаха отвратителни, но това беше едно по-особено състояние, след претърпяно разочарование.
Колкото до това дали си струва афера с по-млад мъж...Някои жени ги блазни. Аз винаги съм виждала риск от пилеене на излишни емоции в подобна връзка, може би защото ми е трудно да погледна някой само като парче месо.
При все това, имаме една леко чалната съседка, която наскоро роди от едно момче, което би могло да ѝ е син ( или поне изглежда така). Засега изглежда да си живеят кротко и щастливо хората, па макар и отстрани да изглеждат странно.

Общи условия

Активация на акаунт