Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 26

• 32 056
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Моята сменяше посоките... Но издръжлива.. 🤷‍♀️ 😂 Но да се надяваме моята да е била силно дефектна бройка.

# 106
Самсунг са добри в телефоните (въпреки , че предпочитам повече Apple) и в телевизорите . Друго от марката - НЕ .
Дано поне е издръжлива, че ми е нова. Пак казвам дрехите ги суши добре, и не ги изваждам много намачкани, но може би това че ги върти само в една посока за чаршафи не е добре. Има ли два чаршафа и са на кълбо. Разочароващо за нова сушилня
Не ѝ се втелясвай толкова. Купила-купила. То пък човек може ли всичко да знае и да е проверил, подсигурил!
Използвай си я и колкото са ѝ силите-толкова. Ти да си здрава.
Едно време, като бях млада, се дразнех на смачкани неща. Сега не ми пука толкова. Просто живея Simple Smile и гледам по-малко работа да си създавам Smirk  Голям праз, че чаршафът се смачкал. Ще го опъна на леглото.

# 107
Петя , аз много обичам да гладя . Приемам чаршафи за гладене срещу прах Joy . Мога с часове да гладя , ама времето ми е много limited .

# 108
Самсунг са добри в телефоните (въпреки , че предпочитам повече Apple) и в телевизорите . Друго от марката - НЕ .
Дано поне е издръжлива, че ми е нова. Пак казвам дрехите ги суши добре, и не ги изваждам много намачкани, но може би това че ги върти само в една посока за чаршафи не е добре. Има ли два чаршафа и са на кълбо. Разочароващо за нова сушилня
Не ѝ се втелясвай толкова. Купила-купила. То пък човек може ли всичко да знае и да е проверил, подсигурил!
Използвай си я и колкото са ѝ силите-толкова. Ти да си здрава.
Едно време, като бях млада, се дразнех на смачкани неща. Сега не ми пука толкова. Просто живея Simple Smile и гледам по-малко работа да си създавам Smirk  Голям праз, че чаршафът се смачкал. Ще го опъна на леглото.
Така е! Каквото стане, никога няма гаранция. Ние да сме здрави!

# 109
  • Pazardjik
Валентина 89, аз съм с такава от миналата година пиши ми ако искаш.

# 110
Пишете тук. И без това в темата са малко отзивите от първо лице за самсунг. Споделете вашия опит.

# 111
Валентина 89, аз съм с такава от миналата година пиши ми ако искаш.
Да, Рени, пиши тук, ако не е нещо лично. Нека знаят хората.
Мисля, че ти имаше ядове с Бош и я смени или бъркам?

# 112
Петя , аз много обичам да гладя . Приемам чаршафи за гладене срещу прах Joy . Мога с часове да гладя , ама времето ми е много limited .
Ха, и аз обичам, ама да беше писала вчера, когато гладих наведнъж 7 перални, събрани от двата дни след морското ми пътуване, много ми дойдоха наведнъж Simple Smile
Моите чаршафи рядко стават на топка, може би за години ми се е случвало само по веднъж или два пъти.   Едната ми сушилня е комби Neff, а другата самостоятелна АЕГ - тя е с по-голям барабан и суши по-бързо.
Не знам на какво се дължи това редовно събиране на топка при някои сушилни, може би на специфични движения на барабана?

# 113
Голям праз, че чаршафът се смачкал. Ще го опъна на леглото.
Ама ти забелязала ли си как хубавко се опъват чаршафчетата, като ги застелеш на леглото — ммм, чудно!
Не си и помислям да хвана ютия за тях.

Преди да имам сушилня се налагаше да гладя, не чаршафи, ами тениски, блузи… Сега ютията доволно си почива и я ползвам в кризисни ситуации. Ризи, например.

Имам позната, която си глади хавлиените кърпи и чорапите, наред с останалите дрехи.

# 114
  • Pazardjik
Добро утро дами ! Аз съм с подобна или е същата сушилня, не е нито тайна нито е лично, имам и пералня от същата серия взех ги заради цвета, че нямам бели уреди и съм супер доволна. Не Петя, нямах Бош, а си смених старата сушилня АЕГ просто така ,а ти си ми помагала със съвети и за шушилнята и за кафеавтомата, за което пак благодаря! Но ме е било страх да кажа, че съм доволна при положение, че много се плюе Самсунг. Това ми е мнението засега, а колко години ще изкарат, дали са ремонтопригодни или други такива специфични неща не бих могла да коментирам. Икономични уреди ( моите) красиви, много удобни програми, допълнителни екстри, това е моето аматьорско мнение. Ако някой има въпроси ще отговоря с удоволствие стига да мога.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 08:43 от Reni Angelova

# 115
Петя,аз дъм с ядовете с Бош-а Grinning

# 116
Благодаря, че се включи, Рени. Аз се ядосвам на Самсунг, защото наистина си опропастиха качеството на домакинските уреди. Също така и на Горенье, че се продадоха на Хайсенс. Споменавам тези две марки, защото наистина правеха добри уреди. Имала съм пералня Горенье-як метал и в прекия и в косвения смисъл.  Още имам една печка в лятната кухня на вилата и не е изгнила.
Използвала съм 2 години пералня Самсунг, но беше отдавна и пералнята се справяше добре. Моята съседка имаше пералня Самсунг и на 5-тата година, както си работеше без проблеми, тотално сдаде багажа. Мъжът ѝ като я отвори...леле-мале   всичко изгнило. Случката е от преди 2 години. Иначе пералнята переше добре.
Яд ме е, че всички марки стават все по-скъпи, а в тях се влага все по-малко. Кога ли ще започнат да влагат картон Simple Smile  Joy   под някакво гръмко наименование.

Спомням си годините, когато производителите масово преминаваха  от иноксови на "пластмасови" казани на пералните (все още отваряеми) и по всички медии течаха гръмки реклами  "казан от карборан", сякаш е от злато. Така го представяха.

Със здраве да си ги използваш твоите! Това се иска от един уред-да си върши работата, а не човек да се чуди как да му угоди, че да проработи.

Петя,аз дъм с ядовете с Бош-а Grinning

Абе знаех си аз, че Рени беше, ама коя.... Всичко ще си кажете Flowers Four Leaf Clover

# 117
  • София
Е, на моят самсунг нали 2пъти пада мотора по време на работа, първия път беше още нов... А тогава като го купувах тук имаше добри отзиви все още за перални и сушилни... 🤷‍♀️

# 118
Е, на моят самсунг нали 2пъти пада мотора по време на работа, първия път беше още нов... А тогава като го купувах тук имаше добри отзиви все още за перални и сушилни... 🤷‍♀️
Ей това болдваното е ключовото - човек от една страна се опитва да се ориентира по отзивите след дългогодишна експлоатация на един уред, от друга страна качеството на същия уред след 5-6 години може съвсем да се е влошило, но старите ползватели няма как да го подозират. С тази динамика ориентацията е изключително трудна и  затова аз поне, когато избирах, се спрях на марки, които и в момента според отзивите (а не отпреди 6-7 години) продължават да поддържат прилично ниво на качество и са сред първите 2-3 марки за съответния уред. Не ми се занимава със смени (особено при вградените уреди) през 2-3 години. Засега уж държат уредите ми, вече са 4-годишни, при ежедневна експлоатация, дано карат още толкова Simple Smile

# 119
  • София
Тогава, като я купувах имаше добри отзиви за текущите им модели перални и сушилни, включително за тази, която купихме...

Общи условия

Активация на акаунт