Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 26

• 33 610
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • Велики Преслав
Инверторния  компресор при различните програми върти на различни обороти да регулира температурата на сушене според материята. Работи по прецизно.

# 241
  • София
Имам сушилня Бош 6та серия, купих я миналата година като се роди детето, много съм доволна като цяло.
Това лятото сушах навън, а само неговите дрехи в нея и успявах да я пусна като сме навън, но времето вече застудя и се налага честото и пускане, но не мога да я опазя от детето.
Заключването на уреда ми се струва много недомислено, след като го направя се заключват сензорните копчета и програматора, ако се завърти на друга програма няма промяна, но ако се завърти на off сушилнята се изключва и още по-тъпото е, че като я включа програмата започва отначало.
Ето вчера пак успя да се докопа до нея, оставаше час и 10 минути от програма памук, след като я пуснах пак си стана 3 часа, съкращава времето, но не толкова ако си продължи програмата, накрая вече оставаха 45 мин и аз я изключих, вътре дрехите си бяха супер сухи.

# 242
  • София
Няма ли сушене на време? В тези случаи да я пускаш на 15мин да досуши просто? Иначе кофти е да, най-вече ще трябва явно да научиш детето да не пипа копчалъка. Или да затваряш вратата на помещението със сушилнята, а то да е в друга стая, ако все пак държи да играе с нея докато работи.

# 243
  • София
За жалост на този етап е трудно да го науча, на година и половина е и всички уреди са му топ 1 за игра, сега ще взимам заключалка за вратата на фурната. Трудно е защото живеем в изключително малко жилище и няма как да му огранича достъпа на практика.
Имам програма за време, но все и се чудя, пускам дрехите на памук уж с добавка gentle, защото на микс ми стоят леко влажни сякаш.
Гледам, че минава програмата през различни фази ютия, гардероб и се чудя ако пусна на време дали няма да е много силно изсушаването и съвсем да се свият дрехите.

# 244
  • София
Не би трябвало, а и имам предвид когято ти я спре, а от програмата са оставали някакви минути, те така и така би трябвало вече да са почти напълно сухи.
За другото не знам, аз ползвам памук на моята и вс си ми е сухо, свита дреха от сушилня нямам от безкрай време, май от както сменихме първата с такава с термопомпа, освен ако самата материя на дрехата не е скапана, но тогава се свиваноще с прането. Да не би да я пълниш юного, все пак микс не е за пълен капацитет.

# 245
  • София
Не, не я пълня въобще даже, давам и на гардероб последна степен и пак ми стоят, хайде не влажни, но не толкова сухи като при програма памук.
Иначе ужким е с термопомпа, явно материята на някои дрехи не е съвсем ок, но не се свиват при пране, а при сушене, някои бодита на детето от НМ, една пижамка направо стана наполовина и то не точно умалена, а само скъсена на дължина, също някои тениски на мъжа ми така се скъсяват.

# 246
Здравейте,наскоро си взехме сушилня втора употреба miele T7900 WP. Правена за немския пазар.
Тя е доста стар модел,но е много запазена.
Някой дали има такава?
Проблема ми е,че няма програма за синтетика или микс и незнам на каква програма да пускам смесени дрехи,бебешки и синтетика

# 247
  • Велики Преслав
Има програма за синтетика. Втората в дясно отгоре надолу. Бъдете внимателни с уреди втора ръка. Попадал съм на няколко сушилни, от уж магазини, дето имат пропуск на фреон, презареждат ги и ги продават без да отстраняват пропуска.

# 248
  • Blagoevgrad
Има програма за синтетика. Втората в дясно отгоре надолу. Бъдете внимателни с уреди втора ръка. Попадал съм на няколко сушилни, от уж магазини, дето имат пропуск на фреон, презареждат ги и ги продават без да отстраняват пропуска.
Благодаря за отговора.
Изтичайки фреона е опасен за нас или просто сушилнята ще даде фира в даден момент?

# 249
  • Велики Преслав
В даден момент ще спре. Тази е с фреон 134 за човек безвреден

# 250
Здравейте от скоро съм с сушилня.
Днес си пуснах бебешките дрешки и одеалца на програмата за смесени дрехи(винаги пускам на тази програма всичко), която е 1:55. И унесена покраи двете деца и работата в къщи не усетих, че тази сушилня се върти 4 часа. Веднага я спрях дрехите вътре пареха. И цялата сушилня беше много топла. Някой знае ли какъв може да е проблема?

# 251
Каква е сушилнята?
Ще кажат по-вещите от мен, но си мисля, че може сензорът да е замърсен и да не отчита изсушаването.

# 252
Дами здравейте. Може ли да изкажете впечатления за тази сушилня,щади ли дрехите време на сушене всичко което Ви е известно насочих се към нея …и ще бъда много благодарна на споделеното Ви мнение от Вас дали съм направила добър избор … https://veto.bg/products/sushilnya-bosch-wqb245a0by1

# 253
Дами здравейте. Може ли да изкажете впечатления за тази сушилня,щади ли дрехите време на сушене всичко което Ви е известно насочих се към нея …и ще бъда много благодарна на споделеното Ви мнение от Вас дали съм направила добър избор … https://veto.bg/products/sushilnya-bosch-wqb245a0by1
За тези пари, +още съвсем малко, бих взела Миле.
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-miele-twc560wp-ecospeedand8kg
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-miele-tsf-763-wp-ecospeedand8kg
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-miele-twf760wp-ecospeedand8kg

# 254
Държа на Бош по една или друга причина … именно заради това питам конкретно за сушилня от тази марка. А и посочените модели са 8кг .Много благодаря 🌹

Общи условия

Активация на акаунт