КГБ = Клуб на Готините Баби - 222

• 31 635
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
,,Никой не може да ми отнеме нито красотата, нито акъла, нито парите. И трите ги нямам".
Чета някакви вицове, този ми харесва. А иначе гледам поредната ,,футболна драма ", както казват коментаторите. За немчоците съм, ама го споделям тайно, защото всички, които харесвам падат.
Паднаха моите. Инглиш съдията е .....с, прецака ги.
Боряна, точно такава кукувица ще бъда.

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 21:45 от Enisa60

# 61
  • София
Ето съм!
Чета за кръвно и мерене - и аз меря сега 10 дни и после ще ходя при ЛЛ. Че бях при нея по друг повод, реши да ми премери кръвното - то в небесата 175 на нещо си. А аз просто се притеснявах, че след нея щях да ходя на друга среща. Там ситуацията е много зле, каквото и да направя - все съм грешна.
Знаете си, че преди мерене трябва да има покой и почивка, да не ти се ходи до 00 и т.н.
Габката, за Мрънличка - ръчичката е по-малко подута, но пак го има отока. Дават и хапче и мажат с правено в белодробната кремче. Ходят на преглед всяка седмица.
Иначе и аз като тебе се обучавах на комп. Английския си го знаех и не се охарчиха. Даже и 15 лв. към заплатата получавах за владеенето му. Само трябваше да се явим на изпит в Комитета по туризъм за да ни плащат. На изпита дойде и млад колега, който сега много компетентно дава интервюта за развитие на туризма, завладял е 1/2 от бранша. Диктовка, превод и преразказ ни изпитваха. Човека още на диктовката се озори и започна да заплашва, че бил от ДС - "Ама как няма да препиша от тебе, аз съм другаря напр. Владо Иванов". Викам му - пък аз съм другарката Христова от ВТУ. Оня се пули - какво е ВТУ. АААА, не обаждам - тайна голяма. А ВТУ е и сега Великотърновския университет, там съм завършила.
Фло, самички ли сте с  внучката? Къде е Ромео? Варненци няма ли да ви гостуват?
Янке, на флайтрадара ли дебнеш пътуващите?
На неспоменатите - целувки и прегръдки.

# 62
Аз пък бях за Испания 🙂😃
Сега искам Франция да падне.
Не ги обичам тея жабари.
Само Ален Делон 😃🤭🥰

Борянчице,много готино клипче 😃
Може и от някой филм да е.

Аз така и не направих сладоледа на ММ.
Диваната ме приспал🤭
Е,ще го направя утре.Или в други ден.
Тази вечер ще съм овчарка явно.

Айша,когато аз ходех на курсове в школата там ходиха и щерките.
Те много напреднали,а аз на дърти години уча.
Че и домашните ми проверяваха,изпитваха ме 🙃🙄😃😃
Пази боже децата ти да те изпитват 🤪😃

Фло,сигурно активно почиваш след тръстиката

# 63
  • Вила Великула
Тук съм. Обзаведах се с внучка, а с нея върви цялата местна компания от девойки 5 на брой. Все още игое с едната от тях и след малко мисля да им развалям вечеринката.
Гъбке, моля за рецептата за сладоледа.

# 64
  • София
На тръстиката беше много лежерно - днес го играх физиотерапевт. Лекувах венечни джобове. А те как болят...по-зле от зъб. Чистих зъбен камък, правих лазер на активиран гранулом. Фасулски работи. Включвам апаратурата и аз си седя, и си говоря със следващия пациент.
Тази вечер бях за испанците. Аз пък от които съм, побеждават. Само за Австрия не познах. Сега съм за Португалия. Да видим ще позная ли. Малката внучка щеше да гледа, но реши, че утре ше разбере резултата и отиде да спи.
ГЪБКЕ, пасивно почивам - хапнах и се хоризонтирах. Сега да ви нагледам и май няма да издържа до края.
АЙША. какво казват лекарите - защо това се получи с ръчичката на детето? Вече не сме сами - щерката се върна. Утре ще ходим да докупим някои неща за внучката, че отива на лагер. А Ромео си седи в ранчото и се наслаждава на първите няколко тиквички, които е произвел. Много е горд с продукцията си. Прави им снимки в профил и в анфас - прави, легнали и на челна стойка. Яде ги сурови, на салата, защото не може да си ги изпържи. Бабин Убавец това лято няма да идва, защото се е записал да кара шофьорски курс. Сладичка ще дойде. В началото на август се разотиват всички и здраве и живот, тогава ще съм в отпуска.
ЕНИСА, не вярвай, че пенсионерите са свободни хора. Напротив - те са най-заетите хора!
БОРЯНЧИЦЕ, много готино клипче! Joy За ПОЛИВАНЕТО разбрах, но не разбрах да изрежа ли листата на амарилисите. Това те питах.
ПИПИ, целувки за моята приятелка.
ЯНЕ, сигурно вече са на наша земя. Да е здрав и зетко Наско!
ДИДИА, за теб е чувалчето с прегръдките. HugHugHug
Хайде, лека нощ! Каква ситуация само. Почти бях готова да извикам Гоооол, но франсетата отърваха кожата. Grinning

ТАНУ, благодаря. Ще те послушам. Hug
ГЪБКЕ, не познахме този път. Наистина беше футболна драма. Жал ми е за Роналдо. Angry
Е сега вече лека нощ. Утре среща в кафенето на НИНКА. Blush

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 00:55 от Flo 51

# 65
Яге, Янче, Касс, честити да са имениците ви!

Фло, не режи листата на амарилисите. Те сега хранят луковицата.

# 66
Пипи,ето рецептата
500 мл течна сметана
Една кутия кондензирано мляко
Сметаната се разбива с миксер до меки връхчета -като за целувки и след това постепенно на струйка се добавя кондензираното мляко .
Може да се бърка с миксер на ниска скорост,може и с шпатула на ръка.
Течна ванилия ня вкус
Това е .
Слага се в кутия ,после във фризер за 5-6 часа
Може да се импровизира с ,каквото ти дойде на ума-шоколад течен или на парченца,продове цели или блендирани,бисквитки и т.н.
Ментов сладолед правя като сварявам предварително 1 пълна шепа свежа мента в съвсем малко вода,после намачквам и прецеждам .Добавям към сладоледа .Може и финно нарязана или смляна мента,но се усещат листенцата.
И за да е истински ментов капвам малко зелена боя😃

Сметаната трябва да е пълномаслена ,на става и със сладкарска (растителната)
Сладоледът става много фин и градък,без кристалчета лед.
Обикновено в хладилника имам сладкарска сметана и действам с нея.
Иначе купувам от Лидъл на Олимпус или от Кауфланд,но на тяхната забравих марката.Зная я визуално😃
Това е.

# 67
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
Кафето и днес е тематично, защото :
Днес 6-ти юли е Световен ден на целувката !
Празникът бързо печели популярност и започва да се отбелязва в различните краища на света, включително с нови рекорди по масово и най-продължително целуване. От 1981 г. за значението на целувката са изречени много романтични и мъдри обяснения. Целувката на двама влюбени е в основата на творчеството на най-великите музиканти, художници, но и на много учени. В света съществуват най-различни легенди за появата на целувката. Според една от тях целувката е измислена от средновековните рицари, които по този начин разбирали дали техните съпруги са пили вино. Според друга целувката идва от връзката между майката и бебето. Не са малко и тези, които вярват, че целувката уста в уста е произлязла от маймуните. От много време различни здравни организации призовават хората да се целуват по-често, тъй като е  полезно за здравето.  / За Фло - Продължителната целувка дори нормализира киселинността в устата - т.е. целувка след ядене намалява риска от кариес/. Целувката успокоява нервната система и предотвратява стреса. Така че целувайте се по-често!

Хубав ден и всичко добро.

# 68
  • София
Дорбо утро!
По случай празника-целувки за всички!
 Нинка,благодаря за хубавото кафенце !
Мериан,честит рожден ден!Да си здрава,обичана и щастлива!
 Бързам да се отчета при вас,защото за днес съм планувала пак един скитнически ден и не се знае кога ще се прибера.
  Фло,зъболекарското стихотворение го знам,но пак го прочетох няколко пъти,ритайки от кеф...Знаеш къде ми е слабото място.Сега се сещам да те попитам за превода на бълг.на думата "налулил,-а,-о"ако и някой друг знае,нека каже.Интересно ми е дали е само от наше село,или е от региона.
  Хайде,оставям ви.
  Хубав и прохладен ден за всички вас!

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 09:42 от Яжка

# 69

Щом има рожден ден, Честито, Мериан, от мен, здрава и усмихната, с целувки от днешния ден!

# 70

Мериан, честит рожден ден - здраве ,късмет и много щастливи години!

# 71
  • София
Благодаря момичета! Целувам ви!
Отиваме към ресторанта.

# 72
ЧРД,  Мериан! Бъди здрава, ти и цялото ти семейство, много усмивки в живота ви и прекрасен празник желая!
Аз мързелувам общо взето,  пИятелят пристигна  за малко докато майка му е на фризьор. Деди купи някакви стекове и ще се занимава с готвене. Ще ги нахраним на обяд и кой от къде е. Творческите ми планове предвиждат гледане на тъпи филми, дето накрая всички са щастливи. Напоследък установих, че всичко друго ме натоварва.
Целувки за всички!

# 73
Тъпите филми и книги са много полезни в определени моменти. А нашите моменти все по-определени стават, не мога да чета за концлагери  и такива страшни, военни филми  и разни кървави, ама се хванах с Безсоница,  нещо руско   като Игра на тронове ,не съм го гледала и няма да сравнявам качества или Игри на глада беше ,дето остава един. Доста са с такава тема,  имаше един с Майкъл Дъглас, подариха му изживяване. Какво им харесва, не знам, че и аз се хванах, минах средата и се надявам на оцеляване на тези хора. Един за пари за болната си дъщеря, друг от затвора  измъкнали, една иска да убие , отмъсти на убиец на мъжа и сина си, че правосъдието го прескача, още не са убили никого ,ще видим. Копах малко ,не ми се копае , да му се не види,  ягодите ,спекли се , полях прекопаното ,ще наторя  и пак копан. Ама съм в началото. Мързи меееееееееееее.... помощ.

# 74
Боряна, щом те мързи, мързелувай! С годините установих, че даже не ми е гузно. Като се сетя за трудовите си подвизи преди години, лошо ми става. Аз съм си яка жена и физически труд не ме плаши, мазоли по ръцете също. Ама си има и последици всичко това. Периодично ме щрака кръста, не знам кога ще ме скове, с доказана дископатия съм. В службата по скоро съм психически натоварена, но като събереш двете неща...Та и аз в момента мързелувам, ама с кеф.

Общи условия

Активация на акаунт