Януарчета 2025 тема 2

• 42 667
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
И при нас е добре за момента. Мърда от време на време, при по-силен удар се радвам, като за първи път, че с тази предна плацента са ми намалени очакванията откъм движения😅 Чакам си феталната в началото на септември с нетърпение вече.

Аз имам женско питане. Как сте с либидото дами? При мен с първата бременност беше кръгла нула, с тази наваксва х100. Мъжът ми не се оплаква, но аз се чувствам направо нелепо понякога. Знам, че доста хормони играят, ама все пак такава разлика с предния път😂

И аз като теб с предна, доктора каза след 20та седмица да чакам някакви усещания. Но моя сладур си е тихичък та не знам 😂😂😂
Иначе либидото ми е пълна нула… опитваме се защото все пак мъжа ми има нужди, но като цяло аз съм на 0. А тепърва ще се чувствам като дирижабъл…

# 406
Аз пиша и се оплаквам и в декемврийската тема. Цял ден ме боли гастрит, място не си намирам, АГ-то не ми отговаря.. Добре, че малко ми поразмина за момент.
Иначе бебчо го усещам от 18г.с.,но аз съм много слаба и със задна плацента. Сега вече 20+4г.с го усещам доста силно, вчера беше страшно активен цял ден, чак се замислих нормално ли е 😅 Чакам понеделник да го видя на ФМ 💙

===
Докато АГ ви отговори, Но Шпа дали няма да Ви помогне малко. Мисля, че може да се използва и за такива болки.

# 407
Аз пиша и се оплаквам и в декемврийската тема. Цял ден ме боли гастрит, място не си намирам, АГ-то не ми отговаря.. Добре, че малко ми поразмина за момент.
Иначе бебчо го усещам от 18г.с.,но аз съм много слаба и със задна плацента. Сега вече 20+4г.с го усещам доста силно, вчера беше страшно активен цял ден, чак се замислих нормално ли е 😅 Чакам понеделник да го видя на ФМ 💙

Пробва ли с Гавискон дали ти помага?

# 408

Пробва ли с Гавискон дали ти помага?
Гавискона не ми помага изобщо за жалост. В началото на бременността ходех при друга лекарка и бях питала, да си знам превантивно, защото си имам проблем с гастрит от доста време, та тя ми каза Бианацид Нео. Ами и това не ми помага май 😅 АГ-то току що ми писа - за киселини Еманера, а за болките в стомаха но-шпа. Изобщо не знаех, че но-шпато става и за такива болки. Ще пробвам, пък дано мине скоро.

# 409
Докато сме още на темата. Аз имам доста киселини и си взех КАРИКОЛ ГАСТРО - пише че става за бременни , напълно натурално и май ще има ефект.
-
Caricol®-Gastro – хранителна добавка, подходяща при:

парене и дразнене в стомаха;
болки и киселини в стомаха;
при гастрит и рефлукс

Caricol®-Gastro е 100 % натурален продукт, съдържащ екстракти от био папая и био овес. Предлага се в опаковка с 20 сашета и се приема директно, без разреждане или смесване. Лесен за дозиране и удобен за прием.

Карикол Гастро съдържа екстракти от:

Био папая –  действа естествено алакализиращо на стомаха и съдържа ензима „папаин“, съществен за храносмилането.
Био овес – неговите противовъзпалителни и успокояващи раздразнението свойства са известни от векове. Често е част от балансираната диета за хора, страдащи от стомашно-чревни проблеми;

Caricol®-Gastro не съдържа животински протеини, мая, лактоза, генно модифицирани вещества, оцветители, консерванти

Подходящ е за диабетици, при алергии към млечен протеин, за деца, вегани и вегетарианци.

# 410
  • Варна
Благодаря за инфото. Аз съм с киселини от самото начало, ужасно е….ще пробвам с тази добавка.

# 411
  • Пловдив
Аз пиех еспумизан, също е подходящо за бременни, но май е главно за газове.

# 412
Здравейте,
Ние вчера бяхме почти целия ден на плажа, изкарахме си супер .
Днес се отдадохме на чистене с детето, а след обед на детски рожден ден. Вече съм в хоризонтално положение.
Любимо ми е да си легна по гръб  и да го усещам как рита. Heart
На 22.08 съм на ФМ и нямам търние.

# 413
Либидото ми е много високо. Ние с моя мъж избягване да се задържане много вкъщи , че само това мислим и правим .Joy . Въпреки че едно нещо много ми убива настроението, външният вид. Изобщо не се чувствам секси, въпреки че мъжът ми много ми помага със самочувствието.
Иначе днес не го усещам бебчо . Мисля да потанцувам , за да го събудя,  че нещо с тези болки и срязвания така съм се притеснила,че ако не го усещам дълго време ставам да играя пачанга. Горкото детенце.Sweat Smile

# 414
Момичета някои от Вас сигурно вече усещат бебенцата си, на мен ми казаха, че ще го усетя по-късно заради плацентата, но понякога имам чувството, че му усещам сърчицето, все едно нещо тупти/пулсира в мен, случвало ли Ви се е или си въобразявам само?😄

# 415
Аз съм с термин 3.01 и вече я усещам. Според мен ако е с гръб към корема и наистина се усеща тупкане на сърцвто ѝ. Като сложа ръка на корема ми и с другата усещам моето, няколко пъти хванах различен ритъм. Таткото слуша с ухо и каза, че чува бълбукане 😀

# 416
Аз съм с термин 3.01 и вече я усещам. Според мен ако е с гръб към корема и наистина се усеща тупкане на сърцвто ѝ. Като сложа ръка на корема ми и с другата усещам моето, няколко пъти хванах различен ритъм. Таткото слуша с ухо и каза, че чува бълбукане 😀

Това бълбукане го има и при мен. Мислех че е от стомаха ми хаха

# 417
И моя слуша през корема и казва, че чува плицикане и балончета.
Аз усещам пулса като си сложа ръката и натисна, иначе не усещам да рита.

# 418
Аз си я слушам с доплера😁 и като шава се чува, понякога трудно намирам пулса все шава ♥️
Днес следобед ми беше много зле, наложи се да вися пред лекарския кабинет 2 часа за направление за детето.
Около 30 минути на крак... И като ме почна главоболие, болки в кръста, чак повръщах🙄

# 419
Аз си я слушам с доплера😁 и като шава се чува, понякога трудно намирам пулса все шава ♥️
Днес следобед ми беше много зле, наложи се да вися пред лекарския кабинет 2 часа за направление за детето.
Около 30 минути на крак... И като ме почна главоболие, болки в кръста, чак повръщах🙄
Милата!Добре,  че сме си гъсти с нашия личен и веднага ни пуска с малко детенце и бременна.
Вие пийвате ли си кафенце ? Аз много обичам , въпреки че знам ,че до 200 гр. кофеин на ден не е опасно , все се притеснявам с това кафе.

Общи условия

Активация на акаунт