Съвет за по-младо момче

• 7 887
  • 149
  •   1
Отговори
# 105
Минавам да изкоментирам мнението за русокосите мъже и плешивостта им...
Виждам все тъмни и плешиви,те затова компенсират с голямата отсечена брада.
За съжаление много 19-20 годишни момчета започват да оплешивяват.
Напълно вярно е това за жените на 40 и 50 ,че много от тях слагат в малкия си джоб някоя на 20-30.
Те още на 14-15 започват с хиалуроните ,вече на 24-25 са с ботоксите и силиконите,а към 35 вече са сбръчкани 'лелки'.

# 106
  • София
Между другото, плешивостта уж е ген, ама в последно време е много масово явление и си мисля, че кофти начина на хранене и живот, разните добавки и химии, които взимат фитнесджиите и ей такива подобни, също се отразяват доста.

# 107
В чужбина и за жените космите са приемливи, но тук не е така, съответно съобразяваш се с местните порядки. Макар че и това не е задължително. Ето, част от жените смятат, че са поддържани, заради надутите устни, изкуствените мигли, коси, вежди, гърди. За други поддръжката е свежо лице, здрави зъби, лек грим, качествени дрехи. Има и микс от горните две категории. С две думи мъжете имат избор.

Обобщенията за жени и мъже, разбира се, са грешни. Аз лично не разбирам и израза "слагам в малкия си джоб по-младите", защото критериите за сравнение са толкова субективни.
Достатъчно ми е да знам, че успявам да поддържам форма - физическа и ментална, че не стоя на едно място, а се променям към по-добро, пък кой ще сложа в джоба или ръкава (или мен ще ме сложат), все ми е тая.
======
Двойният стандарт в изискванията към мъжете и жените в България не е от вчера. В последните години, обаче, везните сякаш започнаха да се уравновесяват и ето мъжете почнаха да се жалват Wink

# 108
Бе не знам кой кум, кой сват, кой на булката брат, но неоспорим факт е, че мъжете, поне повечето, се задоволяваме с по-малко от положителните качества на жените. Даже често и едно ни стига Wink
За известно време, де, нищо не е вечно на този свят. А по наблюдения, жените които на думи търсят само 2-3 качества у мъжа, в последствие се оказва, че и 10 положителни не са им достатъчни, все искат още, и още. Да се усъвършенствал бил мъжа...
Едно от най-верните клишета, които съм срещал, е че мъжът очаква жената да не се променя, а жената очаква мъжът да се промени. Под нейно (благотворно Wink ) влияние, разбира се. В никой случай не и под влиянието на друга жена Simple Smile

# 109
Аз започнах защото се сравняваха неща които зависят от човека и такива които не зависят. Едно е генетично плешив на мъж, друго е наднормено тегло и мазна коса на жена. Да не говорим, че мъжете честно не са избирани по външен вид,а съвсем други качества, жените основно на външен вид. Не се съгласявам с това, просто това са исторически факти.
Космите пък тотално ме изнадаха, колко невероятно мъж с косми...... хахаха. Дори си нямате на идея, че в България бръсненето на крака и гърди е много по-разпространено от чужбина. На 90% от рекламите за мъже, мъжете са окосмени.. Там е доста по-рядко, иначе тук са били "Бай Ганьо". Ганка  обаче се гнусяла от косми..
1. Представи си сега, че наднорменото тегло също може да бъде генетично, резултат от здравословен проблем и т.н.? Обаче когато се касае за жена-тя трябва да спазва диета и да ходи да спортува, за да оправи това. Но мъжа с генетично оплешивялата глава не може да иде на лекар и да си плати за да си присади коса...Защо?
2. А сега си представи и че жените имат косми (не, не говоря за косата и веждите)! Шок и ужас! Обаче тя се бръсне, епилира, ходи на кола маска, лазерна/фото епилация за да премахне това. И ѝ отнема много време (щото пущините растат, те не спират веднъж за винаги) и средства. Обаче за нея това е задължително (особено според мъжете), а мъжа да ходи като орангутан е сексапил според същите тия мъже?

Както вече споменах, изключваме здравословно състояние като причина за теглото, но защо всички жени се оправдават с това? Как може толкова жени да са с хормонални проблеми? Ако това е причината, защо не се лекува?
Аз лечение за плешивост, не зная. Присаждането на коса е екзотика и то от скоро.

Мъжете правят доста повече компромиси с жените. Излизат с жени с проблемни тела, нестабилна психика...Мъжа трябва да бъде хубав, с добри доходи, апартамент, кола, да спортува, да е добър в леглото, но жената на срещата общо взето да не предлага почти нищо..Аз съм ок всеки да има изисквания към другите, само ако той/тя покрива 90% от тях.

В България жените от една страна казват, че трябва да бъдат независими, не трябват да могат да готвят и гледат домакинство, трябва да имат равни доходи с мъжете и в същото време се използва, "ами ти си мъж, вземи го свърши", "ти си мъж, трябва да издържаш жена си"... Малко двойни стандарти. Ами щом мъжа трябва да е мъж, отивай и прави салатата... :Д

# 110
Добре, хайде посочете ми една причина, мъж на тридесет и малко да досажда във Фейсбука на жена на почти 50. Снимки не качвам от години, фейсбук ползвам само да си пиша с приятелки по месинджъра. Питам познаваме ли се от някъде (защото работя със страшно много хора, да не е някой е който съм работила, пък за тези да не го помня), не ама искал да се запознаем. Гледам в профила му има бебе на 2 месеца, питам го какво търси, а той просто искал да си общува, нищо лошо нямало е това
 Стана ми мега гнусно и го блокирах, но не мога да го разбера по никакъв начин, фетиш към лелички и какички ли е, не е да съм някоя страхотна мацка, тъкмо обратното, а и на всеки, който ме пита казвам, че в близките 3-4 години връзки не желая.

# 111
Женомразец в женски форум.
Явно си пада мазохист.
От постовете лъха много жлъч и разочарование.
И опит за принизяване и смъкване на ниво достъпно само за мъже без особен избор.

# 112
  • София
Скрит текст:
Аз започнах защото се сравняваха неща които зависят от човека и такива които не зависят. Едно е генетично плешив на мъж, друго е наднормено тегло и мазна коса на жена. Да не говорим, че мъжете честно не са избирани по външен вид,а съвсем други качества, жените основно на външен вид. Не се съгласявам с това, просто това са исторически факти.
Космите пък тотално ме изнадаха, колко невероятно мъж с косми...... хахаха. Дори си нямате на идея, че в България бръсненето на крака и гърди е много по-разпространено от чужбина. На 90% от рекламите за мъже, мъжете са окосмени.. Там е доста по-рядко, иначе тук са били "Бай Ганьо". Ганка  обаче се гнусяла от косми..
1. Представи си сега, че наднорменото тегло също може да бъде генетично, резултат от здравословен проблем и т.н.? Обаче когато се касае за жена-тя трябва да спазва диета и да ходи да спортува, за да оправи това. Но мъжа с генетично оплешивялата глава не може да иде на лекар и да си плати за да си присади коса...Защо?
2. А сега си представи и че жените имат косми (не, не говоря за косата и веждите)! Шок и ужас! Обаче тя се бръсне, епилира, ходи на кола маска, лазерна/фото епилация за да премахне това. И ѝ отнема много време (щото пущините растат, те не спират веднъж за винаги) и средства. Обаче за нея това е задължително (особено според мъжете), а мъжа да ходи като орангутан е сексапил според същите тия мъже?

Както вече споменах, изключваме здравословно състояние като причина за теглото, но защо всички жени се оправдават с това? Как може толкова жени да са с хормонални проблеми? Ако това е причината, защо не се лекува?
Аз лечение за плешивост, не зная. Присаждането на коса е екзотика и то от скоро.

Мъжете правят доста повече компромиси с жените. Излизат с жени с проблемни тела, нестабилна психика...Мъжа трябва да бъде хубав, с добри доходи, апартамент, кола, да спортува, да е добър в леглото, но жената на срещата общо взето да не предлага почти нищо..Аз съм ок всеки да има изисквания към другите, само ако той/тя покрива 90% от тях.

В България жените от една страна казват, че трябва да бъдат независими, не трябват да могат да готвят и гледат домакинство, трябва да имат равни доходи с мъжете и в същото време се използва, "ами ти си мъж, вземи го свърши", "ти си мъж, трябва да издържаш жена си"... Малко двойни стандарти. Ами щом мъжа трябва да е мъж, отивай и прави салатата... :Д

Не бе, пич, нямат такива изисквания жените, просто на теб не ти връзват. Защо, не знам, не те познавам, ама тук например не правиш впечатление на мъж, с когото една жена ще иска да си общува. Огледай се в себе си и спри да се опитват да изкарваш жените зле, това няма да издигне теб.

# 113
Ааа ма то аз написах за мъжете с шкембета и косми...  И то станало проблем за някой си .. хахах Joy имах предвид косми по шкембето и гърба и гърдите 🤮
Иначе да, косми по ръце и крака е нормално, нямам против. За мъже, де.

Някой си, много комплекси брат. Много. Не е за женски форум. Върви се оправи първо и тогава ела тука да ни поучаваш нас, горките независими лели дето ги свалят младежи... Joy горките ние ...

# 114
...

Мъжете правят доста повече компромиси с жените. Излизат с жени с проблемни тела, нестабилна психика...Мъжа трябва да бъде хубав, с добри доходи, апартамент, кола, да спортува, да е добър в леглото, но жената на срещата общо взето да не предлага почти нищо..
Може, причини много, сигурна съм, че и сред мъжете има доста с подобни проблеми.  Все пак не падат от Марс. Обаче мъжете много по-рядко се изследват и изобщо ходят по доктори.
Лекуването пък е отделна, обширна тема. Може най-усърдно да ходиш по специалисти и единствения резултат да е отънял джоб. Пациентите масово вече сме клиенти.
Присаждането на коса отдавна не е екзотика, нито козметичните процедури за мъже, огледай се. А защо ти излизаш с непривлекателни и нестабилни жени, как тук да ти отговарим? А дали има нужда? Вероятно сам знаеш причината.
======
По главното питане в темата нямам отговор, но вземи предвид средата и мястото където си, може ли да запазите и двамата дискретност, как би преживяла краткотрайна афера и на база отговорите, действай.

# 115
Разбира се, когато няма аргументи, нещата започват на лична основа... Типично за хората с много комплекси. Simple Smile Добре, на 50 сте като на 30, килограмите ви са заради хормоните, пишат ви мъже на 30 във фейсбук, значи сте желани. 20 годишните са грозни и вие сте по-добре от тях, дано така сте по-щастливи.  Излизайте с тези момчета от социалните мрежи, така им спестявате разходи за ало.бг. Simple Smile  Виждам защо хората се шегуват с този форум....

# 116
  • В небето
Ааа ма то аз написах за мъжете с шкембета и косми...  И то станало проблем за някой си .. хахах Joy имах предвид косми по шкембето и гърба и гърдите 🤮

Някой си, много комплекси брат. Много. Не е за женски форум. Върви се оправи първо и тогава ела тука да ни поучаваш нас, горките независими лели дето ги свалят младежи... Joy горките ние ...

Тебе какво те гнуси е едно, други могат да се кефят на космати шкембета и гърди. Има жени, които си умират да заровят глава в космати мъжки гърди. Така че не е добре да се обобщава.
Направо се разтърсвам, когато видя нежно епилиран мъж с брада като на Христо Ботев. Или епилиран преди дв еседмици, космите му наболи..... Едно време на безкосместите им казвахме кьосета. Сега стана модно, като хиалурона и силикона при жените.

# 117
Напускам тази тролско-сексистка тема, и без това не ми дават годините, завиждайте ми целият форум.

# 118
  • В небето
Напускам тази тролско-сексистка тема, и без това не ми дават годините, завиждайте ми целият форум.
LaughingLaughingLaughingLaughing

# 119

Тебе какво те гнуси е едно, други могат да се кефят на космати шкембета и гърди. Има жени, които си умират да заровят глава в космати мъжки гърди. Така че не е добре да се обобщава.
Направо се разтърсвам, когато видя нежно епилиран мъж с брада като на Христо Ботев. Или епилиран преди дв еседмици, космите му наболи..... Едно време на безкосместите им казвахме кьосета. Сега стана модно, като хиалурона и силикона при жените.

Тук си имаме наша мода... Джуки, обем на косата, нарисувани вежди и гадже с брада, но епилиран задник и крака.  Аз като пътуващ човек, не виждам някъде да си махат космите на краката в чужбина...

Общи условия

Активация на акаунт