Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 26

• 33 342
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Велики Преслав
Пълна сушилня за колко време го изсушава и на колко оборота е центрофугата?

# 676
  • София
Макс времето на програма памук +е 2,30, понякога малко скъсява без да съм засичала колко, повече никога не е било. Мен ме устройва, не ми е свила нищо, включително вече си суша пуловери спокойно в нея.
 Инаще аз дреху въртя на 1000, чаршафи и кърпи на 1400. Честно казано не съм сигурна на каква степен е настроено сушенето, както си е дошла не съм променяла. Но вс ми излиза напълно сухо, а суша мн смесено, не разделям суитшърт от тениска или от дънки, вс накуп, понякога и чорапи се мотат в купа.
На седмица две, според зависи колко я ползвам й пускам почистване на кондензатора 🤷‍♀️ за сега вс е ок, но все пак е сравнително нова.

# 677
  • Велики Преслав
А програмата Микс как се представяте?

# 678
  • София
Май един път съм я пускала, като всеки микс е за малко зареждане, аз пера предимно пълни перални. Ако са на половина пълни си суша после 2заедно. Съответно за вс без пуловери или олекотени завивки  ползвам памук +, така че не мога да кажа.

# 679
Някой може ли да изрази мнение за Сушилня Gorenje DHNA92
https://technika.bg/product/41145/sushilnya-gorenje-dhna92-koshn … ni-garantsia.html
Благодаря

# 680
  • Велики Преслав
Посредствена сушилня. Все едно си купувате нисък клас Hisense. Действително тиха сушилня и с добри екстри, но не и висококачествена.

# 681
Здравейте,  бях поръчала една от препоеъчваните сушилни Electrolux групата - EW8H358S, но е свършила. От магазина ми предлагат или разопакована мостра от магазин, или тази, която била по-нов модел, обаче това не е вярно: EW7H578S. Моля за съвет - да прием ли, или да откажа поръчката?  Simple Smile  Поръчката ми беше на стойност 1150 лв.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 13:46 от princess_lea

# 682
Първо виж дали навсякъде е свършила и ако да, според мен се спри на друг модел, който е във фабричната си опаковка. Често за мострени се оставят уреди, които са с някаква нарушена опаковка при транспорт или манипулации (разтоварване и т.н.), което евентуално означава и риск от вътрешна увреда, която не може да се види. Ако пък държиш на модела, ще трябва да приемеш и този  риск (не е казано, че ще се реализира, разбира се).
Не казвам, че с останалите бройки е изключен всякакъв риск, но той е абстрактен, докато с разни разопаковани и мострени рискът е видим и повишен.

# 683
Първо виж дали навсякъде е свършила и ако да, според мен се спри на друг модел

Първо - благодаря за отговора! Аз един месец четох и се чудих, докато сеспра на модел, тъй като нямам много висок бюджет. Те всички намаления минаха и сега от ЗОРА решиха да ми кажат, след като им звънях 3 пъти да ги питам дали всичко е наред...

Назад намерих мнението на petiaivanov, че  EW7H578S не е толкова хубава. Доста разочароваща ситуация... Май ще си остана без сушилня, до следващи намаления, а доста се радвах че ще си имам...

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 14:31 от princess_lea

# 684
Първо виж дали навсякъде е свършила и ако да, според мен се спри на друг модел

Първо - благодаря за отговора! Аз един месец четох и се чудих, докато сеспра на модел, тъй като нямам много висок бюджет. Те всички намаления минаха и сега от ЗОРА решиха да ми кажат, след като им звънях 3 пъти да ги питам дали всичко е наред...

Назад намерих мнението на petiaivanov, че EW8H358S не е толкова хубава. Доста разочароваща ситуация... Май ще си остана без сушилня, до следващи намаления, а доста се радвах че ще си имам...

На мен ще ми докарат мостра на EW8H358S от друга верига, съгласих се, защото беше последна и нямало да има повече, а не ми се занимава да търся друга, след като поръчах пералня със същия дизайн. Пак има 5 г гаранция. Също ми предложиха друга, но беше по-лош модел.

Назад намерих мнението на petiaivanov, че EW8H358S не е толкова хубава май сте объркала модела?

Аз като разлика освен дизайна виждам това като плюс на EW8H358S:

За разлика от другите сушилни, PerfectCare от серията 800 със система DelicateCare се настройва на правилната температура за съответната дреха, а движението на барабана се регулира спрямо конкретната материя. Всеобхватна грижа по най-правилния начин.

Другата, която посочваш има осветление на барабана като екстра.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 15:11 от drago_2008

# 685
Да, поправих се.

# 686
Здравейте,  бях поръчала една от препоеъчваните сушилни Electrolux групата - EW8H358S, но е свършила. От магазина ми предлагат или разопакована мостра от магазин, или тази, която била по-нов модел, обаче това не е вярно: EW7H578S. Моля за съвет - да прием ли, или да откажа поръчката?  Simple Smile  Поръчката ми беше на стойност 1150 лв.
категорично НЕ!
Сега ще разгледам за други
Виж тази:
https://libragroup.org/sushilnya-electrolux-ew8h458b

Ако решиш, че искаш мострата (дано нищо ѝ няма, няма как да кажа), се пазари за 10% отстъпка, защото все пак е мостра.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 16:04 от petiaivanov

# 687
  • Pazardjik
Венко,  https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-SAMSUNG-DV80T5220AX-S7/p/681672   Аз съм с тази от 2 години, много съм доволна.

# 688
Здравейте, какво ви е мнението за тази сушилня?
https://www.tehnomix.bg/sushilnya-bosch-wqg235dreu

# 689
  • Велики Преслав
Добра сушилня. Тиха, с хубави програми, голям барабан, сравнително мощна термопомпа.

Общи условия

Активация на акаунт