Клечке, дали са ти много съвети, но и аз да измрънкам: тази изкуствена трева по-добре я изхвърли. Мисля, че няма начин за качествено почистване този материал.
Болничките да се оправят!
Хубав и хладен ден ви желая!
С Янчето се засякохме на входа!
Разбрах , че от февруари за три месеца ще си имаме белгийче! Не знаем момиче или момче ще бъде! И както мераците бяха големи изведнъж Неда бие отбой - щяла да учи за ДЗИ , че ще кандидатства. Ран да ги занимава , а той - аз ще съм в сесия. Та като наближи , живот и здраве, ще правим график! 

Три месеца се ядват. Дано ви се падне добричко дете, като нашата Маги. Е, тогава ти ще разказваш, а на нас ще ни бъде интересно. Със сигурност ще се включиш в програмата. Приятно е! 

Неда се включва нали разхожда един белгиец. Той уж е в семейството на приятелката и , а като гледам откакто се върнаха от морето , и преди това е все с нея. Мнението на родителското тяло е ,че е много възпитано и умно дете. Дано и следващото е такова. Смеем се - не може ли Габриел да дойде, че си го познаваме , но.....не става - вече е тук по тази програма и втори път - нъц. Та каквото дойде живот и здраве!
. Тетка ли повлече крак, аз ли с моите чистачески проблеми, предизвиках дискусии, но не е важно, ,,матр'ьял да има ...
.