Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 630
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Washington,USA
От второто теглене на нестий звъняха ли ви вече?

На мен преди малко.

# 1 156
На мен ми звъняха преди 10 мин.

# 1 157
Момичета тези от вас ,които играят в Инстаграм  имате ли проблем.получих съобщение акаунта ви е деактивиран, ще загубите достъп до него.Ако искате може да обжалване или ще загубите достъп до него и наистина не мога да играя.Какво да правя може ли някой да помогне,не съм спечелила нищо много отдавна и не знам какъв е проблема.

# 1 158
Случи ми се скоро. Натиснах там обжалване и до 2 часа ми се възстанови акаунта.

# 1 159
  • Варна
Игра за лот играчки за домашен любимец
https://www.instagram.com/p/C94PX6dtmc3/?igsh=MWN5cWs0Zml1anQwbw==

# 1 160
Момичета тези от вас ,които играят в Инстаграм  имате ли проблем.получих съобщение акаунта ви е деактивиран, ще загубите достъп до него.Ако искате може да обжалване или ще загубите достъп до него и наистина не мога да играя.Какво да правя може ли някой да помогне,не съм спечелила нищо много отдавна и не знам какъв е проблема.
Опция ОБЖАЛВАНЕ, изпращат код на заявения имейл, въвеждаш го в полето, След това изпращат друг код на телефона ( двустепенна верификация), накрая получаваш имейл, че не си нарушила никакви правила на общността и акаунта ти е активен и в цветущо здраве.🙂
Правя тази гимнастика няколко пъти, нещата се случват бързо, но все пак е досадно. Съветвам те да си починеш от игрите в рамките на деня 🍀🍀🍀

# 1 161

В 20:30 ми звъняха за раница Simple Smile

# 1 162
  • Пловдив
Печеля продукти от билла и uniliver. Имам мейл, искат бележка.

# 1 163
4:0 за Милка,но най-накрая спечелих наградка.Чаши от КК още с първия код.Последно имах тавичка от това приложение.Ами хубав ден група!

# 1 164
  • София
Играта за чашите на КК от приложението ли е?

# 1 165
И аз бих разменила кодове от капачки на КК за такива от стъклени бутилки. Имах 4 такива чаши, но ги почупихме, а си ги харесвам.

# 1 166
Играта за чашите на КК от приложението ли е?
ДА,от приложението е.

# 1 167
Регистрирах 13 бележки в шуменско. Ами уви.. И в предната им игра не спечелих нищо и в тази нищо. Някои от спечелилите би ли споделил в какъв час е спечелил награда. Все още имам надежда... Добре, че мъжа ми обича биричка😀

# 1 168
Разменям 10 кода КК за 8 кода от стъклени бутилки,че много искам да пусна участие за падълборда
От Шуменско спечелих в 7.05ч Blush

# 1 169
Здравейте, търся си другарчета за тагване в игри и всякакви подобни в Инстаграм ☺️

Общи условия

Активация на акаунт