Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 26

• 32 063
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Имам нужда от съвет за връзките.
Връзвам всички, дрехите са обърнати, т.е. връзките са вътре и въпреки това заминаха няколко от накрайниците.
Не става да суша голям мъжки суичър в торба, за да му пазя връзките. И въобще мога ли да намеря толкова големи торби?

# 151
  • София
Аз ги връзвам на върха на възел и нямам проблеми, това при прането и само ако са метални иначе нямам проблем.

# 152
  • Terra incognita
Здравейте, тази сутрин сушилнята ми не потегли. Дава грешка Е91, марката е Електролукс. Четох, че е грешка в комуникационния панел. Изключвах я няколко пъти от контакта за по 1-2 мин и нищо. Какво следва?

# 153
Ако в упътването не са дали някакви специфични насоки за този вид грешка, бих се обадила на техник.

# 154
  • Велики Преслав
Това е софтуерна грешка. Няма да се оправите вкъщи. Обикновено без смяна на модул не минава.

# 155
Хора дайте съвет. Моята сушилня свива масово дрехите. Сасипах дрехи и то нови за стотици левове и реших, че повече няма да я ползвам.
Суша на програма mix and dry.
И съм изклюпително разочарована.
Повече не мога да и дам шанс за да ми досасипе всички дрехи и не смея.
При вас как така не се свиват дрехите ?

# 156
Хора дайте съвет. Моята сушилня свива масово дрехите. Сасипах дрехи и то нови за стотици левове и реших, че повече няма да я ползвам.
Суша на програма mix and dry.
И съм изклюпително разочарована.
Повече не мога да и дам шанс за да ми досасипе всички дрехи и не смея.
При вас как така не се свиват дрехите ?
Каква марка и модел е ?

# 157
Здравейте, някъде да сте видяли ей тоз модел на AEG - AEG 8000 LAVATHERM LAVATHERM T8DBA3
Много ми го похвалиха и сега никъде не го намирам. Ще врътна вече с тези сушилни. Първа придобивка от този тип ми е, бюджета много варира, и не искам да дам над 2000лв и да съжалявам. Като цяло съм виждала на една позната аег как след 2 часа и нещо за мен лично не бяха така сухи, както би ми се искало.

# 158
Сушилнята е AEG TR838H4CE. Закупих я съвсем на скоро. Масово ми сви дрехите. Повече няма да експериментирам с нея, ще останем голи.

# 159
  • Terra incognita
Суши на по- ниска температура

# 160
Тя, сушилнята, не е вълшебен уред.
- Модерните, които не свиват и не скапват дрехите, сушат по-бавно. Не може всички хубости на едно.
- Ако се суши много пране времето е дълго.
- Ако се суши разнородно пране опциите са или някои дрехи влажни, или други дрехи пресушени.
- Има и различни програми, различни степени на изсушаване.

# 161
Не смятам, че е евтина тази сушилня. Суша на програма, която отговаря на прането.
Програмата е дълга и то доста.
Като казвам свива, свива си здраво най-различни марки дрехи. 
За това и питам тук, на вас как не ви се свиват дрехите ?

# 162
Аз имам такава сушилня. Категорично Не суша на Микс и аз забелязах леко свиване на нея.
Суша всичко на Памук и нямам проблем.
И при пералнята и сушилнята забелязвам, че Микс е по-интензивна от Памук, в което няма логика.

# 163
piole1 да разбирам, че смесено пране и такова памук с полиестер сушиш на програма памук ? Памук еко или само памук ? И на какво сушене, готови за гладене или готови за гардероб ?
И още един въпрос - тези програми за памук по щадящи ли са ?

# 164
Да, всичко на нормален памук, на максимално сухо (слънце), ако са по-чувствителни на гардероб, за да не се пресушат.
За супер специални дрехи на Деликатна, но тя не ги вади напълно сухи.

Общи условия

Активация на акаунт