Хемороидите влияят на психиката ми

• 1 454
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Писала е, че се е мазала, но не помага. Някои хемороиди не могат да се оправят с мазане или свещички, затова ги премахват амбулаторно.

Пише само за мазила. За свещички нищо не е писала. За диета, спорт и хигиена които също са от изключително значение за подобно състояние също нищо не е писала.

Чела съм доста по темата, пробвала съм различни мазила, лекарства. Детралекс съм приемала така наречените “ ударни” дози, хигиената ми си е добра, работата ми е такава, че ми се налага да седя цял ден, въпреки това намирам време за разходки също  и за  упражнения вкъщи, старая се и храната да подбирам внимателно .. Нямам проблем с тях не са болезнени, нямам  кървене. Просто исках да се махнат без да се стига до лекар. Това е.
Не можеш сама  трябва оперативно.

# 16
И под операция, не си представяй операционна зала, пълна упойка или нещо такова. Понякога се махат амбулаторно в кабинета на хирурга с местна упойка. Нищо страшно няма, става бързо.

# 17
Чакай малко, на 23 си, не на 53, живота е пред теб, мъжете също! ММ има хемороиди, по стечение на обстоятелствата от 13 годишен извършва работа с тежък физически труд, и се е случило. Него също го е срам, немога да го убедя да отиде на лекар, но пак намерихме временно решение. Крем Хеморрел и свещички Цикатридина. Ще "закърпят" горе долу положението, но лекар е задължителен. Това е човешко и няма нищо срамно.

Общи условия

Активация на акаунт