КГБ = Клуб на Готините Баби - 222

• 31 681
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
  • София
МЕРИАН, ЧЕСТИТА И БЛАГОСЛОВЕНА ДА СИ. ДА СЕ СБЪДНЕ ВСИЧКО, КОЕТО ДНЕС ЩЕ ТИ ПОЖЕЛАЕМ И ЗА КОЕТО ТИ СИ МЕЧТАЕШ! НАЗДРАВЕ!

Закъснях за сутрешната среща в кафенето на НИНКА, ама така е, който гледа мачове по нощите.
Наспах се, отчетох се с камара палачинки, сега щерката е на маникюр, внучката си събира багажа за лагера, а аз мързелувам. Божееее, какво беше това??? Stuck Out Tongue Winking Eye
БОРЯНЧИЦЕ, подкрепям ЕНИСА с две ръце. Бройте ме и мен в отбора. Grinning
Щом днес е такъв специален ден - Ден на целувката, ами раздавайте ги щедро.  Излизате на пазар - нацелувайте продавача , касиерката и хората от опашката. Отивате да изхвърлите боклука - нацелувайте съседите, които са пред блока и до кофите. А домашните - още по-яко. И на смаяните погледи на всички нацелувани, обяснете какъв ден е днес и че целувките свалят стреса и повишават нивото на хормоните на щастието - серотонин, допамин, окситоцин и ендорфин. Та искате да им помогнете, да се чувстват по-щастливи. Иначе нищо лично!
От мен имате по мноооого целувки! И в добавка - обичам ви, искрено и лично! Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

# 76

Ей меее, ида Simple Smile !
ЧРД, Мериан!
Бъди здрава, щастлива, заобиколена от хора, които обичаш и те обичат!
Весел празник!

На всички ви - безброй целувки!

П.п Пак ще дойда, не плачете Simple Smile .

# 77
Не се сетих, можеше да вкарам серотонин, допамин, окситоцин и ендорфин на работниците от чистота ,днес изхвърлиха кофите с боклук. Щяха да се чудят, ама има обяснение. Освен да се строя  и придърпвам минувачи.

# 78
Мериан,
Честит празник и тук!
Здрава,спокойна и усмихната да си!

Ениса,добре дошла в отбора на розАвите филми🙃😃
Избягвам филми за война.
Ужаси не ме впечатляват .Компютърна анимация.
Психо не гледам .
А Игра на тронове изгледах с кеф .
Обичам фентъзи,но не всичко.
И нещо кото семеен филм -Кръстникът.
Където и когато го улучим с ММ го гледаме🙃🤭

И аз в отбора на мързелуващите .
Има и такива дни.
Агнешко със зелен лук и гьозум-джоджен в тавата.Това е на мегданЯ.
Довечера ме чакат два последни реда картофи да извадя.
Доволна съм от реколтата и вкуса .
От приказки ще пропусна празникът за днес.
Ами ще се целуваме 🥰🥰🥰🥰
И Фло го каза,а тя сщора го учи.

Хайде да после.

# 79
  • Варна
Щом днешния слънчев ден
на целувката е отреден,
точно в този час
ЦЕЛУВАМ  ВИ  И  АЗ! 

МЕРИАН, честит рожден ден!  Flowers Hibiscus
Бъди здрава, обичана, късметлийка и паралийка!   Flowers Four Leaf Clover

Снощи и аз гледах мача, бях за испанците, германците исторически не ги любя.
Нищо не разбирам от футбол, пред която и врата да е топката, щом не играят нашите момчета, все ми е тая.
Най-харесвам дузпите, снощи се надявах, но не стана.   Soccer
И аз скучая, гледам си сериалите, чакам да ми мине изцяло дископатията, ама още пазя кревата.
Направих си пълни изследвания, нали ми се подуват краката, всички резултати са ми с една 1-ца по-високи от референтните.
Във вторник ще отида при джипито, да видим лечение ли ще ми назначи или диета.
Оплаках ви се!  Nerd
Приятен съботен следобед!  Kiss

# 80
Привет и целувки от мен! ❤️

Мериан, честита да си! Здраве, любов и споделеност ти пожелавам! Усмихнат празник! 🥂🍀🥰

Аз също се присъединявам към отбора с розовите филми. Всичко друго яко ме натоварва, сигурно е от ЕГН-то, но това е положението.
Бяхме на село. Преди малко се прибрахме. Работа има за целия китайски народ, но народ няма. Каквото такова и колкото толкова.
Сега изчезвам, че ме викат за важни държавни дела 😅, после мисля пак да новина Simple Smile
Чаф с много целувки 🥰

# 81
  • София
Благодаря ви за хубавите пожелания!
Днес съм получила и раздала много целувки!
Приятели и близки споделиха с мен празника и целувките нямаха край!
Най- много ме радват гушканията на внуците, но това е тайна!
Хубава прохладна вечер с моменти на скука и филми с розов край ви желая!

# 82

Аз съм захапала пенсиониране,  изкуствен интелект ли е или друго , но то като пипнеш тема и ти излиза все тя.
 Само дето тези ми приличат на  английската кралица Елизабет

# 83
  • Кубрат/ Пишурка
Мериян и тук честита да си! Здраве и късмет!
Аз и друг път съм писала, че на мен не ми ли гръмне пушка не мога да заспя. Ами обичам си екшъни, кримки, приключенски, исторически и фентъзи. В някои филми има 3 в едно, че и 4. Сега от сериалите, които гледам най ми харесват Изгубеният свят и Зина, принцесата войн. Интересно за Зина, че е сниман в Нова Зеландия, действието е в древна Гърция, а музиката е българска. Ами такива неща.
Днес Галена идва и сама предложи да смъкне пердетата в хола. Изпра ги Пена и веднага ги закачихме. Анжелка още не се е обаждала днес. Вчера аз й смятам пътя с автобуса, а те решили да пътуват с влак. 9 часа! Луди хора! Прибрали са се посред нощите! Ще чакам за утре.

# 84
  • София
Ей ме на, по ладовина. Гърбина ме заболе от лежанье. Оно и мързелът не ие лъсна работа. Ама че се мучимо, що да чинимо. Дошло ни ие до главу. Grinning
ЯЖКЕ, знаем що  ие тава "налулил" ама чекам некоя друга баба да га каже. Най-вече се надам на ТАНУ.Она ие учила у нашенскио Университет.  Йоще малко че почекам и че ви кажем, да се не чудите що ие това - руча ли се, носи ли се, ще се праи. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 85
  • Вила Великула
Да се запиша и аз. Изчетах ви и се посмях. Представих си как Борянка придърпва минувачите и ги целува.
Ениса, аз отдавна предпочетам такива филми, които не ме натоварват. Достатъчно ми е напрежението през деня.
Днес се поглезих, бях на козметик, но после свърших работа за целия китайски народ. Вики и съседчето с моя помощ направиха свещничета с морски мотиви. В петък им купих материалите от Джъмбо. Станаха много симпатични. Вики изрови едни нейни стари картини и всичко това го натовариха в една кошница и развъртяха търговията.Днес изкараха 36 лева. Остана им "стока" и за друг път. Разбрах се с тях, че ще инвестираме спечелените пари в нови материали, за да искарат повече. Като гледам добре препечелиха. Инвестирала съм 20 лева, половината свещници ги подариха на майки и баби и другата половина останаха за продажба. Ще изкарат още малко парички от тази партида. Да се чуди човек от къде намери тези търговски заложби. Използвала е и търговски трикове от сорта -ако си го купиш това ще ти направя отстъпка....

# 86
Мериан, честит рожден ден!

Деня на цАлуФките го изпуснах за няколко минути, ама пак ви пращам

Фло, не съм била в час, когато в Университета са преподавали за "налулил", така че давай подсказката
Мен ме е лепнала някаква настинка. С гърлобол съм, слава богу без температура, но с херпес и без сили. Отделно ме болят и кокаляците. Дано утре ми остане само херпеса да лекувам
Спокойна нощ и сладки сънища на всички!

# 87
  • Варна
налулил- облякъл, обул, нахлузил.........

# 88
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
Кафето днес е задължително да го пием с шоколад:

Защото днес е Европейски ден на шоколада!
Шоколадът е една от най-популярните храни и няма вероятност някога да излезе от мода.
Най-новите научни изследвания потвърждават ползата от сладкото изкушение за здравето. Популярната поговорка "Една ябълка на ден държи доктора далеч от мен" спокойно може да бъде перифразирана по следния начин: "Малко шоколад всеки ден държи кардиолога далеч от мен".
На 7 юли е християнският празник Голяма Света Неделя.
Тя е известна още като Кириакия и е една от най-тачените български светици. По време на царуването на Асеневци (12-13 в.) мощите на светицата са пренесени в столицата Търново. По-късно Св. Евтимий - Патриарх Търновски, написва „Похвала на Светата великомъченица Неделя”.
Имен ден празнуват: Неделя, Неделчо, Недялка, Недялко, Неда, Недьо, Недка, Недко, Нели, Нелина, Ненка, Ненко, Ненчо, Делян, Дельо, Делчо. Честит имен ден на участници в темата ни, техните деца , внуци и роднини.

Хубав ден и празник ви желая.

# 89
  • София
Добро утро!
Целувките ги изпуснах, но не съм по тях.
Пипи, кефи ме Вики. Но и съседите са важни, че обръщат внимание на сергията. Ако беше в нашия блок щяха да я гледат тъпо и в краен случай да измучат преди да хлопнат вратата.
За думата и аз мисля, че е облечен, облича се.
В деня на шоколада напомням, че в приложението Лидл+ има купон за няколко вида шоколад с намаление. Важи до довечера и който има това приложение може да се възползва.
Наясно съм, че не за всички Лидл е добър магазин, но аз си го посещавам редовно.

Общи условия

Активация на акаунт