Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 972
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, търся код за Практис.

# 481
Имам 2лв отстъпка от била,но не знам дали може да се преотстъпва

# 482
  • Лясковец
В кварталния магазин при покупка на 2 продукта кола,в случая 2 кенчета търкаш поле,наградите са синя,зелена и червена мешка,уцелих я веднага.Малко тъничък е плата ама за децата става.

# 483
Днес е ден за надуваеми легла от Милка, аз спечелих от първа бележка в 18.49.

# 484
Бяхме до КФС.Това раздават с касовата бележка.Даже ти казват какво трябва да напишеш 😂😂😂

# 485
  • София
Преди Кфс сметката и анкетата излизаха на две отделни бележки и не ми даваха втората бележка, ама аз се оплаках и почнаха да ги печатат на една бележка всичко. Иначе излизат на всеки стотен клиент или нещо такова.

# 486
Ами не знам.На всеки даваха такава бележка в нашето КФС.Да,на две отделни иначе са.

# 487
Те KFC май имат отделна игра с КБ. Регистрира се.

# 488
Това на КФС не е ново. От години е.
Трябва да изровя старите бележки, но преди даваха бонбургер, след това даваха картофи, сега пък рокер. На всеки клиент с бележката излиза.

# 489
  • София
Това на КФС не е ново. От години е.
Трябва да изровя старите бележки, но преди даваха бонбургер, след това даваха картофи, сега пък рокер. На всеки клиент с бележката излиза.
Хм, ние поръчваме редовно, никога не са ни давали такава бележка. Може би зависи от търговеца, КФС са двама.

# 490
  • София
Игра с награди 10 дезодоранта Dove  до 24.07.2024 г.

спечелете книги до 18 юли

КФС предишни години даваха по 10 крилца за стотинки на рожденния си ден -27 юли
в най-първия открит ресторант на площад Гарибалди в София
Скрит текст:

На колелото на Била-наградите
Скрит текст:

# 491
Нашият малчо имаше рожден ден вчера!
И се събудих ей сега,и на шега се сетих,че снощи регистрирах една стъклена бутилка на КК, та реших да пробвам за чаши.
Еми мои са. 😁❤️

# 492
И се събудих ей сега,и на шега се сетих,че снощи регистрирах една стъклена бутилка на КК, та реших да пробвам за чаши.
Еми мои са. 😁❤

Наградата една чаша ли е или повече?

# 493
Еми мои са. 😁❤

Наградата една чаша ли е или повече?
Комплект от 6 чаши!

# 494
Аз тази седмица имам две награди от Иг. Скапаха ми се и дват телефона и съм с един стар, на който не мога да влизам по социалните мрежи, та играя от лаптопа. И да ви разкажа за първата награда. В играта на Кетра шоп имаше за награда Епъл уоч. Аз много го исках и играх с голяма надежда. Влизам вечерта в иг и виждам, че имам съобщение от Кетра! 😳😍😍 Казвам си еее най-накрая го спечелих този часовник! Пулсът ми се ускори чак. 😂 И отварям-ами втора награда... ваучер за един онлайн магазин. 😁 ММ обеща да ми купи уоч, като видя колко разочарвана бях.

Общи условия

Активация на акаунт