Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 26

• 33 655
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Аз имам  уж по-лошият вариант - комби (АЕГ деветка). Ми свило ми е само две неща. Иначе и пера, и суша почти само на памук, с изключение на някои по-специални дрехи. Ми нищо не свива. Трябва да е от дрехите, нямам друго обяснение.

# 166
  • Велики Преслав
Пиоле, при мен пък Микс (при стария whirlpool) е най-хубаво работещата програма. 8 кг пране при 1400 оборота за 1:40 мин или 2 часа. Памук 3 часа.

# 167
За пералнята Микс и аз я ползвам, но за сушилнята определено не става, сякаш ги пресушава и съответно от там може да стане свиване.

# 168
Аз програми, наречени "микс" не използвам, просто защото такова животно нЕма. Памук си суша на програма за памук, синтетика на програма за синтетика и така....Материи, които съдържат синтетика+памук също суша на синтетика. Никога не използвам екстра сухо, а винаги на сухо за гардероб.

Василе, ти пък къде блъскаш 8 кг. на програма микс?!

Не смятам, че е евтина тази сушилня. Суша на програма, която отговаря на прането.
Програмата е дълга и то доста.
Като казвам свива, свива си здраво най-различни марки дрехи. 
За това и питам тук, на вас как не ви се свиват дрехите ?

Не, не е евтина, а напротив-скъпа си е.
А на етикетите на тези марки какво пише? СТават ли за сушилня, че като ги гледам на повечето пише да не се суши в сушилня. Който и каквото ми говори, материите стават все по-скапани. Аман от регулации, еко, био и лоши багрила!

# 169
  • Велики Преслав
Ми Петя, ако и сложа 8 кг на памук дере 3 часа. Така си я тъпча на памук и ми суши много по-добре. Нищо че по книжка е за 5 кг. А новия Whirlpool все 3 часа до 4 суши. Затова си ползвам стария.

# 170
Лош пример даваш! Simple Smile

# 171
  • Terra incognita
Суша, или по- скоро суших ( искат ни към 300€ за ремонт и смяна на някакво нещо и решихме , че е по- добре да си купим нова) на памук, средна топлина, не ми се свиваха дрехите, излизаха си супер.

# 172
# 173
  • София

Сушилните Бош като цяло са добри, но винаги е по-добре да изберете модел с по-мощен термопорпен агрегат, защото тези модели сушат по-бързо и по-добре. За малко повече пари можете да вземете тази:

https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-BOSCH-WQG233D1BY/p/684012

Тя има и програма за чаршафи с обръщане на посоката на въртене. За нея има много добри отзиви от потребители, включително тук в темата имаше споделени такива от членове на форума.

# 174

Сушилните Бош като цяло са добри, но винаги е по-добре да изберете модел с по-мощен термопорпен агрегат, защото тези модели сушат по-бързо и по-добре. За малко повече пари можете да вземете тази:

https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-BOSCH-WQG233D1BY/p/684012

Тя има и програма за чаршафи с обръщане на посоката на въртене. За нея има много добри отзиви от потребители, включително тук в темата имаше споделени такива от членове на форума.

Vilemina, много благодаря за препоръката!

# 175
  • Велики Преслав
Издирвам потребители с този модел
https://zora.bg/product/kd-hhh8s7gw3#product-description

Аз имам наблюдение над една. Тиха, бърза и добре сушаща, но е хубаво повече хора да споделят как е. Знам, че някои потребители я имат но вече мина доста време и е добре да се каже как е след продължителна употреба.

# 176
Здравейте някой има ли мнение за тази
https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-AEG-TR818A4E/p/651314

Търся си сушилня с която да изсъхват дрехите напълно и да е икономична от към разход на ток, ако може да ми помогнете от към модел ще съм ви много благодарна.
Поздрави!

# 177
Степента на изсушаване зависи от режима на сушене и може да се контролира в рамките на всеки режим, така че със сигурност тази сушилня няма да ги пресушава, освен при неправилен/неадекватен за материите/ избор на програма. За икономичност - всички с термопомпа вероятно са със сходно потребление, така че точно този показател не е определящ за избор. Гледай дали те устройват програмите.

# 178
  • Terra incognita
Колебаем се между два модела, моля за мнение
Марката е Miele, моделите
TCF 770 WP или
TCC 570  WP

# 179
Колебаем се между два модела, моля за мнение
Марката е Miele, моделите
TCF 770 WP или
TCC 570  WP
VickyTaylor, Разликата е във визията на люка, жълт с/у бял сегмент и две гнезда за арома флакон с/у 1.
Вижте техн. параметри. Клас на конд. А_95% и при двете.
Успех.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 11:15 от niljaniljo

Общи условия

Активация на акаунт