КГБ = Клуб на Готините Баби - 222

• 31 796
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
  • София

Гледка от офиса за разведряване

# 151
След слънчогледите да си покажа тоалета , взех пенсията, нагоре е , похарчих доста да заредя    каквото намаля, сега чакам следващата.
 Какво друго.
 купих два комплекта чаши за ракия, че останали само две, и  то различни. Да има, ако потрябват. Да не се излагам. Те на 5 лв, застояли ,никъде няма ,все за уиски ,големи има.
 Втори чифт обувки ,,нямаше черни , взех бели първия път, сега има , та да има пак,  удобни сандали, и  то много удобни, един номер по-големи от първите ,тогава не исках да хлопат ,те не хлопат ,но мислех, че ще се разширят при носене ,не се разширяват, бабешки ,с ластик отпред, но удобно и ниски.
  Купувам като намеря. И реших да са по-свободни ,че крака се подуват, кривят пръсти вече. Познато. Очаквано. Не на всеки е  дадено да остарее  пък.
 И щях да забравя тоалета

# 152
Разписвам се и аз в горещия ден. Приключи одита и официално лятото започва за нас. Всичко мина по ноти, след 2 години да му мисли някой друг. Сега дрънкам една тенджера с прясно зеле, ще сложа и пушени ребра, че тия вкъщи съвсем изпосталяха. Направих си и един джин фис, полага ми се. Готвя и пийвам на двора, за радост на комшиите. Не пропускат да се осведомят какво правя. Cocktail

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 18:35 от Enisa60

# 153
Покажи им един среден пръст като питат, ако си на кеф и двата може.
 Уж не сте село.

# 154
А, много бъркаш! Друго си е да си осведомен...

# 155
Тогава ги покани , щом не те дразнят с любопитство,  а ти е приятен интересът. Край мен няма вече съседи, една баба остана, на другата  улица има ,но с тях не сме общували, стопански изход е повече, не се виждаме. Говорим си ,но спорадично, като се засечем.  Дето бяхме близки ги няма вече. Аз съм наред.  И онази баба на 86,  ама тя се държи.

# 156
При нас сме набори, разбираме се, но ми идва в повече понякога. Изморена съм, не ми се приказва особено и въпроси какво правя, готвя, пия...айде не днес. Пък имаше и въпрос:  Ти нали не пиеше? Ами може пък на дърти години да искам да се алкохолизирам.

# 157
Добър късен следобед!
Нинка, благодаря!!!
Пипи, браво на Минчев!  Давам  му 1000+ за позицията!
Айша, благодаря за информацията! Аз не съм чест клиент на ЛИДЛ, защото около нас има няколко големи и по-малки магазина и пазарувам предимно от тях, но е добре да се знае.
Мериан, прекрасна гледка! Наслаждавай ѝ се!
Енисса, много обичам прясно зеле с повечко домати. Подсети ме. Това лято съм готвила само един път. Време е за втори.
Боряна, честито! Носи си чепичките със здраве!
Аз също похарчих увеличението. РоклАта,  бАнбоните и днес  си купих крем за лице за 48 лв. кутийката, но с истинско розово масло. Произвежда се от нашенци. Отглеждат рози и имат собствена дестилерия.  Като сложа и височките обувки ( не мога с равни) ще стана неземна красавица. А дано ,ама надали!
 Тану, не обичам котки, ама "твоята" е миличка.
Фло, ще се възползвам от съветите ти.
За днес толкова. Една приятелка се обади, че идва за малко. Преди седмица загуби съпруга си.
До скоро!

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 21:29 от K.A.G.

# 158
Поприказвайте с приятелката ,има нужда да повтаря, да пита , себе си най-вече защо, да си спомня. Трябва слушател.

# 159
  • в сърцата на любимите ми хора
Момичета, да попитам как са ви мушкатата тази година? На мама никакви ги няма, а обикновено са отрупани с цвят. Да не би да не им е годината добра, защото нищо не сме променяли в отглеждането им. Жал ми е като ги гледам такива "проскубани" Disappointed

# 160
Като на другите - листа и малко цвят, няма и да има скоро, че жега ,на есен ще разцъфтят.

# 161
  • София
Привет, дружина!
МЕРИАН, аз да питам какво е това жълто море слънчогледово? Ти на пикник ли ходиш или на работа? Да не ви накарат да оберете реколтата след време? Stuck Out Tongue Winking Eye
Ееее, БОРЯНЧЕ, изби рибата с новата роклА. И обИвките ти са трепач. А прическата - модел развълнувания диригент! И какво гадаеш? Обича ме, не ме обича... А бе, обича те, няма как да е друго! Grinning
МАМСИ, моите мушката са го докарали на листа, сарми да завиваш, ама нямат цвят. И миналата година бяха така. Няма да ги затривам, ама ми е странно. И аз нищо не съм променила в отглеждането им. Четох и ще пробвам да ги поливам с разни разтвори - с йод, със захарен разтвор, с мая. Накрая ще им сипя по един Бейлис.
ГРЕТИ, помагай на приятелката си. Ше има нужда от теб. Трудно й е сега. Cry И да плаче, колкото й се плаче, да не се въздържа, да не подтиска емоциите си.
ЕНИСА, ама ти нали не пиеше??? Joy Никога не е късно за промяна, нали. А честито ти лято. Всичко служебно остави зад гърба си.
АЙША, днес историята с парното приключи. Бяхме полегнали и Ромео само мърмори - искам да приключа тази история, до кога ще се чудя какво и защо. Отиде до Изипей в блока - не работят тези дни. Върна се, пак ходи насам, натам, пак нарежда. Накрая скочих в панталоните и тръгнахме - отидохме на колелото на четвътри км. Работа точно за 5 мин. Успокои се момчето, покани ме на кафе и прекарахме един час в приказки. Пак ти благодаря! Той също. Hug
ПИПИЛОТА, не бях чела този материал, но споделям мислите на Лорд Евгени Минчев.За тези руснаци, които познавам, а те са около тридесетина души, мога да кажа, че са добри хора, твърди, издържливи, но с нежни души. Готови са да се откажат от нещо свое, за да помогнат. Heart Когато им бях на гости, Володя ми даде планшета на баща си, с който е изкарал цялата война. Планшет е специална чанта, по скоро като папка, в която се носят военни карти. Зет му ми подари танковото си боне, с което е воювал в Авганистан. Изключително щедри и широки души...
НИНКА,  все да ти кажа - всяка сутрин първият ми заряд за деня получавам от твоите картини и най-вече от позитивните ти мисли. А наборите със сладоледите ме накараха да се усмихна рано сутринта Grinning
ТАНУ, за теб чувалччето с прегръдките. Hug Hug Hug
Докато си чуруликах с вас, изпуснах вечерята. Сега вечеря няма. Стриктно спазвам режима и резултатите не закъсняват.
Тази вечер кой отбор ще подкрепяте? Аз съм за Нидерландия! Blush

# 162
  • Вила Великула
Тук съм. Мериан, явно офиса ти е около Сф. Сподели къде.
Аз днес успях да свърша задачите, записани предварително на 2 листа. За малко изпуснах Фло, но пък се сдобих с вълшебното и кремче. Имам чувството, че ММ е пристрастен към него. Нали му ке очертава 2 седмично отсъствие от БГ и се паникьоса, че старото е на привършване.

# 163
Фло,  миналата година забравих крема в един от хотелите, където почивахме. Цяла година се каня да си взема, сега Пипи ме подсети. Ако се виждате с нея, може ли да ми изпратиш?

# 164
Приятелката ми се държи . Тя знаеше  от преди  3 месеца , че нещата са зле.  Не е изненада, но е тежко  да  си загубиш половинката. Сърцето опустява.

Моите мушката имат по няколко  цвята, но бързо изсъхват. Поливам ги през ден, но горещината не им понася. 
Хортензиите са отрупани с цвят  още от началото на юни, но и те вече започват да изсъхват. Миналата година цъфнаха по-късно и задържаха до края на септември. Розите  също се отсрамиха. Имам няколко  различни и доста добре цъфтяха.
 Лека нощ и до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт