КГБ = Клуб на Готините Баби - 222

• 31 745
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
Ехеее, колко материал, ама успях да ви изчета!
Ха здрасти ☺️
Диди, да е здрава, все така успешна и много щастлива прекрасницата Неда! Късно влизам и палци не съм стискала, но и аз като Ениса не се и съмнявам, че децата няма да успеят.
Тану, как си? Гледам минала си само с честитка и до там 🤔
Борянка, големи са сладкишчета децата и са способни винаги да ни стоплят и разтопят с нещо 🥰
Аз днес цял ден готвя и въртя перални, а ей така между другото и компоти от кайсии правих за свекървите. Поулях се с манджите, нали моите се връщат от почивка и да не се занимават с готвене, но сега се чудя колко ли дни ще ги ядем. Казах на племеницата и те да дойдат, та белким намалим грамажа 😁 За жеги не ми говорете, миналата седмица имах чувството че вдишвам огън, такова чудо беше. Сега пак такива жеги идват. Не знам как ще се спасяваме...
Ей такива неща около мен. Всичко съм прочела, но нямам време да коментирам поотделно, защото бабиния иска с баба на пързалка Simple Smile

Ооо, докато се натутам  Диди е съобщила хубавата новина Simple Smile Браво още веднъж на децата! 👏

# 106
  • София
Колко е хубаво да нямаш работа. Лентяйствам без да ми е съвестно. Май цитирам ЕНИСА.
Говорих си с дружка един час. Изключиха ни и я набрах отново, та продължихме още няколко минути. Като ония двете, дето стояли пред затвора и си приказвали, че 10 години не са им стигнали, докато са били вътре, в една килия.
ТАНУ, как си?
БОРЯНЧЕ, ти като не можеш, аз ще дойда. Слагам керпедена в джоба и ей ме на - пристигам. Stuck Out Tongue Winking Eye
И ГЪБКАТА ни покани - да видим що е това горещина при тях, а и работа обеща да ни намери. Момиче, внимавай какво си пожелаваш. На нас не ни трябва много - нищо не ни пречи - ни акъл, ни образование. Като нищо ще довтасаме. Stuck Out Tongue Winking Eye
ТАНИТКА, ще го включим този лаф в нашия речник. Joy
ЕНИСА, днес си най-работната измежду нас. Получаваш медал! И потупване по рамото. Stuck Out Tongue Winking Eye
ДИДИА, браво на децата! И нека се забавляват. В тая жега си помислих за теб, че без сТУДОлед не оставаш. А аз забравих да си купя и сега не ми се излиза.
КАССС, младото си е младо! И готвене, и перални, че и компоти. Не ни чети, че виж ДИДИА какво казва - мързелът е заразен, та да не те развалим и теб. Joy
Гушкам ви! Hug

# 107
  • София
Здравейте с днешна дата!
Да е честита Неда!
Вчера вечерта наистина имахме нужда от почивка след почерпката. Имах много хубав ден! Точно както съм го искала! Днес втори тур, чакаме гости пак.
Обичам шоколад, но тъмен, бял не ям. Вчера тортата ми беше шоколадова, много ми я харесаха, от торти Вега.
Ще бъде горещо и тази седмица, но няма как, ще търпим! Желая ви прохладна вечер!

# 108
Уважаеми дами, добре е да знаете, че на шоколадите "Milka" кравата не е сложена за украса, а за предупреждение…

# 109
Фло , казах , че СЪНЯТ  е заразен. Yum  Аз от 3 години си мързелувам когато си искам , но не обичам да спя след обяд. Да , но сега да не остана по - назад легнах и отмърках до 18 и нещо.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 20:21 от Didia

# 110
  • София
ДИДИА, няма значение. Сън, мързел - все хубави неща от живота. Заразявайте се и гледайте да не ви минава бързо. Grinning
ТАНУ, замислих се, да не те е лепнал нашия вирус? Stuck Out Tongue Winking Eye
БОРЯНЧЕ, разби ме с това предупреждение. Е бива ли така, бе? И ти си ми приятелка! Сега да взема да се откажа и от любимия ми шоколад с цели лешници. И какво ми остава? Едно нищо. Язък!
МЕРИАМ, радвам се, че си удовлетворена от твоя празник. И как да е по друг начин, след като около теб са били най-скъпите ти и любими хора - момчето ти, щерката и зетко, прекрасните ти внучета, приятелите ти, че и бабите от КГБ-то. Колко му трябва на човек - добра дума, нежен поглед, топла прегръдка, целувка, чаша вино и парче шоколадова торта. Stuck Out Tongue Winking Eye И като гледам, тържествата продължават - три дни яли, пили и се веселили. Наздраве! Wine Glass

# 111
  • София
Да е жива и здрава Неда!
Ако има и други именици - Румки и Румчовци и на тях всичко по-по-най!
Фло, много сложен въпрос ми задаваш. Няма кой да ти каже, но поне се моля да е вдянала какво и как и да държи връзка с д-рите. Ако и дава хапчетата и редовно сменя лепенката ще съм благодарна за грижите. По първоначални техни мнения - свръх силна реакция на БЦЖто, случвало се.
Кас, бебето не е ли на море с родителите, че иска пързалка?
Обичам топлото време и много страдам от както имам климатик. Пл. държи да е включен, аз премръзвам.
За значението на кравата Милка съм много наясно.
За празника на шоколада минах много тънко - само 2 парчета със солен карамел. Но аз съм с особенни вкусове. Напр. ягодите ги ям с черен пипер, пъпеша със сол.

# 112
Айде пак тук,  вече по-спокойна. Като пътува някой полудявам. ПИятелят с мама и тате в 18.45 кацна на о. Крит. От сутринта откачих и подкарах с парцала всичко подред. Само кухнята ми отне няколко часа. После чичо замина за София, за да ги закара до аерогарата, после лудата баба набара полета он лайн, дигнах ги, следих ги и накрая ги приземих. За първи път малкото лети, ще ги чуя да видим как го е понесъл. Та вече може да се опъна и аз на диванАТА и да отмарям. Къщата блести, а аз съм утрепана.

# 113
  • Вила Великула
Гъбче, честита придобивка. Ако имаш нужда от моите съвети като човек с опит с голям басейн, пиши ми на лични или ми се обади. Ще ти кажа какви препарати ползваме. От миналата година открих един препарат и действаме единствено с него. Имах купени в началото на миналия сезон препарати различни за около 250 лв. Така и си останаха и понеже са още в срок, преди 20 дни ги подарих на една жена от групата за басеините във ФБ.

# 114
  • София
Добро утро, мили приятелки.
Да пием кафе със здраве и да ние сладко:
Казвам да ние сладко, защото чичко "гугъл" ми изпрати съобщение, че днес е отново ден на пчеларя. Доколкото си спомням имаше такъв на 10-ти февруари, но отново ще префразирам Пух " Колкото повече, толкова повече".  Ами да да ние е сладко във всичко.

Желая ви хубав ден, всичко добро и сладко.

# 115

Да ви е сладко и от мен, пчеларите са оплакват, че губят, изкупни цени на едро 4 лв. Залели са с вносен мед и  който е заложил само на пчеларство и вади тонове - губи.
 Слагам ви хладина и спомен за зима. Дето нямаме. Но както  ядем от картинка ,да се охладим пак така.  Аз почнах , да видим до къде ще стигна докато напече.

# 116
  • София
Ама че добре ми дойде тази картинка. Все едно, че усетих хладинката. Въздейства ми на психиката. Супер!
НИНКА, прав е Мечо Пух. Празници да има и сладко да ни е! Simple Smile Kissing Heart
ПИПИ, Hug
ЕНИСА, утрепана си, но къщата ти блести. И аз съм утрепана, но моята не блести. Срамувам се в ъгъла. Ще блесне, ама друг път. Stuck Out Tongue Winking Eye
АЙША, уби ме с твоите кулинарни фантазии. Пъпеш с мед - да, но със сол??? Що не взема да опитам? И  ягоди с черен пипер! Какво  ли ще е??? Rolling Eyes
От сутринта съм рано, рано на тръстиката - от 7,30. Поработих до обяд. Вече съм си у дома. Сега мисля да подремна.
Приятна почивка,красавици!:hugs:

# 117
Борянке, картинката ми подейства много освежаващо. Благодаря!
Ние купуваме мед от един дребен производител  15 лв. за компотен буркан. Не знам колко мед произвежда и колко клиенти има, но определено е на далавера. Но пък медът е хубав.
Гъбче, какво стана с черешите? Изсуши ли ги? Аз съм заредила вишни, но ги при тия жеги през деня ги суша на слънце. Ушила съм едни торбички от фина мрежа и пъхам там тавичките от сушилнята да не лазят разни буболечки.
Скрит текст:

Аз съм доста по-добре. Хапчетата и мазилките вършат работа. Само дето ми излезе още един херпес. И не мога да спя ни денем, ни нощем. И се чувствам тежка, двойно колкото съм. Не, че мързелувам Е, може би, малко

# 118
Цитат
Ще блесне, ама друг път. Stuck Out Tongue Winking Eye
Надежда да има ,  и аз така я карам, на друг път. Който му пречи - да лъска. Аз съм бабичка вече. Свекърва ми като влезнах и одъртя на 46, възложи ми  къщата,  аз изкарах 20+ над нея  ,време е да почивам и  чакам. Ама нещо не си чувам мислите,  обяснимо за мен.
 Но и  много да лъскам не съм. Обичам творчески хаос. Потиска ме "под конец".

# 119
Следобен привет от мен!
Днес старата песен на нов глас. Жега си е, но  все пак са само 37 градуса и е по добре в сравнение с ония дето минаваха и 40, затова днес няма да се оплаквам от жегата.
Честит да е денят на пчеларите! Дано се опазят пчелите, че както е тръгнало не е на добре работата.
Тану, радвам се, че си по-добре. За херпес аз се мажа с едно мазило специално за това и ми бяха казали ударна доза витамин С.
Примен нищо ново и интересно. Айша, те бяха на една къща за гости, но не на море, просто къща с басейн и вчера по обяд се прибраха, затова написах, че ме вика на пързалка. Пързалката е у нас, така малка детска пластмасова, но това за сега го задоволява Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт