Мамси, отиди в държавния архив,там имат информация къде се съхраняват документите на несъществуващи фирми.Моя близка е ползвала услугите на фирма за пенсионно консултиране и казва,че благодарение на тях е успяла да си увеличи значително пенсията,след открита грешка на НОИ.Но това беше отдавна,още по стария начин на изчисляване.Сега дали има смисъл ,не знам.
Каг,радвам се на възстановяването ти.Иска ми се да те разпитам за преживяното.И аз вървя по този път,но още трябва да изчакам.
Дидиа,браво на Ран!Умно ти е момчето!
Моите мушката цъфтят,но забелязах някои листа изсъхнали по периферията.Може да е от жегата,но може да е и болест.Напоследък ги поливам много често,заради зеленчуците.Не съм ви казвала,че имам 10 кофи с домати и 3 сандъчета с чушлета-рибки.Вече имам 6 домата и 18 рибки.Та,когато ги поливам и карам наред.Сега търся буркани за консервиране...
Ениса,точно сега и аз имам прясно зеле.Наложи се да му сложа домати от консерва,които ми се сториха доста кисели.По този повод се сетих за моя съквартирантка от студентските години,която слагаше захар и горчица на зелето.Беше унгарка.И реших да сложа и аз 1 лъжица захар.Само 1 равна супена л.,но наистина стана много вкусно.За горчицата няма и да си помисля.

Как е оченцето?
Аз не го мога това нещо, не мога ди измъчвам така организма