PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 834
  • 783
  •   1
Отговори
# 90
Много са красиви и двете гривни, а белите Мурано-та са разкошни Heart Eyes

# 91
  • BG-DE
Daylily, много красиви комбинации, мурано талисманите са голяма красота 😍

# 92
Здравейте!
Напълно невежа съм. 😊
Може ли да ми препоръчате бижу на Пандора за 11 годишна госпожица?
Нямам момичета и изобщо не знам, какво се харесва. Тя няма никакво такова бижу, но вече се заглежда. Искам да е изненада и затова няма да я питам.

# 93
Здравейте!
Напълно невежа съм. 😊
Може ли да ми препоръчате бижу на Пандора за 11 годишна госпожица?
Нямам момичета и изобщо не знам, какво се харесва. Тя няма никакво такова бижу, но вече се заглежда. Искам да е изненада и затова няма да я питам.

Приятелка на дъщеря ми, която е на 10 г. има гривна с мики маус и талисман коте. Може и да не е точно тази гривна на дисни, но талисманчета за момичета има доста - животни, цветя, сърчица, буквичка..

# 94
  • Някъде там
Гривните с героите на Дисни са подходящ избор, както и тези със закопчалка сърце, мисля, че биха се харесали на 11 годишно момиченце.
Талисманчето може да е на Дисни или нещо подобно .

# 95
ifchetu, Искрица, благодаря!
А сега да попитам, какъв тип трябва да е гривната за детска ръка? Чета, че 18см са големи има ли други размери?

# 96
  • Някъде там
ifchetu, Искрица, благодаря!
А сега да попитам, какъв тип трябва да е гривната за детска ръка? Чета, че 18см са големи има ли други размери?
Зависи колко см. е китката на детенцето. Меките гривни започват от размер 16 см., което е подходящо за тънка китка.
Споделям и тази табличка.

# 97
Прекрасна тема, със здраве да си носите красотите !
Днес си взех десетите подред обеци на бранда, имам 2 гривни с талисмани, две колиета, пръстени.
Не съм впечатлена от качеството напоследък, но пък дизайна им много ми допада.

# 98
  • Някъде там
Lana Gatto, показвай обеците, да им се порадваме и ние
. Аз имам няколко модела от обеците на пандора, но лично съм разочарована. Много бързо потъмняват и трудно се почистват. Едните, които са ми сърчица се отварят и имат проблем със закопчалката, страх ме е да не ги загубя.Като цяло много ми харесват обеците на Пандора.Имам си едни в wish листата Flushed, но ме е страх, че и те ще променят цвета си твърде  бързо и това ме спира.

Скоро голямата ми дъщеря ще има РД. Това е нейната гривничка, тя няма много талисмани на нея, не обича да се  кичи и много трудно си избира талисмани. За първи път от много време насам има желание за ново талисманче. Харесала си е два и се колебае кой от двата да си избере.
Това е гривничката.

Toва са талисманите, които си е харесала.

Аз съм за пеперудката, мисля, че ще придаде стил на гривната, но дъщеря ми харесва повече хамелеончето. Какво е вашето мнение“

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 12:03 от Искрица

# 99
  • гр.Пловдив
Хамелеончето Simple Smile
Кореспондира си идеално с другия детски -дъгата

# 100
  • София
И според мен хамелеона е по-добре, по-изчистено е. Пеперудката ще се бие с другите талисмани.

# 101
  • Марс
Хамелеончето е много сладурско, но да си прецени на място, на живо са различни от картинките в сайта.

# 102
Искрица, лично аз харесвам и двата талисмана и бих ги носила, но хамелеона надделява. Мисля, че си променя цвета освен това. Много е сладък Heart Eyes
Имам само един чифт обеци от Пандора, теменужки с винт. Много си ги харесвам и ги нося през пролетта.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 14:56 от *Сладкодъвка*

# 103
  • Някъде там
Хамелеончето е много сладурско, но да си прецени на място, на живо са различни от картинките в сайта.
За съжаление ги няма налични и ще трябва да поръчваме онлайн Simple Smile

# 104
И от мен глас за хамелеончето.

Общи условия

Активация на акаунт