Истина и брутална откритост или лицеприятна, но лъжовна престореност?

• 13 013
  • 592
  •   1
Отговори
# 420
  • У дома... някъде
Тогава живейте по този начин и не проповядвайте колко е хубаво да сме в такива отношения.
Или да ни ограмотявате в нещо,което за вас е ок.
Всеки сам избира в какви отношения да е.

# 421
  • Някъде там
Ако си нямаш друга работа, обяснявай се.
Както и ти самата вчера написа, форума е свободен. Никой няма право да ти забрани да пишеш или пък да ти наложи да го правиш и ако човек спазва правилата му, може да пише и чете където си иска и каквото си иска. И въпреки, че има не малко хора, които си позволяват да нареждат на останалите къде и какво да пишат, мен това само ме забавлява и ентусиазира още повече 😀. Та, темата ти ми е любимото забавление днес. Смятам да го "рекламираме" дружно.🤣
Усмивките и доброто настроение винаги се отразяват добре на здравето, а то е ценно, макар че точно на теб която си чест посетител на лабораториите, това ти е ясно.
Аз се изморих само като ти прочетох написаното по конкретната тема.

Любопитно ми е ще разкажеш ли повече по темата за децата и полиморията ?
Нали темата е за информация ?
Ще насърчиш ли своите да следват твоя начин на живот ?
Ако те също са в такива връзки след време, ще разговаряш ли с тях и ще им даваш ли съвети от личен опит?

# 422
  • сф
аз не го натрапвам - свободна сте да не с ограмотявате.
Тогава живейте по този начин и не проповядвайте колко е хубаво да сме в такива отношения.
Или да ни ограмотявате в нещо,което за вас е ок.
Всеки сам избира в какви отношения да е.

Ако те също са в такива връзки след време ще разговаряш ли с тях и ще им даваш ли съвети от личен опит?
да, защото от нищо в личния си опит не се срамувам.

# 423
- за да може няколко човека да да научат няколко нови думички. е, това последното не можа да стане, ама на сила не можеш да дадеш, знаете Simple Smile
- за да си докажа, че няма нужда ЕНМ да се противопоставя с утвърдения моно стереотип и има място за всички под слънцето. това не можа да се докаже тук, но аз продължавам да го вярвам
Ние думичките си ги знаем. И никой не го противопоставя. Просто е избрал друг, който го удовлетворява повече.
Щом искаш да ни запознаеш с този начин на живот, трябва да се радваш, че се интересуваме и задаваме въпроси.

Когато мъжът ти се върне след като се е разбил от секс с другата, не те ли е гнус да те целуне, предвид това, че си обменяте секрети с нея?
Прибира се щастлив, удовлетворен и уморен. Но и ти си човек, и на теб ти се прави секс, а твоят партньор е на линия рядко. Как разрешавате проблема?

# 424
  • сф
Но и ти си човек, и на теб ти се прави секс, а твоят партньор е на линия рядко. Как разрешавате проблема?
офф, то пък във връзка от разстояние сякаш това би могло да е основния проблем...
хипотезата ви в случая не отговаря на реалността, но нека отчета, че е напълно валидна. при по-различни обстоятелства, можеше да е реалност това. обаче за момента нямам такава опитност и не мога да ви отговоря от личен опит. не се е случвало количеството секс да е негативно повлияно заради останалите ни връзки досега.
но ако се случи, ще се върна тук да докладвам.

# 425
То пък един секс, веднъж на няколко месеца. Въобще не разбирам какво му е трудното да се съчетае с другите ангажименти, че чак и недостиг на сън и много работа. Особено ако и с този вкъщи правят секс и се отделят от децата, за отидат някъде веднъж на няколко месеца.

# 426
Само празни приказки. Пак не разбрах, кое му е хубавото на това да знаеш, че партньорът ти си ляга и с други. И защо се разведе с бащата на децата си, не можахте ли да се договорите всеки да си го слага с когото си иска?
И в какво по точно се изразява чувството на oversharing? Чувстваш, че с другата се раздава повече, от колкото с теб, че с нея споделя интимни подробности за теб, че му е по важна от теб?
Аз пак ще попитам същото, държа да се ограмотя. Като мъжът ти е бил с другата и се прибере вкъщи, радваш ли му се? Споделя ли колко добре си е прекарал с другата? Това ли е oversharing?

# 427
  • сф
кукумицинка, трудността може да идва от напасването на графиците между ангажиментите.

oversharing е, когато получиш повече информация, отколкото си готов да поемеш.

# 428
А децата, кой гледа пак да опитам.

Нали се сещаш, че тук сме майки,  това най-много ни интересува, а не разказвате ли си  с мъжа ти как правите секс с други. Има хора, които даже ги възбужда да гледат. Няма проблем, в нашето общество е прието всичко, което се прави доброволно между пълнолетни хора да е окей.

Но след като го рекламираш като партньорски модел, че чак и щял да се разраства, не може така демонстративно да отбягваш въпроса за децата.

# 429
  • сф
Iris04, както когато вие отивате на маникюр, децата ги гледа този, който не е отишъл на маникюр. мисля, че е самообяснително.

Добре аск, донт тел - кое му е по-етичното от редовата изневяра, където си затварят очите поради разни причини и пак не питат и не искат да знаят Joy

разликата с изневярата е следната:
изневяра: партньорът ви плющи някого извън къщи и вие никога не разбирате за това / разбирате по адски нелицеприятен начин и става мяу.
енм: с партньорът ви сте се съгласили, че искате да имате и други партньори, обаче вие сте заявили, че не желаете да знаете нищо, което изрично не попитате за тях и той уважава молбата ви.

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 13:18 от people.of.poly

# 430
Абе с две думи, и двамата не сте доволни от връзката си, и гледате да чукнете кой каквото може, без да си правите проблеми за това. Кое му е толкова хубавото, не разбирам. Че си знаете за забежките? Голяма работа. Почти всички хора в такъв тип връзки са наясно, ама не се хвалят колко им е добре.

# 431
  • Някъде там
Iris04, както когато вие отивате на маникюр, децата ги гледа този, който не е отишъл на маникюр. мисля, че е самообяснително.
А при всичката тази откровеност с всички останали, тях защо ги лъжеш ?
Това ли заслужават ?

# 432
  • У дома... някъде
Добре аск, донт тел - кое му е по-етичното от редовата изневяра, където си затварят очите поради разни причини и пак не питат и не искат да знаят Joy

А де ?Sweat Smile
Аз искам да питам и да се обогатя от авторката.
Ако някой ден реша,че секса с мъжа ми не ми харесва и искам и други за  секс,предложа му и той да ходи нанякъде,но той не се съгласи?
Поли ли съм?
А ако искам да има донт тел-донт аск,тогава Поли ли ще се казвам?

# 433
  • сф

А де ?Sweat Smile
Аз искам да питам и да се обогатя от авторката.
Ако някой ден реша,че секса с мъжа ми не ми харесва и искам и други за  секс,предложа му и той да ходи нанякъде,но той не се съгласи?
Поли ли съм?
А ако искам да има донт тел-донт аск,тогава Поли ли ще се казвам?

не, тогава ще сте омъжена за съквартирант. щом няма съгласие, не сте поли.
ще се казвате Поли, в случай че си смените името.

# 434
Оставете ги децата на мира, много знаят те, че майка им се секси веднъж на няколко месеца с някакъв чичко, а мъжът, който живее у тях, с някаква леля. Пак не схванах, мъжът ти като се прибере след секс с другата и ти шерне онази колко е добра в леглото, приятно ли ти става? Или и ти на свой ред му споделяш - пък на Иван колко е голям...

Общи условия

Активация на акаунт