КГБ = Клуб на Готините Баби - 222

• 31 688
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро, момичета красиви.
Снощи късно легнах, още по-късно заспах, а сутринта в 8 вече бях на крак.
Мача с Англия и Швейцария пропуснах, та Ромео ми го "разказа", но Нидерландия и Турция го гледах. Бях за Нидерландия - е успяха.
Сега пека хот дог на внучката за закуска и да си вземе за път. Отива на лагер, в Кранево. Голямо вълнение е.
От НИНКА научих, че днес е шоколадов ден - ами да сме сладки бабчета, като шоколадчета! Grinning
НА НЕДА, ВНУЧКАТА НА ДИДИА, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ДА Е МНОГО ЩАСТЛИВА, ДА УСПЯВА В АРТИСТИЧНИТЕ НАЧИНАНИЯ, ДА ВЪРВИ ВСЕ НАПРЕД И НАГОРЕ.
У наше село има празник на черквата. Всяка година се събира народ в църковния двор, идва свещеник от Радомир, извършва служба.
Изоставям ви, след малко тръгваме за Автогарата.

# 91
  • Вила Великула
Добро утро! Аз също съм от обичащите шоколад.
А относно Лидл - основно от там пазарувам. Когато нещо ми липсва от там - в Кауфланд или от кварталните или селски магазинчета. Отдавна не съм влизала в Билла или Фантастико. Плодове и зеленчуци си купувам от магазинчето до офиса - заредени са със всичко и то на отлично качество. Има и от "пиле мляко".
Моите планове "засега" за днес са като извърти пералнята и я простра да изронкам лавандулата, която отдавна се изсуши и после ще се занимавам с розите. Единия храст е станал като дърво. Той е катерлива роза и буквално и стъблото му е огромно.
Трябва да прескоча и до близкия град да се взема от автомат една поръчка.
Честит имен ден на талантливата и красива Неда.

# 92

Честит имен ден на Неда, успех и щастие от успеха!

За вчерашния ден целФка!

Нямам шоколад, скъп стана, какаото дефицитно, та друго, няма да ходя на работа ,та ясно.

# 93

Честита, да е и моята Неда! Нека носи с гордост името си и да постига успехи там , където реши!  Да е здрава , щастлива и обичана! Sparkling Heart
                             Момичета, стиснете едни палчета за именичката и брат и , че и двамата имат изпити днес! Flowers Four Leaf Clover
                             Днес е и моят ден - шоколадов! Yum

# 94
  • Кубрат/ Пишурка
Честита да е красавица Неда! Желая й здраве и много усмивки! Ще стискам палци - успех на двамата!
Днес - почивка. Не че съм се преуморила с нещо Joy  И аз няма да ходя на работа Joy
Браво на Вики! Но браво и на хората, които са оценили труда й! Все по - често се проявява пренебрежение към децата.
И аз съм в отбора на шоколада. Не съм пристрастена към сладко, но когато ми се прияде, предпочитам да е шоколадово. Дори сладолед ям само шоколадов.

# 95
  • София
Добро утро!

Честит имен ден на талантливата и хубава бабина Дидина внучка Неда!Да е много щастлива и да се радва на големи успехи!

Нинка,благодаря за полезната информация.Всеки ден научавам нещо интересно от теб.
Айша, има определени неща,които купувам само от Лидъл.По другите вериги-каквото харесам.Не знам какво значи  да не е добър магазин.Според мен имат добър избор на марки с постоянно качество.Имат и разни седмични гостувания на чужди кулинарни продукти.Фабрично пакетираните храни от една и съща марка са еднакви,но в различните вериги са на различна цена и разликата съвсем не е малка.Не бих плащала повече за тях,само за да пазарувам в по-хубав магазин.
  Пипи,браво на Вики.Оправна е,на кого ли прилича?!
  Касс,сега като чета какво си писала и все едно си пред мен.След като те видях на живо и мога да си те представя,сякаш говориш пред мен.Много са важни срещите.
  Янче,стягай се за скъпата гостенка! Аз те чета и споделям чувствата ти.И аз чакам Вики,но ще е чак след месец.
  Танитка,да ти се ненадява човек от къде знаеш нашенски.Точно такъв е превода.Айша е по-наблизо и може да е чувала,ама ти от Варна...Да не си имала гадже от моя край?
  Тану,бързо да се оправяш!Сега има разни летни вируси.
   Да ви кажа-вчера много скитах с една приятелка и едвам се довлякох доста късно.Но поне се подстригах.Сега е хубаво и да се боядисам,но не съм си купила боя.Като казах боя и се сетих,че фризьорката сподели за сапун Бочко с лайка,давал много приятен русоляв цвят на побелели коси.
   Стига съм бърборила.Друг път пак.

# 96
  • София
Опънала съм се на диванаТа и мисля да поспя. Ей, този мързелив начин на преживяване никак не е лош. Май започва много да ми харесва. Simple Smile
ЯЖКЕ, скитня такава, честита ти прическа. Аз докато се назландисвах и ТАНИТКА ме изпревари. Странно от къде знае какво значи налулил. Това е нашенска дума. Налулил потури - навлякъл потури. Е , тя печели наградата! Flowers Jack O Lantern
Посмях се на двете бабета в автобуса. То нещата натам вървят - ще се работи до дълбоки старини!
ЯНЕ, чухте ли се с внучката?
ТАНУ, как си, миличка? Като на кутре да ти мине. Grinning
ДИДИА, то май късно се включвам в стискането на палци. Успех да  имат внуците ти! Вярвам, че са се справили. Hands Plus1
БОРЯНЧИЦЕ и аз да питам, не за мен, за една приятелка Stuck Out Tongue Winking Eye - после трябва ли да ходи на работа?
ПИПИ, това детенце да се насочи към международната търговия - бива си го, има нюх! Hug
АЙША, така и не разбрах становището на докторите за проблема на Мрънличка.
МЕРИАН, изтрезняхте ли след празника? Grinning
КАССС, Работа има, ама народ няма...А генерал без армия, пИши го жив зян!
ГЪБКЕ, чувам голямо тракане на тави и тенджери откъм твоя регион. Поспри се малко. Кой да ти даде съвет, нали.
ЕНИСА, събирай сили за битката в сряда. Ние ще стискаме палци. Вярвам, че всичко ти е под конец!
Вчера поговорих с КАГ. Добре е, но доста се заседява пред телевизора - време да минава.
КРАСИВА БЕЛЛА, къде се покри? Я се яви на рапорт. Blush
Какво ли прави МАМСИ?
ДЕБОРАНА и МАЯ скоро не съм ги издирвала. Дано да са добре.
КЛЕЧКАТА вчера премина като една фурия и не се върна повече. А пише, да не плачем...
НИНКА, едва днес разбрах за деня на шоколада, благодарение на теб. Обичам да си похапвам шоколад, особено този с целите лешници. Не си падам по шоколадови тортички и сладоледи. Каква съм такава жена???
Отивам да поспя. И на вас приятна почивка! С вчерашна дата Kissing Heart, а с днешна - Hug

# 97
Лека нощ , Фло , уф , обърках се , ама ...като спим денем си е  добро пожелание за нощем.
 Няма работа, никакво ходене,  давай си пациентите на  колега и не ходи и ти. до когИ ще вадиш зъби. Не ти ли омекнаха ръцете вече.. Клати ми се един, доде не си предала фронта да идвам ли да го извадиш безболезнено. То с болка секи може и да го вържа за влака мога.  Това от един виц, ама що да не опитам. 
 Идат  жеги над 40, тук ще са 50 сигур. Ще изгори всичкия труд.  А тръгна добре годината.
 Иначе аз съм спасена с климатика ,няколко дни не е пускан, но днес го  задействах да охлажда стените вече в очакване. В интересни времена живеем, според китайците - в екстремни.
 Сменя се нящо,  Сахара се мести насам.
 Уж щях да дремна и аз. Нощем по се чете книга и гледа филм. Аз се излъгах, дет мисля, че 4 серии  и край, те 20, до 16 ги намерих, ама май  ще го захвърля този филм на 4 и търся друго.Някой либовна книга.
 Дидия, пуснах палците , вероятно е свършил изпита вече, предположех.
 Сладури са внуците,  живи и  здрави да са ни.
 Не съм казвала , избухнах на сина , че бърза и викам, никой не говори с мен,  ни ти , ни брат ти , ни внуците. Малкия се обади - бабо , аз ще говоря с теб.
 То не че може да се говори с мен, зор е ,за това кисна тук и  пиша,  ще си забравя гласа някой ден.
 Ама милва душата ми детето, той спасител , готов да помогне.
Не съм питала прибраха ли се от морето.

# 98
И аз да се запиша в шоколадовия ден
Обичам шоколад.Обичам шоколадови торти.
То си ми и личи.Закръглена яко от всякъде🤭🙃😃
Днес уж е почивен ден.
Пера,простирам,съхне,сгъвам.
Кой ще прибира по места.Това ми е от омразните дейности.🤭
Днес не готвя.Обираме.
Децата заминаха на морето.
Ами г..з път да види,ама си е разнообразие.
Вчера сглобихме басейна,който купихме по настояване на младото поколение,ама най-мерак има май ММ😃🙃
Гледаха,харесваха,сдумваха се и го поръчаха.
Голям и дълбок.Влиза се със стълбичка.
Аз като един огнен знак си имам страх от водата😃🤭 ,а както на хубост съм раснала 🤪🤪😁,а не на височина май ще стоя отвън.
Ами тя водата аха до над бюста ми🤔🤭
Трябва да си купя детско басейнче.Хем и возата ще се топли бързо.

За жеги не ми се говори.
С Борянчица сме на един хал.
Софиянки,не мрънкайте,че ще ви поканя да видите жега ,а и работа ще ви намеря 😃🤪🙃🥰

Вчера щерките тръгнаха да правят кафе ,  чувам как се кискат и след малко чувам: Олеле,мамичка пак е купила капсули с безкофеиново кафе😃🤭
За трети пореден път купувам такова,като си мисля ,че е това което харесвам.А производителя що е сложил безкофеиново кафе с черен етикет?В цял свят е със син!
То с червени букви е написано ,ама кой да видии🙃😃🤭
И аз си го пия,разсънява ме и ободрява😁🤷🙆😃🙃
Написах ферман.
Докато се изпиша аха дошло време за следобедно кафе.
С кофеин обаче .Кутията с без е прибрана😁

# 99
  • София
Поспах час и половина, стига толкова. Довечера пак.
БОРЯНЧИЦЕ, идвай, ще му видим сметката на твоя олюляващ се зъб. И веднага ще свирим сбор, да те срещнем подобаващо. Дядото ще ни чака. Ей затова много държа на нашата къщичка - място, където и да се ожалим, и да се похвалим, и да се посмеем, и да се разсеем. Ще го браня това наше си местенце и с голи гърди, ако се наложи! Ти да видиш! Stuck Out Tongue Winking Eye
Сетих се за един виц - отива един в болницата със забит наполовина в главата пирон. Докторът го преглежда и казва - 500 лв., за да го извадя. Много скъпо бе, докторе. Аз съм осигурен. Не може ли по Здравна каса. Може - вариантите са два - или да го зачукам, та да влезе съвсем, или да го закривя, та да си закачваш шапката на него. Joy
Докато се натуткам и ето я огнената ГЪБКА. Хайде сега и нея да я коментирам. Честита ви придобивка! Плацикайте се в горещините - добре ще ви е. Тия дни и аз купих кафе на Якобс - трябваше да е 3Х1, а то се оказа 2Х1. Сега си го пия сама - добавям по малко мляко. Бива.Не съм му много голям фен, ама ей така, за разнообразие. Като го няма Ромео и не ме избива на кафе. Ахаааа, снощи ми се жалва, че вече му е скучно, та утре ще се прибере за малко и после пак ще заминава. На мен пък изобщо не ми е скучно - колко перални извъртях - чаршафи, хавлии, кърпи и т.н., добре, че бързо съхне. Както казва ГЪБКАТА - после сгъване, прибиране...Че и за гладене се посъбра, не е много, ама това упражнение ще го играя някоя сутрин, рано, рано.
Сега ще почета една книга от мой професор - излезе преди няма и месец. Писмата в личния и обшествения живот. Обещава да е интересна.

# 100
Обаждам се в жегата, че от сутринта съм хванала парцала и няма пускане. Още малко остана и се запътвам към диваната.
Включвам се само за да честитя на бабината красавица именния ден. Дидия да е здрава и  с лекота да сбъдне всичките си мечти, а ти все така всеотдайно да си подкрепяш внуците още дълги години! Сигурна съм, че децата са се справили на изпита, успех!
После ще пиша пак, че банята иска търкане!

# 101
  • Варна
ДИДИЯ, честит имен ден на Неда, да е здрава, щастлива и много успешна!   Microphone
ФЛО, ЯГЕ, от свекърва ми, тя беше от Разградските села, съм чувала тази дума, само че тя казваше "нахулил", та от там навярно нещо ми подсказа.  Heart Eyes
Амиииии сетих се- "какво да правя, като съм културна"!!! Не бързайте да си мислите, че е вярно!
Тези думи са ни ЛАФ с колежките, когато работех- в складовете си имах 7-8 циганки работнички-сортировачки и от ръководството решили едната да я направят бригадирка и заплатата й се увеличи с 5 лева. Обаче останалите завиждат и ги чувам като се карат в склада, защо тя да е! И чух "новопроизведената" как се защити с тези думи- Избрали са ме, какво да направя като съм културна!!! От тогава това ни беше лаф и винаги се смеехме!  Grinning
Какви хубави години бяха! А бяхме и  млади! 
ЯГЕ, нямала съм гадже от вашия район, бях на 19 год. като се запознахме с ДС и като се "залепи за мен", докато не се взехме, не миряса, та се водим до днес! Е, и аз го харесах, разбира се!   Nerd
ФЛО, и аз снощи гледах мача и бях за нидерландците, нали внуците живеят и учат там, няма как!  Heart

При нас днес 31 градуса, скука, няма ги сериалите ми, излежавам се на климатик, навън е ад!   Nature High Brightness

# 102
35 ми сочи в момента компа, чудно време, ни да излезеш, не да стоиш.
 Фло, майтапя се за зъба ,не мога да пътувам, сори. 

# 103
Дидия, честита да е Неда!

# 104
Фло , примерът ти явно е заразен!  Yum Прочтох ,че полегваш и хоп ...след теб.....та до преди 5 минутки! Yum
             Вижте кой още има имен ден днес - Всеки, носещ името Румен или Румяна, празнува имен ден на 07 юли 2024 (подвижна дата). Това е празника на Всички Български светии, който се почита втората неделя след Петдесетница според църковния календар в България. Та , ако има такива , да са честити и здрави!
             Благодарско за стиснатите пръстчета. Резултатите - за Ран утре ,но той каза ,че се е справил без проблем. Първата част есе на английски, събеседването с комисията - също на английски. Как е при Неда - няма кой да каже , че след изпита с приятели е отлетяла на някакъв джаз фест из парковете.Даже не знам къде.
             Сега ми хрумна ,че чичко Гугъл ще издаде къде е девойката Smiling Imp ТЕ тук - За 13-а година София ще бъде дом на джаза с поредното издание на A to JazZ - най-големият фестивал за градска култура и музика у нас. От 4 до 7 юли на поляната на Южен парк 2 почитателите на фестивала ще могат да се насладят на много джаз и редица съпътстващи събития, включително свързани с инициативи за по-чиста природа.
Американската звезда McCoy Tyner Legend, френската вокалистка Сирил Еме и дуото Knower са само част от изпълнителите, които ще пеят на A to JazZ.

Общи условия

Активация на акаунт