КГБ = Клуб на Готините Баби - 222

• 29 451
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
Красива Белла,  честит личен празник!
Приеми виртуалния ми букет, придружен с виртуална прегръдка:

# 751
  • София
Бела, бъди честита! Здраве и късмет!
Бяхме на басейн на Корали в Панчарево. Мислех, че няма да ми хареса, но беше страхотно изживяване с внуците. Сега всички сме доволни, гладни, уморени и изгорели!

# 752
  • София
КРАСИВА БЕЛЛА, ЧЕСТИТА ДА СИ И БЛАГОСЛОВЕНА! ШЕСТДЕСЯТЬ И ДВА ЕЩЕ НЕ ВЕЧЕРЬ, ТОЛЬКО СУМЕРКИ!

# 753
  • Варна
КРАСИВА  БЕЛЛА, ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН!  Flowers Hibiscus
БЪДИ  ЗДРАВА  И  ВСЕ  ТАКА  КРАСИВА!
ВЕСЕЛ  ПРАЗНИК!
 Flowers Four Leaf Clover

# 754
Божкееее, що не влязох тук сутринта, та да видя, че е ден на мързела.
Разказа ми се играта цял ден. ММ замина на село та и вечерта ми се струпа работа - поливах градината и у нас и у голямата щерка, че те са на море.
Утре ще си отпразнувам. Такъв ден не се пропуска

Красива Бела, честит рожден ден!

# 755
Тану, не се кОси, аз и за теб празнувах и накрая заспах, та сега се събудих и погледнах какви сте ги свършили...

Красива Бела[/
Честит рожден ден!
Бъди здрава и имай спокойни и интересни дни, а всичко друго е ,,не на всяка цена"" !
Съжалявам, че сега виждам, че сме имали рожденичка...
Лека нощ!

# 756
Добро утро, момичета!
     Пия вече второ кафе. Ще се стягаме за път към Банско за две нощувки. Хем се радвам, хем ме мързи да приготвям багажа.
      Хубав ден на всички!

# 757
Добър ден е вече.
 Честито на Красива Бела, здраве и живот!
 Чакам довечера малките, за колкото време издържим, сама ще съм почти.
 Уж се заредих,  да не излизам за дълго, на нашия магазин само.
 Не съм почвала да готвя , чудя се чудя какво. Рано е за вечеря да стягам.  Поливах малко ,съхне и това  е.

# 758
Добро утро, докато не е станало добър ден!
Наобикалям да видя дали имаме нова къщичка и да видя какво си правите от сутринта, че интересните работи стават все когато мен ме няма за повече време.

Тетка, весело да ви е в Банско.

Борянка, добре да си изкарате с внуците. Моите хич не се впечатляват с какво ги храня, но се радват, когато правим нещо заедно - играя с тях, разхождаме се, ходим на интересни места.
Любима домашна игра и сега, като големи е, когато един крие предмет, а другите с подсказка ,,топло"" - когато си близо до него и ,,студено"", когато си далеч, го търсят.

И аз очаквам утре внучката за няколко дни. Ще трябва да понапазарувам и да си приготвя заготовки за ядене да не се занимавам много, много с битовизми. Дано стигне ред днес и на фитнес да отида, че вчера следобяд уж бях тръгнала, ама такова мотане по магазините в Мола направих, че го залата не стигнах - ама пък си начесах женската красота ,,да си купя нещо"" , макар че почти от нищо не се нуждая освен от храна периодично и хигиенни консумативи.

Толкова за сега
Следваща среща сигурно ще е в нивата тема.
Хубав ден ви желая!

# 759
  • Вила Великула
Здравейте момичета!
Първо да честитя на Белла с малко закъснение. Жива и здрава и много късмет.
Вчера не успях да влеза в къщичката ни и днес - какво да видя - тя вече прелива от информация и интересни случки и съвети.
Днес вече имаме нова къщичка. Нека и тя е така гостоприемна и да се радваме на много споделени мигове заедно.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1681692.new#new
Докато публикувам и имаме първи класирал се....Янчето.

Общи условия

Активация на акаунт