Януарчета 2025 тема 2

• 41 211
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Магнезия грам не ми помага, пия Магнерот 3х2🙄

# 571
Дами, можете ли да че добавите и мен във Фейсбук групата? Току що изпратих покана 😊

А и имам въпрос към мамите, които чакат трето. Каква е разликата в годините между децата Ви?

# 572
Дами, можете ли да че добавите и мен във Фейсбук групата? Току що изпратих покана 😊

А и имам въпрос към мамите, които чакат трето. Каква е разликата в годините между децата Ви?

Видях, добавила съм те.

# 573
Мамита, набелязахте ли си вече колички?

# 574
  • Варна
Мамита, набелязахте ли си вече колички?
аз да, даже приятеля ми иска да я купуваме вече… аз чакам ноември и ще я вземем.

# 575
Ние ще сме с трето. Каката е на 10 и половина, баткото точно на 6. Относно количката- ние две деца отгледахме с X lander и сега ни попадна пак такявя, но втора употреба. Взехме я преди 20 дни някъде. Живеем в село около София и е меко казано черен път около нас. За тази поне си знаем, че върви на всякакви терени.😁

# 576
Момичета, от вчера насам имам следния проблем: подуване, втвърдяване на корема+ болка, като болката е отделно в стомаха и отделно в долната част на корема (която е насочена по-скоро вляво)...
Пия си магнезия, но за момента няма особено подобрение..
Не знам какво да правя...свила съм се и не ми се мърда от напрежение в корема...Disappointed

# 577
Моите са на 17г и 9г, тенденцията е през 9г🙄
dreamer-97, ако много те притеснява отоди в неотложен кабинет да те прегледат. На мен болката ниско долу е от разтягане на матката.
В сряда ще пътувам за Истанбул, малко съм спек🙄 Ще пътувам с автобус, надявам се всичко да е наред.
Днес много се изморих, имам чувството, че корема ми пораства с минути, тежи, кръста ме боли, гърба абе всичко 🙄

# 578
Момичета, от вчера насам имам следния проблем: подуване, втвърдяване на корема+ болка, като болката е отделно в стомаха и отделно в долната част на корема (която е насочена по-скоро вляво)...
Не знам какво да правя...свила съм се и не ми се мърда от напрежение в корема...Disappointed
Същата болка имам, днес я усещам вляво от сутринта. Пих ношпа.  Преди 10 дни пак имах, помислих че е бъбрек и ходих на уролог, после на нефролог. Нищо ми нямаше - бебето расте и опъва всичко живо.

# 579
Привет! Търся си непрозрачен клин за бременни... Някой може ли да ми каже откъде мога да си поръчам?

# 580
Привет! Търся си непрозрачен клин за бременни... Някой може ли да ми каже откъде мога да си поръчам?

Чувала съм, че дрехите на Soon Mama са хубави, аз имам един техен клин, но не нацелих размера , голям ми е и не успявам да го нося все още. Аз нямам такъв голям корем и просто си взимам 1-2 размера по големи нормални клинове. Последно си взех от Декатлона и съм доста доволна. Също имат и за бременни , но само с онлайн поръчка.

# 581
Аз си поръчах от my protein,клинове за бременни.Имаха,дори не знам дали все още го нямат почти 50 процента намаление на всичко. И материята е топ

# 582
Имах доста силни болки от ляво, чак крака не можех да си местя. На моменти ме срязваше, та въздуха ми спираше. АГ-то ми каза, че това е от маточните връзки, има по една от ляво и една от дясно, но тази в дясно била по-къса (а аз достатъчно слаба, че да усещам всичко в пъти по-силно) и в момента се разтягат, за това изпитваме и тази болка. И все пак най-добре се консултирай с АГ.

# 583
Момичета, някой да е имал подобен странен проблем с ухото - от 2 вечери през нощта като се събудя усещам някаква болка в ухото , вътре. Като си пораздвижа члюста и самото ухо рязко ме заболява и после отпуска. През деня нямам никакви болки... доста странно. Зъбите ги проверявах преди да забременея , вкл и зъбен камък чистих . Не мога да разбера какво е това...

# 584
Аз си накупих и клинове и дънки за бременни от Waikiki. Вършат ми чудесна работа. Не ми прозират. От известно време ми беше дошла някаква извънземна сила от някъде. Стегнах се и изчистих и предедих основно целия апартамент😃 Много навреме си свърших тази работа, защото от няколко дни съм с постоянни киселини. Имам изписани Бианацид, но от техния вкус ми се пригажда и не е 1 беля...Та вечерно време е мазало. Легна надясно и почват брутални киселини и на всичкото отгоре малката и тя почва да копа като багер 😄 Абе общо взето както и да се въртя, все не и е комфортно. Не ми се мисли по-натам как ще е Disappointed Relieved

Общи условия

Активация на акаунт