Януарчета 2025 тема 2

• 41 127
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Попитай за Гавискон сироп.

Момичета, освен Бианацида за киселини, нещо което е по-силно но става за бременни, знаете ли? Понеже днес питах АГ-то ми по вайбър какво да приемам и каза да си взема всичко без рецепта от аптеката?

# 661
  • Варна
Акушерката ми препоръча Гатард, но каза, че няма много да ми помогне. Не съм го пробвала.

# 662
Момичета, вие вече обмислили ли сте къде искате да родите?

# 663
Да, още от първият ден знаех, къде ще раждам. В Софиямед при моя АГ, ако децата се родят след 28г.с. ще съм там, така каза той. Ако е преди това директно към Майчин Дом.

# 664
  • Варна
И аз от самото начало знам къде ще раждам. Записах се при доктор, който ще ме следи и изражда, в болницата в която работи.

# 665

Или в Щерев при следящият ме АГ или при Зебрите. Бях на консултация при тях и много ми харесва поне с второто раждане да имам някаква свобода на движение и по-уютна среда. Но ще видим. Имам около две седмици да го измисля😅

# 666
В Селена - Пловдив смятам да родя. Живи и здрави, ако не стане нещо инцидентно и ненудпея да стигна (надявам се, че няма да се случи), тъй като съм от Пазарджик.

# 667

Или в Щерев при следящият ме АГ или при Зебрите. Бях на консултация при тях и много ми харесва поне с второто раждане да имам някаква свобода на движение и по-уютна среда. Но ще видим. Имам около две седмици да го измисля😅
И аз искам Зебрите, ако всичко е нормално и мога естествено да родя. За секцио сякаш по-скоро МД.

# 668
В Селена ще си раждам, при следящия АГ .

# 669
belleelle1, кога ти е терминът и кой те следеше?

# 670
13.01. - др. Костадин Георгиев.

# 671
Моят е 16.01. при д-р Топалова съм.

# 672
  • Пловдив
И аз съм в Селена, при Бачуров. Термин 19.01., но най-вероятно и двете ще ви изпреваря. Божа работа 🙂

# 673
Не се знае нищо . Каквото дойде ще е Simple Smile
Честно казано ако е на баща си може всички да ви преваря той е осмак 😂😂😂

# 674
Привет.
Днес бях на консултация. Бебчо е малко над килограм. Отгоаря на 27гс +.
Но шийката се е скъсила доста 31мм е, а на 22 Август беше 39мм.
Док каза, че не е фатално, но повече да си почивам.
Има ли други с такава дължина?

Общи условия

Активация на акаунт