Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 608
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Който желае да ме тагва в ИГ игри,може да ми пише на ЛС🤗

Здравейте, търся си другарчета за тагване в игри и всякакви подобни в Инстаграм ☺️

# 1 171
Може и мен да тагвате @elenatocheva! Успех на всички!

# 1 172
Аз имам засега 1 код на КК от стъклените бутилки. Ако някой го желае да ми пише.

# 1 173
Аз имам засега 1 код на КК от стъклените бутилки. Ако някой го желае да ми пише.
Ако може за мен Blush

# 1 174
И аз си търся приятелчета,за тагване в Инстаграм emdi_2021.
В Била Бургас Славейков, кока кола 500 мл ,излиза като "газирана напитка"

# 1 175
  • Samokov
Момичета тези от вас ,които играят в Инстаграм  имате ли проблем.получих съобщение акаунта ви е деактивиран, ще загубите достъп до него.Ако искате може да обжалване или ще загубите достъп до него и наистина не мога да играя.Какво да правя може ли някой да помогне,не съм спечелила нищо много отдавна и не знам какъв е проблема.
Опция ОБЖАЛВАНЕ, изпращат код на заявения имейл, въвеждаш го в полето, След това изпращат друг код на телефона ( двустепенна верификация), накрая получаваш имейл, че не си нарушила никакви правила на общността и акаунта ти е активен и в цветущо здраве.🙂
Правя тази гимнастика няколко пъти, нещата се случват бързо, но все пак е досадно. Съветвам те да си починеш от игрите в рамките на деня 🍀🍀🍀
   Правих и аз това , но решиха ,че нарушавам правилата на общността и ми изтриха инстаграма. Освен в игри с по един коментар, друго нищо не съм правила.

# 1 176
Момичета тези от вас ,които играят в Инстаграм  имате ли проблем.получих съобщение акаунта ви е деактивиран, ще загубите достъп до него.Ако искате може да обжалване или ще загубите достъп до него и наистина не мога да играя.Какво да правя може ли някой да помогне,не съм спечелила нищо много отдавна и не знам какъв е проблема.
Опция ОБЖАЛВАНЕ, изпращат код на заявения имейл, въвеждаш го в полето, След това изпращат друг код на телефона ( двустепенна верификация), накрая получаваш имейл, че не си нарушила никакви правила на общността и акаунта ти е активен и в цветущо здраве.🙂
Правя тази гимнастика няколко пъти, нещата се случват бързо, но все пак е досадно. Съветвам те да си починеш от игрите в рамките на деня 🍀🍀🍀
   Правих и аз това , но решиха ,че нарушавам правилата на общността и ми изтриха инстаграма. Освен в игри с по един коментар, друго нищо не съм правила.
Не знам защо са премахнали акаунта ви, при мен непосредствено след въвеждане на кода акаунтът е активен. Отнема толкова време, колкото ми трябва чисто технически да си вляза в пощата и да въведа кода- минута- две. Веднага след това получавам този имейл ( персонифициран, навсякъде след запетаята следва обръщение🙂)

# 1 177
А някой дали може да ми каже час за чашите на КК - имах 2 кода от снощи, пуснах един към 2 часа, но уви. Надявам се на 2рия да имам късмет, че много трудно ги пием

# 1 178
Здравейте, коя куриерска фирма носи наградите на Куинс.

# 1 179
Чашки от днес 8:10 ч,и охлаждаща чантичка от скреч карта от чио чипс

# 1 180

Новите Седмични награди в приложението "Coca-Cola App" - от 29.07 до 11.08.2024г. 🥳🤩🥤

Скрит текст:
Награди:
🎁 1 от 5бр. Ваучер за "Steam" ( 1 🪙 & 50 💎 )
🎁 1 от 30бр. Раница органайзер "Coca-Cola" ( 2 🪙 & 50 💎 )
🎁 1 от 20бр. Плажен стол "Coca-Cola" ( 3 🪙 & 50 💎 )

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 09:20 от Станимир Иванов 641942

# 1 181
От Кока кола

# 1 182
В събота спечелих бутилка от Хел айс кофито, днес е одобрена бележката.

# 1 183
Здравейте, разменям 3кода от кока кола за 2кодчета от стъклени шишета. Много искам да пробвам за тези чаши, а не ходим по заведения, че сме с бебенце! До сега не съм печелила от кока кола, дано ми се усмихне късмета! Благодаря Ви!

# 1 184
Здравейте, разменям 3кода от кока кола за 2кодчета от стъклени шишета. Много искам да пробвам за тези чаши, а не ходим по заведения, че сме с бебенце! До сега не съм печелила от кока кола, дано ми се усмихне късмета! Благодаря Ви!
Пиша ви на лично

Общи условия

Активация на акаунт